Sugestie: Sectiunea Fan Fiction
+7
Locust
✿ fσℓℓσω уσυя ∂яєαмѕ! ✿
BlackCat.Denny
Un.
Yahoo~
D u s t .
Sarmale
11 participanți
Pagina 1 din 4
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Sunteti de acord cu propunerea mea?
Sugestie: Sectiunea Fan Fiction
Bun. Spun de pe acum ca nu am intentia de a rani pe cineva, ci de a aduce un beneficiu forumului. Dupa cu, bine ati vazut, sunt o gramada de ficuri incepute si abandonate. Nu zic ca eu nu procedez astfel. Probabil ca unii nu au timp sa posteze, dar au intentia sa-l continue.
Uitandu-ma peste ficurile deschise, am realizat ca in proportie de 60 % topicurile deschise ce se voiau 'povesti' nu au nimic in comun cu acest subiect. Nu tu descriere, nu tu naratiune. Am aruncat acolo un dialog mediocru si gata! Nu asa se procedeaza, fetelor!
Propunerea mea:
Admina si moderatorii sa aleaga un numar de fete care stiu sa scrie corect si pot fi date ca exemplu. Aceste fete vor face dintr-un grup numit...'Corectori' (de exemplu).
Membrele care doresc deschida un fic trebuie sa le trimita o mica bucatica din el, inainte de a posta. Daca 'Corectorul' respectiv crede ca merita postat, isi va da acceptul. Daca nu, trebuie sa-i spuna unde mai are de lucrat si ce ar fi bine sa schimbe.
Cine ar trebui sa faca parte din grup (dupa parerea mea) : Lovesick Criminal, DXD, Lenna . , E. , etc. (mai gasiti voi pe cineva) )" longdesc="21" />
Sper ca ideea a fost perceputa asa cum am dorit. Repet, nu doresc sa ranesc pe nimeni!
Sondaj: Am pus DA/NU pt ca nu exista cale de mijloc in aceasta problema. Votati !
Edit: Referitor la 'Cererea acordului'...mi se pare o prostie. Pune 2 randuri care arata bine si apoi...
Uitandu-ma peste ficurile deschise, am realizat ca in proportie de 60 % topicurile deschise ce se voiau 'povesti' nu au nimic in comun cu acest subiect. Nu tu descriere, nu tu naratiune. Am aruncat acolo un dialog mediocru si gata! Nu asa se procedeaza, fetelor!
Propunerea mea:
Admina si moderatorii sa aleaga un numar de fete care stiu sa scrie corect si pot fi date ca exemplu. Aceste fete vor face dintr-un grup numit...'Corectori' (de exemplu).
Membrele care doresc deschida un fic trebuie sa le trimita o mica bucatica din el, inainte de a posta. Daca 'Corectorul' respectiv crede ca merita postat, isi va da acceptul. Daca nu, trebuie sa-i spuna unde mai are de lucrat si ce ar fi bine sa schimbe.
Cine ar trebui sa faca parte din grup (dupa parerea mea) : Lovesick Criminal, DXD, Lenna . , E. , etc. (mai gasiti voi pe cineva) )" longdesc="21" />
Sper ca ideea a fost perceputa asa cum am dorit. Repet, nu doresc sa ranesc pe nimeni!
Sondaj: Am pus DA/NU pt ca nu exista cale de mijloc in aceasta problema. Votati !
Edit: Referitor la 'Cererea acordului'...mi se pare o prostie. Pune 2 randuri care arata bine si apoi...
Sarmale- Corector
Data de inscriere : 03/03/2011
Varsta : 28
Re: Sugestie: Sectiunea Fan Fiction
Mie imi convine. :3
D u s t .- Moderator
Data de inscriere : 13/05/2011
Varsta : 25
Sequere. a scris:
Nici mie nu-mi prea place partea in care cei care cer acordul trebuie sa spuna in general despre ce este vorba sau sa puna prima parte/cateva randuri. Se strica tot misterul! )" longdesc="21" />
Adaugare: O propun pe Kate pentru a face parte din 'grup', in cazul in care se aproba ideea.
Yahoo~- Level 8
Data de inscriere : 07/01/2011
Varsta : 104
Din puctul meu de vedere ,e o idee buna.Si nu spun asta,doar pentru ca am fost propusa ca si 'Corector'.Mi se pare o idee corecta,mai ales ca in momentul de fata forumul e plin de asa zise povestioare care dupa cum ati zis si voi sunt doldora de dialog,fraze seci +gramatica de balta.E rusinos!
Sper ca si ceilalti sa fie de acord si aici ma refer la cei mai mici [12,13] ani.E spre binele tuturor,zic eu.
Sper ca si ceilalti sa fie de acord si aici ma refer la cei mai mici [12,13] ani.E spre binele tuturor,zic eu.
Un.- Level 7
Data de inscriere : 04/07/2011
Eu sunt de acord:)
BlackCat.Denny- Moderator
Data de inscriere : 29/01/2011
^^^ Nu am vrut sa o uit pe Kate -.- . Nu prea am mai vazut-o si am uitat-o. Shame on me, Ally :">
Ma bucur ca sunt 6 voturi 'PRO'.
Ma bucur ca sunt 6 voturi 'PRO'.
Sarmale- Corector
si nici unu contra
Hmm, tot nu-mi da pace numele asta, 'Corectori'.
Nu poate sa fie ceva de genul Fiction Master sau ceva de genul ? ?" longdesc="39" /> (ma simt de ca si cum mi-am luat lumea-n cap! o_o )
Sau, ma rog, ceva de genul. ?" longdesc="39" />
Sau.... CRITICI *-*
Nu poate sa fie ceva de genul Fiction Master sau ceva de genul ? ?" longdesc="39" /> (ma simt de ca si cum mi-am luat lumea-n cap! o_o )
Sau, ma rog, ceva de genul. ?" longdesc="39" />
Sau.... CRITICI *-*
Yahoo~- Level 8
'Critici' e veche raaaaaaaaaau, Ally. Dar Fiction Master e mai mult decat genial! Serios!
Votez pt Fiction Master <3 !
Votez pt Fiction Master <3 !
Sarmale- Corector
Geniusss<3 .Cum s-or numi,numai sa existe!
Un.- Level 7
Data de inscriere : 04/07/2011
Sequere. a scris:'Critici' e veche raaaaaaaaaau, Ally.
Nu stiam! =D
Yahoo~- Level 8
Ce naspa am sunat. Eh, daca vreti 'Critici'...desi 'Fiction Master' suna prea bestial! <3 *le wild puppy eyes.
Sarmale- Corector
Il prefer pe Fiction Master, desi si Critici imi place.
Yahoo~- Level 8
Vedem cum hotaraste Ioana cand va intra.
Sarmale- Corector
Daca vreti am sa incerc sa vorbesc eu cu ea
^ Logic xD
Asteptam raspunsul ei ^^
Asteptam raspunsul ei ^^
Sarmale- Corector
Astept sa intre pe mess, si am sa vorbesc
sunt sigura ca ii va surade ideea
sunt sigura ca ii va surade ideea
Eu nu prea as vrea , mi se pare ok cum e acum
✿ fσℓℓσω уσυя ∂яєαмѕ! ✿- Level 10
Data de inscriere : 21/03/2011
Varsta : 26
Bă, eram convinsă că tu ai votat contra. )" longdesc="21" />✿ fσℓℓσω уσυя ∂яєαмѕ! ✿ a scris:Eu nu prea as vrea , mi se pare ok cum e acum
Locust- Super Fan
Data de inscriere : 19/06/2011
11 PRO/1 CONTRA
Si admina e de acord. Nu stiu cum sa facem daca Ioana nu are timp (totusi e cu invatatul). Eu zic sa anunte aici doritoarele, apoi va alege ea un numar.
Eu vreau sa fac parte (eeh, plictiseala)
Si admina e de acord. Nu stiu cum sa facem daca Ioana nu are timp (totusi e cu invatatul). Eu zic sa anunte aici doritoarele, apoi va alege ea un numar.
Eu vreau sa fac parte (eeh, plictiseala)
Sarmale- Corector
Şi eu vreau să fac parte! :>>Eu vreau sa fac parte (eeh, plictiseala) lol!
Îmi este mai uşor să critic decât să vin "Vai ce tare e!", etc... Nemernica de mine! )" longdesc="21" />
Locust- Super Fan
Data de inscriere : 19/06/2011
Si eu as vrea :">
D u s t .- Moderator
Data de inscriere : 13/05/2011
Varsta : 25
Deci, cine o sa faca pana la urma parte din acest grup? sa stiu sa adaug
In momentul de fata sunt: Sequere, DXD si Dust <3.
Probabil vor veni si Lovesick Criminal si Kate...vorbesc eu cu ele cand intra. Pana atunci ne poti pune pe noi 3 (cele cu bold).
Probabil vor veni si Lovesick Criminal si Kate...vorbesc eu cu ele cand intra. Pana atunci ne poti pune pe noi 3 (cele cu bold).
Sarmale- Corector
Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 1 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum