Vampire story...
+5
Ioana;x
NyKo
BlackCat.Denny
Yahoo~
Dark D.
9 participanți
Tokio Hotel :D :: Fun Zone :: Fan Fic :: Fic-uri neterminate
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Vampire story...
yoy cat de dulce poate sa fie bill
~ale.TH~- Level 6
Data de inscriere : 17/05/2011
Varsta : 27
deci pot sa zic ca ador ficul imi place la nebunie
vreau next
vreau next
BlackCat.Denny- Moderator
Data de inscriere : 29/01/2011
Varsta : 28
Sunt sigura ca tom o sa faca cva
E inposibil sa stea cva de genu"vai ce frumos e afara"
So next
E inposibil sa stea cva de genu"vai ce frumos e afara"
So next
AnTHonia- Level 6
Data de inscriere : 11/02/2011
Varsta : 25
Iese grabita din liceu si se aseaza pe banca asteptandu'l pe bil...Se aseaza langa ea kevin...
-hm...nu ma mai bagi in seama
Madison incearca sa scoata cateva cuvinde dar...vine repede bill...
-haide!
Madison ii spune cateva cuvinte lui kevin"te sun eu indata ce ajung acasa,poate iesim pe undeva"Asunge cu bill in parc si incep sa se plimbe alene pe o alee mai retrasa,bill isi dorea sa fie doar cu madison in acea pimbare nu sa vina si alte fane...Merg si povestesc multe lucruri...Ajung in fata unui iar mare si frumoas era pln de nuferi si frumoas...Madison scoate un sunet'wow'
-Iti place?
-Hlumesti?e minunt!
-Hai sa stam mai aproape de el!
Bill a luat'o usor de mana si s'au asezat pe mamlul apei...Au continuat discutia...Bill se apleaca putin si madison la fel...Fetele lor se reflectau in apa curata...Bill afiseaza un zambet curat...Privind apa se vedea reflectia celor doi...trupurile...fetele...si...da...buzele...Bill se apropia usor de ea,era la cativa mm. de buzele ei dar,madison intoarce capul rosind un 'nu'.Bill isi cere scuze lasand ochii in pamant.Se simtea asa prost,credea ca nu inseamna nimic pentru ea.O mai priveste in ochii,se ridica luandu'i rucsacul si pleaca in graba.Madison se ridica rapid si alearga rapid ajungand foarte repede la el prinzundu'l de mana.
-Cum de ai...asa,cum poti alerga asa repede?
-Daca vreau pot alerga foarte repede,afiseaza un zambet incurajator...
Se privesc cateva minute si madison rupe tacerea.
-Uite cat e ceasul,trebuie sa plec imi pare rau.
-Te conduc,asa mai vorbim si poate o sa mai iesim...
Mergeam amandoi pe trotuar si fanele il disperau pe bill...Insfarsit am ajung in fata casei...Bill parea incantat si fascinat...Se apropie usor de usa pune mana pe cleanta si se intorc cu fata la el.Il vade trist si abatut
-Mi'a amintit ca tata nu este acasa,vrei sa intri asa imi mai ti si mie de urat...afisand un zambet larg
Pe fata baiatului se citeste fericire si incantare,face cativa pasi si ajunge langa Madison.Usa este deschisa usor si cei doi intra in holul mare si primitor.Se indreapta spre bucatarie unde isi fac niste floricele si iau niste suc apoi se pun in fata televizorului si isi continua dicutiile.Madison se atasase mult de el si se imprietenisera,spera sa nu avanseze relatia dintre ei doi pentru a nu se termina rau.Bill primeste un telefon si anunta ca trebuie sa plece...Madison ramane singura si il suna pe kevin.Incep sa discute din in discutia lor madison ii propune sa se mute la ea,bineinteles ca Kevin nu poate rata o sansa ca aceasta cand o iubea in tacere,era sansa lui de a o cu ceri.Seara se lasa usor si soneria din casa lui Madison,era chiar kevin care avea o valiza.Fata il pofteste rapid si se instaleaza,ii arata casa si apoi se duc amadoi la culcare.
Dimineata se trezesc amortiti si pleaca spre scoala,Kevin incearca sa ii vorbeasca dar apare Bill.Madison il lasa balta si pleaca cu Bill pentru a continua discutia.Kevin este scos din peni cand vede cum ciudatatul Bill Kaulitz,asa il numeau colegi sai,ii ia viitoarea cucerire.Ora de chimie incepe si cand intra in laborator toate locurile erau ocupate inafara de doua.Se aseaza linistita fara a sti cine se va aseza langa ea.Profesorul intra in clasa si elevii se aseaza in banci.Madison se aseaza si langa ea se aseaza tom,fratele lui Bill.Fata isi da ochi peste cap si el zambeste in coltu guri.Madison numara secundele si ora nu mai trecea...
Dark D.- Super Fan
Data de inscriere : 15/03/2011
Varsta : 100
nu'l citeste nimeni?
il inchid?
il inchid?
Dark D.- Super Fan
what?
nu`l inchide!!!
yo ce mai citesc?
nu`l inchide!!!
yo ce mai citesc?
skater.girl- Level 2
Data de inscriere : 22/03/2011
nu-l inchide ca vin la tine:)) si nu stiu ceti fac pune odata nextu ala ca mor de curiozitate )" longdesc="21" />
Parca dupa anii ora de chimie Madison se sufoca langa prezenta lui tom...Pleaca grabita din laborator si dupa ea si kevin.Kevin o trage de mana si fata se izbeste de pieptul sau cald,mirosul lui kevin ii invada trupul.Buzele lor erau foarte aprope unele de altele.Madison simtea la pieptul sau inima lui batand cu putere,bill privea cu lacrimi in ochii toata aceasta scena de dragoste si pleaca.Madison dupa cateva secunde de tacere incepe sa vorbeasca
-da?ce e?
-vroiam sa te intreb daca ti-a facut probleme kaulitz,soptind
-nu,nu chiar deloc.Acum scuzam trebuie sa vorbeasc cu bill.
Kevin simtea cum ajunsese la limita nervilor defiecare data cand auzea de bill,simtea cum madison se indragostea de el.Oare chiar il iubea pe bill,madison?Baiatul pleaca furios in curtea liceului cu alti baietii si fete,fumeaza doua tigari una dupa alta fara sa se opreasca,incearca s-o aprinda si pe a treia a dar cineva ii da peste mana.Kevin se ridica in picioare si se isca o bataie.Ambi baietii nu au patit nimic,madion parea dezamagita de kevin.Acasa Kevin incearca sa vorbeasca cu madison si o invita in oras.Spre nefericirea lui kevin madiosn il suna pe bill sa-l invite.Au plecat toti trei,kevin nu suporta prezenta lui bill asa ca pleaca.Dupa o ora se intoarce si madison foarte trista.Se aseaza pe patul sau mare si isi strage genunchii in brate soptind intruna "o sa plece".Kevin simte ca ceva e neinregula cu ea pentru ca nu ii povesteste nimic.Kevin bate usor la usa si intra,o vedea intinsa pe pat su lacrimi in ochii si machiajul scurs.
-pleaca!nu vreau s-a ma vezi asa!
-nu..te rog...esti frumoasa si asa,si asa eu tot te i...
Kevin lasa ochii in pamant stia ca spuse ceva gresit,dar pentru madioson era cel mai bun lucru auzit.
-continua!spune madison ridicandu-se afisand un zambet dulce!
-nu mai conteaza!
Madison il ia in brate si il strange cateva momente bune,Kevin nu vroia sa se intample ceva si sa plece din bratele sale.Madiosn simtea afectie si iubire el ii era alaturi,incepe sa ii povesteasca tot ce s-a intampla.Billl urma sa plece cu trupa in america sa lucreze la un album nou,sa il lanseze acolo apoi sa urmeze un turneu.
Kevin parea incantat ca va scapa de ei dar si trist.Nu suporta idea ca Madison sufera dupa el,absenta lui o va face sa sufere.Seara se lasa usor si incepe o ploaie cu stropi marunti si reci.Pana si cerul plangea pentru ea,pentru suferinta ei.Vroia sa il uite si sa il inlocuiasca in inima sa cu Kevin!
-da?ce e?
-vroiam sa te intreb daca ti-a facut probleme kaulitz,soptind
-nu,nu chiar deloc.Acum scuzam trebuie sa vorbeasc cu bill.
Kevin simtea cum ajunsese la limita nervilor defiecare data cand auzea de bill,simtea cum madison se indragostea de el.Oare chiar il iubea pe bill,madison?Baiatul pleaca furios in curtea liceului cu alti baietii si fete,fumeaza doua tigari una dupa alta fara sa se opreasca,incearca s-o aprinda si pe a treia a dar cineva ii da peste mana.Kevin se ridica in picioare si se isca o bataie.Ambi baietii nu au patit nimic,madion parea dezamagita de kevin.Acasa Kevin incearca sa vorbeasca cu madison si o invita in oras.Spre nefericirea lui kevin madiosn il suna pe bill sa-l invite.Au plecat toti trei,kevin nu suporta prezenta lui bill asa ca pleaca.Dupa o ora se intoarce si madison foarte trista.Se aseaza pe patul sau mare si isi strage genunchii in brate soptind intruna "o sa plece".Kevin simte ca ceva e neinregula cu ea pentru ca nu ii povesteste nimic.Kevin bate usor la usa si intra,o vedea intinsa pe pat su lacrimi in ochii si machiajul scurs.
-pleaca!nu vreau s-a ma vezi asa!
-nu..te rog...esti frumoasa si asa,si asa eu tot te i...
Kevin lasa ochii in pamant stia ca spuse ceva gresit,dar pentru madioson era cel mai bun lucru auzit.
-continua!spune madison ridicandu-se afisand un zambet dulce!
-nu mai conteaza!
Madison il ia in brate si il strange cateva momente bune,Kevin nu vroia sa se intample ceva si sa plece din bratele sale.Madiosn simtea afectie si iubire el ii era alaturi,incepe sa ii povesteasca tot ce s-a intampla.Billl urma sa plece cu trupa in america sa lucreze la un album nou,sa il lanseze acolo apoi sa urmeze un turneu.
Kevin parea incantat ca va scapa de ei dar si trist.Nu suporta idea ca Madison sufera dupa el,absenta lui o va face sa sufere.Seara se lasa usor si incepe o ploaie cu stropi marunti si reci.Pana si cerul plangea pentru ea,pentru suferinta ei.Vroia sa il uite si sa il inlocuiasca in inima sa cu Kevin!
Dark D.- Super Fan
Ce imi place :x
Nici sa nu te gandesati sa.l inchizi
Vreau NEXT
LUME MAI DATI COMURI
Nici sa nu te gandesati sa.l inchizi
Vreau NEXT
LUME MAI DATI COMURI
NyKo- Level 6
Data de inscriere : 02/04/2011
Varsta : 26
nici sa nu te gandesti sa il inchizi
daca il inchizi eu ce mai citesc
deci NEXT
daca il inchizi eu ce mai citesc
deci NEXT
~ale.TH~- Level 6
Am sa pun nextu peste cateva zile ca am scris si mi s-a blocat pc si nu s-a salvat (" longdesc="20" />
Dark D.- Super Fan
-Madison,haide,trezestete!
Madison isi ridica capul apoi corpul stajenita de Kevin.El iese din camera iar ea isi ia cateva haine apoi se imbraca rapid,plecand spre scoala impreuna cu el.Se aseaza pe scaun isi pune coatele pe banca si isi pune fata in maini.Vroia sa il vada pe Bill intrand pe usa clasei.Vroia sa il mai revada,sa vorbeasca cu el.Ii era dor de clipele petrecute cu el,sa vorbeasca depre orice,de plimbarile lor, sa piarda notiunea timpului impreuna si sa se distreze.Zilele treceu iar rana facuta de dorul sau se adancea mai tare.Bill ii promisese ca o va suna ca vor pastra legatura,dar au fost niste vorbe in vant care s-au dus usor.A trecut o luna,rana parea sa se vindece cu ajutorul lui Kevin,devenise mult mai grijului nu suporta sa o vada suferind dupa el.Madison simte ceva mai puternic pentru Kevin nu stia ce,cum,de ce,dar ii placea.Bill...despre Bill nimic,chiar nimic,reusise sa il mai uite nu se mai gandea la el tot timpul.Intr-o seara de sambata Madison este invitat de Kevin in club,bineinteles ca ea accepta foarte fericita.Nu ezita nicoadata sa iasa in oras pentru a se distra.Isi ia o rochi albastra,o gaeca de piele neagra cu tinte si cizme negre trecute de genunchi.Se aseaza in fata oglinzii si incepe sa isi puna un strat gros de machiaj strident.Avea ochii incojurati de mult negru si o pata albastra.Buzele era un mov electrizant,isi alesese o tinuta si machiaj indraznet.Iese din casa si o adiere rece ii trece pein corp facund-o sa se cutremure,cidat.Ajunge si la club la bartul lui Kevin si se distreaza toata seara,danseaza cat mai lasciv,bautura era in voia ei.Kevin se imbatase iar Medison era bine.Ajung acasa pe patru carari si se arunca in pat obositi si slaiti de puteri.Madison incepe sa il priveasca pe Kevin foarte atenta.Simte cum sangele ii fierbea in vine,simte o sete napasta.Isi apropie buzele rosi usor de gatul sau dechizand gura,i se vad colti care crescusera odata cu setea.Isi infige colti in gatul sau!Simte cum gustul o facea sa innebuneasca,era un deliciu.Nu se mai putea opri din ai bea sangele.Reuseste intrul final cu greu sa se desprinda de gatul sau intrand in panica.Daca il omorase,bause prea mult sange.Adoarme langa el,dimineata se trezeste prima si pleaca in bucatarie.Facea cafeaua apoi isi toarna intr-o cana si se aseaza pe canapeaua din sufragerie dand drumul televizorului.Se uita intr-o aglinda si il vede pe Kevin cu mana la gat mascand rana coltilor sai.Se sperie si introarce capul si il vede.
-cum te simti?
-deparca mar fi calcat trenu,nu mai tin minte nimic-ducandusi mana la frunte-ce am facut?Asa mult am baut?
'Da,veninul ti-a sters amintirea de aseara!'
-ai cam baut...
Apoi ia o gura de cafea fierbinde arzandu-se la limba.Kevin se ridica de langa ea si vrea sa plece.Cade la pamant incostient.'oh,Doamne,ce am facut?Sunt un mostru!Ce am devenit?'.Incepe sa ii dea cateva palme apoi ia putina apa udandu-i fata.Kevin pare sa isi revin incetul cu incetul.Madison se mai calmeaza si incepe sa planga.
-ce este?
-m-ai speriat!
-of!
Kevin se apropie de ea si ii pune mana pe fata stergandui lacrimile,apoi isi lipeste buzele de ale ei.Era primul lor sarut,asa pasional,dulce,irezistibil,parca prinsesa aripi.Madison pleaca din camera ducandu-se la baie sa isi faca un dus.Se ghemuieste sub jetul de apa stragandu-si genunchii in brate.'Daca e cumva,oare?Cred!L-am transformat?Eu sunt pur sange,muscatura mea poate transforma noi vampiri.Ce am facut?Nu se poate!Cum ii voi explica?I-am distrus viata!E ca un blestem sa fi vampir!'.Iese din baie infasurata in prosop si isi ia pe ea niste haine,api coboara la Kevin pentru a ii povesti totul.Era panicata,nu stia ce reactie a avut,nu gasea cuvinte pentru a ecplica.Avea sa ii faca un test,a luat o cana neagra pentru a nu se vedea ce e in ea si toarna sange.Pleaca apoi cu cana la Kevin,el isi duce cana usor spre gura ia o inghititura si...
Madison isi ridica capul apoi corpul stajenita de Kevin.El iese din camera iar ea isi ia cateva haine apoi se imbraca rapid,plecand spre scoala impreuna cu el.Se aseaza pe scaun isi pune coatele pe banca si isi pune fata in maini.Vroia sa il vada pe Bill intrand pe usa clasei.Vroia sa il mai revada,sa vorbeasca cu el.Ii era dor de clipele petrecute cu el,sa vorbeasca depre orice,de plimbarile lor, sa piarda notiunea timpului impreuna si sa se distreze.Zilele treceu iar rana facuta de dorul sau se adancea mai tare.Bill ii promisese ca o va suna ca vor pastra legatura,dar au fost niste vorbe in vant care s-au dus usor.A trecut o luna,rana parea sa se vindece cu ajutorul lui Kevin,devenise mult mai grijului nu suporta sa o vada suferind dupa el.Madison simte ceva mai puternic pentru Kevin nu stia ce,cum,de ce,dar ii placea.Bill...despre Bill nimic,chiar nimic,reusise sa il mai uite nu se mai gandea la el tot timpul.Intr-o seara de sambata Madison este invitat de Kevin in club,bineinteles ca ea accepta foarte fericita.Nu ezita nicoadata sa iasa in oras pentru a se distra.Isi ia o rochi albastra,o gaeca de piele neagra cu tinte si cizme negre trecute de genunchi.Se aseaza in fata oglinzii si incepe sa isi puna un strat gros de machiaj strident.Avea ochii incojurati de mult negru si o pata albastra.Buzele era un mov electrizant,isi alesese o tinuta si machiaj indraznet.Iese din casa si o adiere rece ii trece pein corp facund-o sa se cutremure,cidat.Ajunge si la club la bartul lui Kevin si se distreaza toata seara,danseaza cat mai lasciv,bautura era in voia ei.Kevin se imbatase iar Medison era bine.Ajung acasa pe patru carari si se arunca in pat obositi si slaiti de puteri.Madison incepe sa il priveasca pe Kevin foarte atenta.Simte cum sangele ii fierbea in vine,simte o sete napasta.Isi apropie buzele rosi usor de gatul sau dechizand gura,i se vad colti care crescusera odata cu setea.Isi infige colti in gatul sau!Simte cum gustul o facea sa innebuneasca,era un deliciu.Nu se mai putea opri din ai bea sangele.Reuseste intrul final cu greu sa se desprinda de gatul sau intrand in panica.Daca il omorase,bause prea mult sange.Adoarme langa el,dimineata se trezeste prima si pleaca in bucatarie.Facea cafeaua apoi isi toarna intr-o cana si se aseaza pe canapeaua din sufragerie dand drumul televizorului.Se uita intr-o aglinda si il vede pe Kevin cu mana la gat mascand rana coltilor sai.Se sperie si introarce capul si il vede.
-cum te simti?
-deparca mar fi calcat trenu,nu mai tin minte nimic-ducandusi mana la frunte-ce am facut?Asa mult am baut?
'Da,veninul ti-a sters amintirea de aseara!'
-ai cam baut...
Apoi ia o gura de cafea fierbinde arzandu-se la limba.Kevin se ridica de langa ea si vrea sa plece.Cade la pamant incostient.'oh,Doamne,ce am facut?Sunt un mostru!Ce am devenit?'.Incepe sa ii dea cateva palme apoi ia putina apa udandu-i fata.Kevin pare sa isi revin incetul cu incetul.Madison se mai calmeaza si incepe sa planga.
-ce este?
-m-ai speriat!
-of!
Kevin se apropie de ea si ii pune mana pe fata stergandui lacrimile,apoi isi lipeste buzele de ale ei.Era primul lor sarut,asa pasional,dulce,irezistibil,parca prinsesa aripi.Madison pleaca din camera ducandu-se la baie sa isi faca un dus.Se ghemuieste sub jetul de apa stragandu-si genunchii in brate.'Daca e cumva,oare?Cred!L-am transformat?Eu sunt pur sange,muscatura mea poate transforma noi vampiri.Ce am facut?Nu se poate!Cum ii voi explica?I-am distrus viata!E ca un blestem sa fi vampir!'.Iese din baie infasurata in prosop si isi ia pe ea niste haine,api coboara la Kevin pentru a ii povesti totul.Era panicata,nu stia ce reactie a avut,nu gasea cuvinte pentru a ecplica.Avea sa ii faca un test,a luat o cana neagra pentru a nu se vedea ce e in ea si toarna sange.Pleaca apoi cu cana la Kevin,el isi duce cana usor spre gura ia o inghititura si...
Dark D.- Super Fan
si ce? hai ca mai lasat confuza rau...deci NEXT
~ale.TH~- Level 6
Deci suspansul asta ma omoara. Sincer.
o inghititura si........ CE ?????
Prfobabil ca e vampir
Bill e cam nesimtit. Trebuiia sa o sune
Hai cu NEXTu
o inghititura si........ CE ?????
Prfobabil ca e vampir
Bill e cam nesimtit. Trebuiia sa o sune
Hai cu NEXTu
NyKo- Level 6
cred ca am sa-l inchid
Dark D.- Super Fan
esti sigura ? mie imi place ficu tau :X
poi nu prea e citit si deasta am sa mai pun cateva parti si daca o sa am putine commenturi il inchid
Dark D.- Super Fan
Sa nu te gandesti sa.l inchizi
E vacanta si nu prea intra lumea pe forum. (" longdesc="20" />
Sa nu.l inchizi. Io citesc si.mi place mult
E vacanta si nu prea intra lumea pe forum. (" longdesc="20" />
Sa nu.l inchizi. Io citesc si.mi place mult
NyKo- Level 6
da mai ..acum ca a venit vacanta nu pre intra lume pe forum si nu stiu de ce !!! dar sigur de cateva persoane va fi citit!! Next!
Am sa pun next cred ca saptamana viitooare ms. ca il cititi!
Dark D.- Super Fan
Abea atunci? (" longdesc="20" />
Am sa astept pana atunci.....
Am sa astept pana atunci.....
bya.bubu- New Member
Data de inscriere : 10/04/2011
As vrea ca un moderator sau admina sa imi mute ficul.!Va rog,nu stiu ce sa mai scriu!Cand am sa am idei noi am sa continui ficul .!Multumesc.!
Dark D.- Super Fan
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Subiecte similare
» The Vampire Diaries
» Vampire Love
» Interview with the Vampire
» Vampire Diaries Romania
» Abraham Lincoln Vampire Hunter
» Vampire Love
» Interview with the Vampire