LIFE IS FOR FUN ! (+18)
+23
NyKo
skater.girl
Dark D.
ingerash-visator
Elena
karynutza
AnTHonia
Nephilim.
Anne` K
deea-roz
BlackCat.Denny
~Alexan' ~
Alexa
Ioana;x
MeJe
KittyloveBill
Joe Temă ™
мεηтαłłץ яεтαяđεđ
Lali
Ioana.TH
BlAcK_RoSe
Yahoo~
elenutza01th
27 participanți
Tokio Hotel :D :: Fun Zone :: Fan Fic :: Fic-uri neterminate
Pagina 6 din 25
Pagina 6 din 25 • 1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 25
Re: LIFE IS FOR FUN ! (+18)
pai da. )" longdesc="21" /> dar eu pun nextu-l >: P
elenutza01th- Level 8
Data de inscriere : 03/02/2010
Varsta : 27
ba..da unde.i nextu
?
:-w
?
Ioana;x- Level 8
Data de inscriere : 09/01/2010
Varsta : 29
neeeext...ce ti`i bat pe aia 2 )" longdesc="21" />
hai cu nextu`
hai cu nextu`
мεηтαłłץ яεтαяđεđ- Level 6
Data de inscriere : 20/11/2010
Varsta : 28
Tom numai avea cuvinte,nu stia cum sa faca sa il creada.Ella intra repede in camera lor.Unde era Lalyh,plangand.Ella era si ea neagra pe la ochii,fiind ca i s-a intins machiajul.
Ella: Sys..De ce nu ma crezi ? Niciodata nu te-am mintit,NICIODATA!Mereu am fost unite.Nu ne-am certat niciodata pentru nimeni si nimic. Te rog...Iarta-ma! Nu am stiut ce fac,eram beata.Am baut 2 sticle de vodka.Stii ca eu rezist bine decat la wisy si ca nu prea beau vodka !
Lalyh-Sti ce?Nu te cred,nu cred nimic din ce spui,si uite ca a reusit sa ne distruga prietenia un afemeiat ca el
Lalyh-Am facut-o acum.Uite,el ar trebuii sa ma faca sa va cred dar ce face?Nu spune nimic,doar se uita asa tii tu la cineva tipule ASA?!
Ella: De ce a trebuit sa apara el ?
Lalyh-Destinul.A fost frumos Tom ce ai facut FOARTE FRUMOS!Dar sti ce e grav?!Faptul ca l-ai distrus pe propriul tau frate.Nu asa se face.Doamne chiar nu-mi vine sa cred ce spun,niciodata nu am fost asa de dramatica
Tom: NU AM VRUT!! NU INTELEGETI ??? ERAM BEAT!!!
Ella: Unde-i Bill?
Lalyh-N-ai refuza niciodata o partida de sex Tom,nu stiu in camera de langa probabil plangand .
Lalyh-Si Ella SPALA-TE CU EL PE CAP!!(Se ridica de pe pat si se opreste in fata lui Tom se uita in ochii lui apoi izbucneste in plans si fuge)
Ella pleaca din camera,si fuge la Bill,care era rezemat de perete,plangand.Ella se pune langa el,plangand si ea.
Ella: Te rog Iarta-ma.!! Nu a fost cu intentie (" longdesc="20" />
Bill-NORMAL!Totul e cu intentie Ella,in fine am facut bine inainte cand vroiam sa cunosc fetele in mai mult timp,nu imediat dar ti-am spus ca tu ai ceva special.
Ella: Bill,daca era cu intentie,si nu-mi pasa de tine si de Lalyh,crezi ca mai eram aici sa ma rog de voi ? Iti spun eu ca NU ! Ca ma duceam dracu,si ma durea in cur !
Bill-Da sigur,poate ca dramatizam prea mult dar asa va invatati minte sa nu mai raniti pe nimeni NICIODATA!!Eu vreau sa plec.Unde e Lalyh?!
Ella: Nu stiu!
Ella: Statea de vorba cu Tom...
Bill-Bine,atunci ma poti lasa singur?
Ella se ridica,si pleaca.Cand sa iasa din camera,lesina
Lalyh era pe hol vroia sa se duca in camera sa cand o vede pe Ella,se uita ingrijorata dar nu se duce la ea ,oricat de mult ar fi vrut sa o ajute.Intra in camera si ii zice sec lui Tom.
Lalyh-Ti-a lesinat iubirea,fugi la ea
Tom: Nu ma duc..
Lalyh-Atunci las-o acolo.Apropo IESI DIN CAMERA MEA!!!!
Tom iese din camera.Si se duce la Ella si o ridica,si o pune pe pat.Se trezeste si incepe iar sa planga.
Ella: Morr !!! Imi bag pla`n ea de viata
Tom-Hei,calmeaza-te stiu cum te simti dar trebuie sa fi puternica
Tom-Stiu nici ea nu ma crede.
Lalyh-TOMMMM!!!VINO PUTIINNN!!(striga ea din bucatarie)
Lalyh-Pentru tine!(Si se injunghie ,dupa care se prabuseste la pamant)
Tom: NU!!!!!!!
O duc repede la spital.O saptamana a stat la spital.Bill statea cu ea.Si Lalyh incepea sa se indragosteasca de el,si el invers.
Tom P.O.V Ma simteam distrus,dar trebuia sa o uit in plus incepeam sa simt ceva pentru Ella,ciudat dar si ea pentru mine.As fi vrut sa ma duc la Lalyh si sa o sarut ,sa o imbratisez dar eram constient ca nu pot,nu trebuie.
Ella: Tom,eu ma mut
Tom-Ceee!?
Ella: Pai,o sa vina aici Lalyh..Si nu am chef sa ma cert cu ea mereu,si sa fim certate...si Bill...si mai bine plec...
Tom-Nu,te rog nu pleca eu o sa ma mut la un hotel si o sa fiu singur,vreau sa fii langa mine si sa fiu langa tine.
Ella: Dar la urma o sa ne certam si mai rau cu aia doi.Si in plus....Tie iti place Lalyh,si mie Bill.
Tom-Da,dar stiu ca nu mai am nicio sansa din partea ei si nu vreau sa-mi fac sperante.
Ella: Stiu ce simti.Dar nici bine nu o sa ne fie bine daca stam impreuna.
Tom-Ne putem consola unul pe celalalt.Haideeee nu pleca te rogg daca o sa pleci tu si eu o sa fiu nevoit sa plec in plus nu e casa mea
Ella: Ok...
Tom-Merssiiii.(si o imbratiseaza calduros)
Ella: N-ai pentru ce...
Tom-Ce e?
Ella: Mi-e dor de Bill (" longdesc="20" />
Tom-Uff!Si mie de Lalyh .Dar totusi avem o viata in fata,helauu suntem tineri in plus au exagerat rau de tot
Ella: Mda,asa este. Niciodata nu m-am rugat de un baiat Sa ma ierte..." longdesc="23" />
Tom-Nici eu de o fata desii pentru Lalyh simt ceva ce n-am mai simtit pentru nicio fata desi nu o cunosc de mult timp stiu ca e ceva special la ea.
Ella: Ma bucur pentru tine )" longdesc="21" />
Tom-Haa!!Aronganto )" longdesc="21" />).!Hei,iesim undeva?Numai suport sa stau inchis
Ella: Ok...haii " longdesc="6" />
Tom-Ok.
Ella si Tom ies,afara si cand ies pe usa se intalneste cu Lalyh si Bill.
Ella: Hmm
Lalyh-Uiiteee cine e aiciii!!
Ella: Este si casa mea...si oricum ma mut
Lalyh-Stiu,dar nu trebuie sa te muti
Ella: De ce? Sa ne certam toata ziua...
Lalyh-Nu,uite am realizat ca nu trebuie sa ne certam pentru un AFEMEIAT!!(uitandu-se la Tom),,In plus noi suntem cele mai bune prietene ever si nu merita
Ella: Nu incepeti iar,va rog.! M-am saturat de atata cearta.! Stiu ca am fost mereu cele mai bune prietene.
Lalyh-Pai,nu merita sa ne certam .
Ella se uita la Bill trista.
Ella: Ok.! Dar...O sa fim certati asa ?
Lalyh-Tu sti Ella ca niciodata nu am simtit nimic pentru niciun baiat iar acum am simtit si nu mi-a placut deloc sa fiu inselata,tradata desii nu eram de foarte mult timp impreuna si poate exagerez dar nu stiu cum sa ma comport in momente ca astea pentru ca nu mi s-a mai intamplat dar totusi trebuie sa iertam si sa fim ierati deci nu merita sa ne certam toata viata pentru un incident.
Ella: Mda...Oricum,sunt sigura ca voi va veti impaca. Nu puteti sa fiti despartiti dintr-un cacat.! Si stiti ca va iubiti,si ca tinteti mult unul la altul. Atat am avut de spus
Lalyh-Ah,trebuie sa va mai spun ceva.Eu si Bill suntem impreuna.Stiu ca suna ciudat dar ne-am cunoscut mai bine IN SPITAL!,el a fost alaturi de mine,m-a sprijinit,ne-am cunoscut destul de bine intr-o saptamana,si cred ca-l pot iubii chiar mai mult decat pe Tom.
Ella: ....Aaaa,ok...
Ella urca imediat sus in camera si se arunca in pat,si se uita pe tavan.Lacrimile i se scurg din ochi fara sa vrea.Nu putea sa se stapaneasca.Tom urca la ea.
Tom-Esti bine?
Ella: Daa,perfect.Sunt in culmea fericirii.Niciodata nu am mai fost asa de fericita.Trebuie sa scriu in jurnal ca astazi a fost cea mai fericita zi din viata mea. `
Tom-Bai,trebuie sa-l uiti pe Bill.Si eu ma simt la fel ca tine poate si mai rau,cand am auzit ce a spus am crezut ca o sa-mi cada cerul in cap.
Ella: Numai pot,simt ca mor !
Tom-Calmeaza-te,e mai bine pentru tine,pentru noi o sa vezi.Haide vino aici!! ><
Cei doi se imbratiseaza.
Ella: Ok.Sper sa-ti gasesti o prietena la care sa tii cum tii la..stii tu cine!
Tom-Da stiu,sper sa gasesc o fata la fel de speciala ca ea poate si mai speciala.
Ella: Sper si eu )" longdesc="21" /> .Meriti ...
Tom-Hai gata!Ca mi se face rau. Iesim sau nu ? :-w
Ella: Ok,ok.! Disperatule )" longdesc="21" />
Tom-Esti tu dragutaa " longdesc="6" /> .
Ella: :"> Ma flambezi )" longdesc="21" />
Tom-Eii! " longdesc="6" />
Ella: Hai.. " longdesc="6" />
Tom-Ok.
Cei doi ies afara.
Bill: Lalyh,iti este bine,da ? " longdesc="6" />
Lalyh-Mai bine.
Lalyh-Mie,mi-e cam foame . )" longdesc="21" />
Lalyh-Imi dadeau aia o mancare gustoasa rau in spital,nici cainelui nu-i dau mancare cum ne dadeau asistentele alea
Bill: Te cred..Hai sa mancam atunci.
Lalyh-Am o idee mai buna,ne facem niste sandvisuri,popcorn si mergem si ne uitam la un film in living?
Bill: Ok.!
Cei doi si-au fact sandvisuri,popcorn si s-au dus in living si s-au uitat la un film.Ella si Tom se plimbau prin parc.
Ella: Bai,Tommy Tu esti fratele meu,mai mare.! )" longdesc="21" />
Tom-Ohh! )" longdesc="21" /> E ceva.
Ella: Sys..De ce nu ma crezi ? Niciodata nu te-am mintit,NICIODATA!Mereu am fost unite.Nu ne-am certat niciodata pentru nimeni si nimic. Te rog...Iarta-ma! Nu am stiut ce fac,eram beata.Am baut 2 sticle de vodka.Stii ca eu rezist bine decat la wisy si ca nu prea beau vodka !
Lalyh-Sti ce?Nu te cred,nu cred nimic din ce spui,si uite ca a reusit sa ne distruga prietenia un afemeiat ca el
Lalyh-Am facut-o acum.Uite,el ar trebuii sa ma faca sa va cred dar ce face?Nu spune nimic,doar se uita asa tii tu la cineva tipule ASA?!
Ella: De ce a trebuit sa apara el ?
Lalyh-Destinul.A fost frumos Tom ce ai facut FOARTE FRUMOS!Dar sti ce e grav?!Faptul ca l-ai distrus pe propriul tau frate.Nu asa se face.Doamne chiar nu-mi vine sa cred ce spun,niciodata nu am fost asa de dramatica
Tom: NU AM VRUT!! NU INTELEGETI ??? ERAM BEAT!!!
Ella: Unde-i Bill?
Lalyh-N-ai refuza niciodata o partida de sex Tom,nu stiu in camera de langa probabil plangand .
Lalyh-Si Ella SPALA-TE CU EL PE CAP!!(Se ridica de pe pat si se opreste in fata lui Tom se uita in ochii lui apoi izbucneste in plans si fuge)
Ella pleaca din camera,si fuge la Bill,care era rezemat de perete,plangand.Ella se pune langa el,plangand si ea.
Ella: Te rog Iarta-ma.!! Nu a fost cu intentie (" longdesc="20" />
Bill-NORMAL!Totul e cu intentie Ella,in fine am facut bine inainte cand vroiam sa cunosc fetele in mai mult timp,nu imediat dar ti-am spus ca tu ai ceva special.
Ella: Bill,daca era cu intentie,si nu-mi pasa de tine si de Lalyh,crezi ca mai eram aici sa ma rog de voi ? Iti spun eu ca NU ! Ca ma duceam dracu,si ma durea in cur !
Bill-Da sigur,poate ca dramatizam prea mult dar asa va invatati minte sa nu mai raniti pe nimeni NICIODATA!!Eu vreau sa plec.Unde e Lalyh?!
Ella: Nu stiu!
Ella: Statea de vorba cu Tom...
Bill-Bine,atunci ma poti lasa singur?
Ella se ridica,si pleaca.Cand sa iasa din camera,lesina
Lalyh era pe hol vroia sa se duca in camera sa cand o vede pe Ella,se uita ingrijorata dar nu se duce la ea ,oricat de mult ar fi vrut sa o ajute.Intra in camera si ii zice sec lui Tom.
Lalyh-Ti-a lesinat iubirea,fugi la ea
Tom: Nu ma duc..
Lalyh-Atunci las-o acolo.Apropo IESI DIN CAMERA MEA!!!!
Tom iese din camera.Si se duce la Ella si o ridica,si o pune pe pat.Se trezeste si incepe iar sa planga.
Ella: Morr !!! Imi bag pla`n ea de viata
Tom-Hei,calmeaza-te stiu cum te simti dar trebuie sa fi puternica
Tom-Stiu nici ea nu ma crede.
Lalyh-TOMMMM!!!VINO PUTIINNN!!(striga ea din bucatarie)
Lalyh-Pentru tine!(Si se injunghie ,dupa care se prabuseste la pamant)
Tom: NU!!!!!!!
O duc repede la spital.O saptamana a stat la spital.Bill statea cu ea.Si Lalyh incepea sa se indragosteasca de el,si el invers.
Tom P.O.V Ma simteam distrus,dar trebuia sa o uit in plus incepeam sa simt ceva pentru Ella,ciudat dar si ea pentru mine.As fi vrut sa ma duc la Lalyh si sa o sarut ,sa o imbratisez dar eram constient ca nu pot,nu trebuie.
Ella: Tom,eu ma mut
Tom-Ceee!?
Ella: Pai,o sa vina aici Lalyh..Si nu am chef sa ma cert cu ea mereu,si sa fim certate...si Bill...si mai bine plec...
Tom-Nu,te rog nu pleca eu o sa ma mut la un hotel si o sa fiu singur,vreau sa fii langa mine si sa fiu langa tine.
Ella: Dar la urma o sa ne certam si mai rau cu aia doi.Si in plus....Tie iti place Lalyh,si mie Bill.
Tom-Da,dar stiu ca nu mai am nicio sansa din partea ei si nu vreau sa-mi fac sperante.
Ella: Stiu ce simti.Dar nici bine nu o sa ne fie bine daca stam impreuna.
Tom-Ne putem consola unul pe celalalt.Haideeee nu pleca te rogg daca o sa pleci tu si eu o sa fiu nevoit sa plec in plus nu e casa mea
Ella: Ok...
Tom-Merssiiii.(si o imbratiseaza calduros)
Ella: N-ai pentru ce...
Tom-Ce e?
Ella: Mi-e dor de Bill (" longdesc="20" />
Tom-Uff!Si mie de Lalyh .Dar totusi avem o viata in fata,helauu suntem tineri in plus au exagerat rau de tot
Ella: Mda,asa este. Niciodata nu m-am rugat de un baiat Sa ma ierte..." longdesc="23" />
Tom-Nici eu de o fata desii pentru Lalyh simt ceva ce n-am mai simtit pentru nicio fata desi nu o cunosc de mult timp stiu ca e ceva special la ea.
Ella: Ma bucur pentru tine )" longdesc="21" />
Tom-Haa!!Aronganto )" longdesc="21" />).!Hei,iesim undeva?Numai suport sa stau inchis
Ella: Ok...haii " longdesc="6" />
Tom-Ok.
Ella si Tom ies,afara si cand ies pe usa se intalneste cu Lalyh si Bill.
Ella: Hmm
Lalyh-Uiiteee cine e aiciii!!
Ella: Este si casa mea...si oricum ma mut
Lalyh-Stiu,dar nu trebuie sa te muti
Ella: De ce? Sa ne certam toata ziua...
Lalyh-Nu,uite am realizat ca nu trebuie sa ne certam pentru un AFEMEIAT!!(uitandu-se la Tom),,In plus noi suntem cele mai bune prietene ever si nu merita
Ella: Nu incepeti iar,va rog.! M-am saturat de atata cearta.! Stiu ca am fost mereu cele mai bune prietene.
Lalyh-Pai,nu merita sa ne certam .
Ella se uita la Bill trista.
Ella: Ok.! Dar...O sa fim certati asa ?
Lalyh-Tu sti Ella ca niciodata nu am simtit nimic pentru niciun baiat iar acum am simtit si nu mi-a placut deloc sa fiu inselata,tradata desii nu eram de foarte mult timp impreuna si poate exagerez dar nu stiu cum sa ma comport in momente ca astea pentru ca nu mi s-a mai intamplat dar totusi trebuie sa iertam si sa fim ierati deci nu merita sa ne certam toata viata pentru un incident.
Ella: Mda...Oricum,sunt sigura ca voi va veti impaca. Nu puteti sa fiti despartiti dintr-un cacat.! Si stiti ca va iubiti,si ca tinteti mult unul la altul. Atat am avut de spus
Lalyh-Ah,trebuie sa va mai spun ceva.Eu si Bill suntem impreuna.Stiu ca suna ciudat dar ne-am cunoscut mai bine IN SPITAL!,el a fost alaturi de mine,m-a sprijinit,ne-am cunoscut destul de bine intr-o saptamana,si cred ca-l pot iubii chiar mai mult decat pe Tom.
Ella: ....Aaaa,ok...
Ella urca imediat sus in camera si se arunca in pat,si se uita pe tavan.Lacrimile i se scurg din ochi fara sa vrea.Nu putea sa se stapaneasca.Tom urca la ea.
Tom-Esti bine?
Ella: Daa,perfect.Sunt in culmea fericirii.Niciodata nu am mai fost asa de fericita.Trebuie sa scriu in jurnal ca astazi a fost cea mai fericita zi din viata mea. `
Tom-Bai,trebuie sa-l uiti pe Bill.Si eu ma simt la fel ca tine poate si mai rau,cand am auzit ce a spus am crezut ca o sa-mi cada cerul in cap.
Ella: Numai pot,simt ca mor !
Tom-Calmeaza-te,e mai bine pentru tine,pentru noi o sa vezi.Haide vino aici!! ><
Cei doi se imbratiseaza.
Ella: Ok.Sper sa-ti gasesti o prietena la care sa tii cum tii la..stii tu cine!
Tom-Da stiu,sper sa gasesc o fata la fel de speciala ca ea poate si mai speciala.
Ella: Sper si eu )" longdesc="21" /> .Meriti ...
Tom-Hai gata!Ca mi se face rau. Iesim sau nu ? :-w
Ella: Ok,ok.! Disperatule )" longdesc="21" />
Tom-Esti tu dragutaa " longdesc="6" /> .
Ella: :"> Ma flambezi )" longdesc="21" />
Tom-Eii! " longdesc="6" />
Ella: Hai.. " longdesc="6" />
Tom-Ok.
Cei doi ies afara.
Bill: Lalyh,iti este bine,da ? " longdesc="6" />
Lalyh-Mai bine.
Lalyh-Mie,mi-e cam foame . )" longdesc="21" />
Lalyh-Imi dadeau aia o mancare gustoasa rau in spital,nici cainelui nu-i dau mancare cum ne dadeau asistentele alea
Bill: Te cred..Hai sa mancam atunci.
Lalyh-Am o idee mai buna,ne facem niste sandvisuri,popcorn si mergem si ne uitam la un film in living?
Bill: Ok.!
Cei doi si-au fact sandvisuri,popcorn si s-au dus in living si s-au uitat la un film.Ella si Tom se plimbau prin parc.
Ella: Bai,Tommy Tu esti fratele meu,mai mare.! )" longdesc="21" />
Tom-Ohh! )" longdesc="21" /> E ceva.
elenutza01th- Level 8
ohh
stf
)" longdesc="21" />
ne
lasi
asa
in
in
in
fic
si
ficu.n
forum
si
si forumu.n aer
?
bai
da e posibil
?:-w
iaa
zi
tu
hai
cu nextu
> nu
?
stf
)" longdesc="21" />
ne
lasi
asa
in
in
in
fic
si
ficu.n
forum
si
si forumu.n aer
?
bai
da e posibil
?:-w
iaa
zi
tu
hai
cu nextu
>
?
Ioana;x- Level 8
)" longdesc="21" /> ce se mai schimba astia 4 )" longdesc="21" />
haide k imi place
imi place si mai mult daca pui next
sti, nu?)" longdesc="21" />
haide k imi place
imi place si mai mult daca pui next
sti, nu?)" longdesc="21" />
stiu stiu
elenutza01th- Level 8
si mai sti si k nu imi place sa ma tii in suspans, nu?
sti, nu? )" longdesc="21" />
asa k....next
sti, nu? )" longdesc="21" />
asa k....next
eeeehh
mai trebeee un comm de la user
diferit . )" longdesc="21" />
si pun...
mai trebeee un comm de la user
diferit . )" longdesc="21" />
si pun...
elenutza01th- Level 8
ooof....
sariti cu comm`urile
)" longdesc="21" />
akm deci
siii...pui nExT?
sariti cu comm`urile
)" longdesc="21" />
akm deci
siii...pui nExT?
Next " longdesc="6" />"
MeJe- Level 7
Data de inscriere : 28/12/2010
ok
....
o sa il puna lalyh..
....
o sa il puna lalyh..
elenutza01th- Level 8
nextuu girlss!
Ella: Da Decand nu am mai mers prin parrc ! Decand eram mica,cand veneam cu mama si tata.Cand erau inca impreuna. !
Tom-Auu!Sunt despartiti?
Ella: Mda,acum sunt plecati impreuna 2 luni in Germania,sa faca nu stiu ce. Ei inca se prefac ca sunt impreuna,nu au spus ca au divortat ca sa nu scrie presa,si lu tati ii este frica ca asta ii va strica "cariera" ,si lu mami la fel.
Tom-Nasoll!
Ella: Da Poate ca de asta avem si comportomentul asta,eu si Lalyh
Tom-Pai tu si Lalyh nu sunteti surori nu?
Ella: Nu Dar si ea are aceeasi poveste,ca sa spun asa
Tom-Ahh!Fetitele rasfatate.
Ella: Heyy E bine sa fii rasfatat
Tom-Stiu dar voi sunteti super rasfatate.
Ella: Ehhh Tom o lua de mana pe Ella.
Ella: Ce faci ?
Tom-Bine tu?
Ella: Bine ma plimb cu tine
Tom-Vaii!Ce coincidentaa,si eu la fell.
Ella: Da!! Ciudat nu ?
Tom-Foarte .Sti ce!?
Ella: ??
Tom-Hai sa stam jos,pentru ca ma dorr picioarele cred ca nu m-am mai plimbat de cateva luni,nu sunt antrenat.
Ella: Bine bre
Tom-ahh,hai pe banca aia.
Ella: Parca nu e tot banca .
Tom-Da mie imi place mai mult aia.
Ella: Ufff,ok ! Copilule..Cati ani ai ? 5?
Tom-Patlu jumateee
Ella: Ok,eu am 16 Deci sunt mai mare decat tine
Tom-Mintii,stiu eu ca ai 4 .
Ella: Minti Arat eu a 4 anisoli ?
Tom-Si eu arat a patlu anisoli si jumatate?
Ella: Pai eu am spus ca ai 5 anisoli Tu ai spus ca ai patlu si jumate
Tom-Da pentlu ca ma compolt asa cled.
Ella: Ba nu,te compolti ca o bunaciune
Tom-Clezi?
Ella: Da
Tom-Si tu ca o bunoaca ,MIE FOAMEE!!
Ella: Si ce sa-ti fac eu ? Sa ma fac mancare?
Tom-Chiar te-as manca.
Ella: :"> M-ai mancat o data. )" longdesc="21" /> !
Tom-Si pot sa te mai mananc!? " longdesc="6" />
Ella: Bine,manca-ma ! )" longdesc="21" />
Tom-Nu pot aiciiii. )" longdesc="21" />
Tom-Haide acasa,oricuum m-am plictisit afara,si mie si somn. :-s
Ella: De acum ? Pai la noapte ce faci ?
Tom-Meditez. )" longdesc="21" /> .
Ella- Arta sexului ?
Tom-EXACTTT!!!
Ella: Ce bine te cunosc . Eu am terminat-o !
Tom-auuu!Ups,scuza-ma am uitat ca vorbesc cu regina sexului
Ella: Ce fel suna.! Dar asta este adevarul Deci Lalyh este mai mare decat mine,eu sunt regina
Tom-Nu,deci tu esti printesa si Lalyh regina.La drracu!!Iar mi-am adus aminte de ea.
Ella: Indragostitu-le !
Tom-Tacii!!Nici nu stiu cum am reusit sa ma indragostesc,eu TOM KAULITZ!!INCREDIBILLL!!!
Ella: Aoleu ! Se uita lumea la noi Poate cred naiba ca suntem impreuna
Tom-Daca vin paparazii acum,maine esti in toate revistele.SIMTE-TE MANDRA!!!
Ella: De ce? Ca o sa ma vada lumea cu marele Tom Kaulitz ,si toti or sa creada tot felul de prostii?
Tom-daa!!
Ella- Hai acasa bebelule ! Ca m-a apucat si pe mine foamea !
Tom-Muahahaha se transmitee!!Haide.
Ella: Hooo!!! Nu te mai grabi asa ! Ca nu vine sfarsitul lumii ! Ia-ma usor !
Tom-Burticii mele ii e foamee,haii
Ella: Doar daca ma cari
Tom-Ce maa?!
Ella: Ma dor picioarele ! Si numai pot sa merg ! Doar nu ma lasi aici ...
Tom-Nu te las dar si pe mine ma dor picioarele
Ella: eeda
Tom-Sllava Domnului ca nu e departe casa.
Tom-Apropo de casa,bai nu stiu ma simt ciudat sa stam asa la voi sigur nu va deranjeaza?
Ella: Pe mine nu ! : )) Adica nu ma deranjeaza ca stai tu,dar de Bill...Nu stiu ce sa zic! Dar daca..Stii tu,sunt impreuna..Nu pot sa-l dau afara!
Tom-Heii,e fratele meu
Ella: Atunci stai cu fractu >
Tom-Daca as fi gay as sta. ))
Ella: Esti gay ? Ptuuu,piei din fata mea drace
Tom-Am zis DACAA!!!
Ella: PIEI !!! Drace ce esti !
Tom-Nu sunt gayy !!!
Ella: Demonstreaza mister gay ! Asa iti spun de acum !
Tom-BAII!!NU SUNT GAYYYY!!!
Ella: Pai demonstreaza ! `
Tom o ia in brate si o saruta.
Ella: Da Decand nu am mai mers prin parrc ! Decand eram mica,cand veneam cu mama si tata.Cand erau inca impreuna. !
Tom-Auu!Sunt despartiti?
Ella: Mda,acum sunt plecati impreuna 2 luni in Germania,sa faca nu stiu ce. Ei inca se prefac ca sunt impreuna,nu au spus ca au divortat ca sa nu scrie presa,si lu tati ii este frica ca asta ii va strica "cariera" ,si lu mami la fel.
Tom-Nasoll!
Ella: Da Poate ca de asta avem si comportomentul asta,eu si Lalyh
Tom-Pai tu si Lalyh nu sunteti surori nu?
Ella: Nu Dar si ea are aceeasi poveste,ca sa spun asa
Tom-Ahh!Fetitele rasfatate.
Ella: Heyy E bine sa fii rasfatat
Tom-Stiu dar voi sunteti super rasfatate.
Ella: Ehhh Tom o lua de mana pe Ella.
Ella: Ce faci ?
Tom-Bine tu?
Ella: Bine ma plimb cu tine
Tom-Vaii!Ce coincidentaa,si eu la fell.
Ella: Da!! Ciudat nu ?
Tom-Foarte .Sti ce!?
Ella: ??
Tom-Hai sa stam jos,pentru ca ma dorr picioarele cred ca nu m-am mai plimbat de cateva luni,nu sunt antrenat.
Ella: Bine bre
Tom-ahh,hai pe banca aia.
Ella: Parca nu e tot banca .
Tom-Da mie imi place mai mult aia.
Ella: Ufff,ok ! Copilule..Cati ani ai ? 5?
Tom-Patlu jumateee
Ella: Ok,eu am 16 Deci sunt mai mare decat tine
Tom-Mintii,stiu eu ca ai 4 .
Ella: Minti Arat eu a 4 anisoli ?
Tom-Si eu arat a patlu anisoli si jumatate?
Ella: Pai eu am spus ca ai 5 anisoli Tu ai spus ca ai patlu si jumate
Tom-Da pentlu ca ma compolt asa cled.
Ella: Ba nu,te compolti ca o bunaciune
Tom-Clezi?
Ella: Da
Tom-Si tu ca o bunoaca ,MIE FOAMEE!!
Ella: Si ce sa-ti fac eu ? Sa ma fac mancare?
Tom-Chiar te-as manca.
Ella: :"> M-ai mancat o data. )" longdesc="21" /> !
Tom-Si pot sa te mai mananc!? " longdesc="6" />
Ella: Bine,manca-ma ! )" longdesc="21" />
Tom-Nu pot aiciiii. )" longdesc="21" />
Tom-Haide acasa,oricuum m-am plictisit afara,si mie si somn. :-s
Ella: De acum ? Pai la noapte ce faci ?
Tom-Meditez. )" longdesc="21" /> .
Ella- Arta sexului ?
Tom-EXACTTT!!!
Ella: Ce bine te cunosc . Eu am terminat-o !
Tom-auuu!Ups,scuza-ma am uitat ca vorbesc cu regina sexului
Ella: Ce fel suna.! Dar asta este adevarul Deci Lalyh este mai mare decat mine,eu sunt regina
Tom-Nu,deci tu esti printesa si Lalyh regina.La drracu!!Iar mi-am adus aminte de ea.
Ella: Indragostitu-le !
Tom-Tacii!!Nici nu stiu cum am reusit sa ma indragostesc,eu TOM KAULITZ!!INCREDIBILLL!!!
Ella: Aoleu ! Se uita lumea la noi Poate cred naiba ca suntem impreuna
Tom-Daca vin paparazii acum,maine esti in toate revistele.SIMTE-TE MANDRA!!!
Ella: De ce? Ca o sa ma vada lumea cu marele Tom Kaulitz ,si toti or sa creada tot felul de prostii?
Tom-daa!!
Ella- Hai acasa bebelule ! Ca m-a apucat si pe mine foamea !
Tom-Muahahaha se transmitee!!Haide.
Ella: Hooo!!! Nu te mai grabi asa ! Ca nu vine sfarsitul lumii ! Ia-ma usor !
Tom-Burticii mele ii e foamee,haii
Ella: Doar daca ma cari
Tom-Ce maa?!
Ella: Ma dor picioarele ! Si numai pot sa merg ! Doar nu ma lasi aici ...
Tom-Nu te las dar si pe mine ma dor picioarele
Ella: eeda
Tom-Sllava Domnului ca nu e departe casa.
Tom-Apropo de casa,bai nu stiu ma simt ciudat sa stam asa la voi sigur nu va deranjeaza?
Ella: Pe mine nu ! : )) Adica nu ma deranjeaza ca stai tu,dar de Bill...Nu stiu ce sa zic! Dar daca..Stii tu,sunt impreuna..Nu pot sa-l dau afara!
Tom-Heii,e fratele meu
Ella: Atunci stai cu fractu >
Tom-Daca as fi gay as sta. ))
Ella: Esti gay ? Ptuuu,piei din fata mea drace
Tom-Am zis DACAA!!!
Ella: PIEI !!! Drace ce esti !
Tom-Nu sunt gayy !!!
Ella: Demonstreaza mister gay ! Asa iti spun de acum !
Tom-BAII!!NU SUNT GAYYYY!!!
Ella: Pai demonstreaza ! `
Tom o ia in brate si o saruta.
Lali- Moderator
Data de inscriere : 17/01/2011
Stii.. nu mi-a placut faza cu maneaua si the pitzi song. For the love of god, stiai maneaua aia?
.
asta a fost stupid ?" longdesc="39" />.
in rest e ok..cam FOARTE MULTA FICTIUNE da e dragut )" longdesc="21" />.
.
asta a fost stupid ?" longdesc="39" />.
in rest e ok..cam FOARTE MULTA FICTIUNE da e dragut )" longdesc="21" />.
Joe Temă ™- Level 6
Data de inscriere : 02/02/2010
Varsta : 26
da deciiii
:>
ne apropiemmm:X
nexxxxt
:A
care ioooo o sa-l pun
deci Eu: " te roooog ella sa pui nexxttt biig","nuuu ca nu am commuri...inca 3 commuri","dar te rooooooooooooooooooog"
"am spus nuuuu"
"de ceee?"
"de treflaaaaa"
:>
ne apropiemmm:X
nexxxxt
:A
care ioooo o sa-l pun
deci Eu: " te roooog ella sa pui nexxttt biig","nuuu ca nu am commuri...inca 3 commuri","dar te rooooooooooooooooooog"
"am spus nuuuu"
"de ceee?"
"de treflaaaaa"
elenutza01th- Level 8
si faza cu ; patlu anisoli; si asta a fost stupid .
BTW GIRLS IMI ZIC DOAR PAREREA
BTW GIRLS IMI ZIC DOAR PAREREA
Joe Temă ™- Level 6
mda...
`
`
Ultima editare efectuata de catre elenutza01th in Mar Feb 01, 2011 8:03 pm, editata de 2 ori
elenutza01th- Level 8
bro bro bro bro
si de ce e cam multa fictiune!?
CA E FIC !
inteleg inteleg .
CRITICOO!
si de ce e cam multa fictiune!?
CA E FIC !
inteleg inteleg .
CRITICOO!
Lali- Moderator
hey
like like
:X:X
><
deci
se saruta
ahh
=p~
vreau si eu
*:
><
next
like like
:X:X
><
deci
se saruta
ahh
=p~
vreau si eu
*:
><
next
Ioana;x- Level 8
iubirica ma inseli ? :-w
elenutza01th- Level 8
nuuu gata ca am facut off
Lali- Moderator
Da frate, imi spun doar parerea. Vreti sa spun numei ; ahh ador ador adorr nexttt :x
stii trebuie sa spun ce cred .
da siu ca e fictiune, da ma refeream cand s-a injughiat aia si na )" longdesc="21" />.
wtv.. v-ati suparat " longdesc="37" />
stii trebuie sa spun ce cred .
da siu ca e fictiune, da ma refeream cand s-a injughiat aia si na )" longdesc="21" />.
wtv.. v-ati suparat " longdesc="37" />
Joe Temă ™- Level 6
Pagina 6 din 25 • 1 ... 5, 6, 7 ... 15 ... 25
Tokio Hotel :D :: Fun Zone :: Fan Fic :: Fic-uri neterminate
Pagina 6 din 25
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum