Love Between Two Guys
+3
✿ fσℓℓσω уσυя ∂яєαмѕ! ✿
Yahoo~
Kiro
7 participanți
Tokio Hotel :D :: Fun Zone :: Fan Fic :: Fic-uri neterminate
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Love Between Two Guys
Ai încredere în mine, doar în mine. ...
Il vad pe acel baiat iesind din parc, cu privirea in jos. Fratele meu vrea sa se duca dupa el, dar eu il opresc. Traverseaza strada, neasigurandu-se. Se pare ca nu observa masina care vene direct spre el. Gesy, fratele meu geaman, se smuceste din mana mea, alearga cu cea mai mare viteza spre el si il impinge din fata masinii, lasandu-se pe el insusi victima.
Ma trezesc transpirat si incep sa gafai, parca nu mai aveam aer. A fost din nou acel vis, doar un vis. Dar din pacate, candva a fost real.
Nu il voi ierta niciodata pe acel baiat, care din cauza lui a murit fratiorul meu . E doar un orfan, dar are ceva special. Toata lumea il respingea, doar fratele meu voia sa se joace cu el. Din cauza asta a si murit. Aud cum cineva bate la usa,raspund cu un simplu "intra",vad cum se deschide usa si se apropie de mine parinti mei dragi.
-Te-am auzit tipand, ai avut un cosmar?Ma intreaba mama cu o voce calda dar in acelasi timp si ingrijorata, se aseaza langa mine pe pat. Iar tata sta in picioare, sprijinit de perete.
-Da...dar sunt bine!! Soptesc incet. Se uitau ciudat la mine, de parca ar vrea sa imi spuna ceva dar nu au curajul. Ii intreb daca totul e in regula iar ei dau din cap in semn de afirmativ, simt ca imi ascund ceva.
-Tom...avem o veste pentru tine, nu stim daca o sa fii bucuros sau suparat. Stiam eu ca imi ascund ceva, acum sper ca nu au aflat notele de la ultimile mele examene.
-Vrem sa adoptam un copil.....Aceste cuvinte pe care le-a scos tata din gura m-au bulversat.
Nu imi vine sa cred!! Cum s-au putut gandi parinti mei la acest lucru?! Eu am deja un frate, iar acela este Gesy, e acolo sus si ma protejeaza de tot raul de pe planeta.
-Doar nu vorbiti serios, nu? Intreb eu cu un ranjet tampit pe fata. Acestia dau din cap in semn de afirmativ, cu fetele foarte serioase.
-Are vreo 16 ani, deci e aproape de varsta ta. Spune mama mai mult soptind in timp ce imi ia mana in mana ei,parca incercand sa vad partea cea plina a paharului, dar spre ghinionul toturor, nu voiam sa cred ca voi avea un alt frate in afara geamanului meu care este mort.
Mergem la spital,deoarece Gordon,tatal meu, mi-a spus ca fratele meu vitreg a trecut prin foarte multe si acum e la urgente.
El a fost abandonat langa un copac, dintr-un parc,de parinti lui, chiar dupa nastere, atunci a fost gasit de cineva si dus la orfelinat. Cei mari isi bateau joc de cei mai mici, asa ca el a trait, cat timp a fost acolo, in spaima.Dupa un timp a fost adoptat de o "familie"care luau batrani de la camine si ii puneau sa cerseasca,la fel faceau si cu , copii de la orfelinate ,numai ca pe ei ii puneau sa se si prostitueze. A avut un accident de masina cand incerca sa scape de "familia lui". Simone, mama mea, mi-a mai zis ca acei nenorociti au fost prinsi si aruncati in inchisoare.
Voi posta un nou fic, nu e cine stie ce, dar sper sa va placa.
Ultima editare efectuata de catre Kiro in Sam Iun 02, 2012 4:03 pm, editata de 1 ori
Kiro- Level 8
Data de inscriere : 04/06/2011
Varsta : 27
Re: Love Between Two Guys
Hmm, sunt la moda ficurile cu gay. )" longdesc="21" />
E interesanta ideea si unica. Chiar imi place sa citesc ceva care sa fie diefrit fata de cele obisnuite si extra uzate, cum ar fi pairing-uri cu unul dintre membrii trupei cu un personaj (feminin) inventat, vampiri si alte chestii supranaturale. E noua ideea asta cu gay si observ ca deja au inceput sa 'rasara' ici-colo niste ficuri, dar imi place mai mult faptul ca ai adaugat ceva de la tine, chestiunea legata de moartea unui frate si incercarea parintilor de a-l inlocui cu un copil adoptat.
Singura greseala pe care am observat-o este la cuvantul 'parinti', caruia i-ar mai trebui articolul hotarat '-i'.
Buna treaba pana aici. Astept(am) partea urmatoare!
E interesanta ideea si unica. Chiar imi place sa citesc ceva care sa fie diefrit fata de cele obisnuite si extra uzate, cum ar fi pairing-uri cu unul dintre membrii trupei cu un personaj (feminin) inventat, vampiri si alte chestii supranaturale. E noua ideea asta cu gay si observ ca deja au inceput sa 'rasara' ici-colo niste ficuri, dar imi place mai mult faptul ca ai adaugat ceva de la tine, chestiunea legata de moartea unui frate si incercarea parintilor de a-l inlocui cu un copil adoptat.
Singura greseala pe care am observat-o este la cuvantul 'parinti', caruia i-ar mai trebui articolul hotarat '-i'.
Buna treaba pana aici. Astept(am) partea urmatoare!
Yahoo~- Level 8
Data de inscriere : 07/01/2011
Varsta : 104
Doamne ce oameni , saracul baiat , orcum se gasesc si oameni ca astia . Am citit aceasta parte si imi place . Astept deci continuarea .
✿ fσℓℓσω уσυя ∂яєαмѕ! ✿- Level 10
Data de inscriere : 21/03/2011
Varsta : 26
Deci, după cum a spus şi follow my blog!, ideea este foarte originală.
Îi place povestea fratelui geamăn Gesy, care a murit salvând pe altcineva, îmi place totul din prima parte.
Deci aştept nerăbdătoare Next.
Mda, foarte ciudată faza asta cu adopţia. ?" longdesc="39" />-Vrem sa adoptam un copil.....Aceste cuvinte pe care le-a scos tata din gura m-au bulversat.
Îi place povestea fratelui geamăn Gesy, care a murit salvând pe altcineva, îmi place totul din prima parte.
Deci aştept nerăbdătoare Next.
Locust- Super Fan
Data de inscriere : 19/06/2011
imi place
e o poveste noua si se vede ca ai imaginatie
e foarte reusita
e o poveste noua si se vede ca ai imaginatie
e foarte reusita
Alexandra Tokitas Time- Level 5
Data de inscriere : 19/01/2012
Varsta : 25
Intram in sala unde se afla asa zisu meu frate, pe care nu il voi accepta niciodata , il vad stand in pat fara vlaga, nu pot sa-i vad fata, m-a apropi incet,dau cearsaful de pe fata lui.....Nu pot sa cred, e el, baiatul care a cauzat moartea fratelui meu. Ma uit urat spre parinti, se pare ca ei nu stiu ca acest baiat a fost motivul decesului lui Gesy. Le spun ca acest baiat m-ia luat fratele de langa mine si ca nu-l voi accepta in veci ca fiind frate cu mine.
-Tom acesta este fratele tau mai mic!!! Are 15 ani, o sa inplineasca in curand 16 si il cheama Bill. Imi spune batandu-ma pe umar, cred ca ei nu inteleg ce a facut acest baiat cu fratele meu.
-Cum puteti adopta pe cel care va omorat fiul?!! Ridic tonul,imi vine sa omor acest copil cu mainile mele, Bill dormea, dar daca mai tip eu mult presimt ca o sa se trezeasca.
-Gesy a decis sa il salveze, nu e vina lui!!!! Si ma astept sa-l tratezi ca pe un fratior pe care trebuie sa-l protejezi. Imi spune Simina, mama mea raspicat in timp ce bate din picior in semn de serozitate. Nu stiu cum se asteapta ea, sa am grija de un pusti care m-a dezgusta. Gandurile imi sunt intrerupde de soneria de la telefon.
-Alo!! Ce faci omule? De ce raspunzi asa de greu? Intreaba amicul meu din copilarie, Georg.
-Pai sunt la spital, a-m mers impreuna cu parinti sa imi i-au "fratiorul"acasa, o spun cam sictirit. Nu ma pot obisnui cu ideea ca femeiatul asta va fii fratele meu, acuma serios, arata ca o fata emo.
-Chiar m-ai facut curiosc,cum il cheama? Iesim cu el in seara asta intr-un club? Intraba Georg foarte entuziasmat. Probabil ca va veni el cu Gustav inpreuna cu gemenele,iubitele lor.Presupun ca Gordon, tatal meu a auzit conversatia. Si-a ridicat o spranceana dandumi de inteles ca voi sta o vreme impreuna cu Bill.
-Nu pot, parinti m-au facut dadaca lui, deci pentru o vreme voi sta ca intr-o cusca .O spun eu plictisit dar in acelasi timp si nervos de circumstante.
Se trezeste Bill, este imbracat doar untr-un halat alb cu maneci scurte, se vad ranile de pe maini si fata lui, se observa ca a trecut print-un accident.Are ochii caprui intensi plini de frica si confizie.Mama s-a asezat langa el, incercand sa vorbeasca calm si incet, dar el o trata ca pe un mafiot gata sa-l impuste. Ma apropi de el, cand ma vede face ochii mari, ori ii e frica de mine ori si-a dat seama ca sunt fratele celui pe care el l-a omorat, de fapt celui care a murit pentru a fii el salvat.Intra doctorul. Ne da vestea ca il putem lua acasa, asta si incercam sa fecem dar Bill nu prea colaboreaza cu noi. Se ascunde sub patura, mama imi da niste haine si iesa din salon impreuna cu doctorul, ramanand doar eu si cu tata langa Bill. Gordon incepe sa-l scoata de sub patura si putin cate putin il dezbraca de halat si il imbraca cu hainele care mi lea lasat mama. Bill se zbate si incepe sa-i dea lacrimile, dupa un timp reuseste, si il taraie spre masina.Nu stiu ce are copilul asta retardat, nici macar nu a scos vriun cuvant.
Ajungem acasa, Bill statea in spatele Simonei, aceasta incercand sa-l faca sa comunice cat mai mult cu noi si sa nu-i mai fie teama, nu prea stiu de ce dar am sentimentul ca o sa ma distrez un pic pe seama lui.
-Tom, va trebui sa ai tu grija de el, pentru ca eu si tatal tau vom fii plecati pentru o vreme! O aud pe mama spunand, cum adica? dupa ce ei il adopta, eu trebuie sa am grija de el?
-Nu e corect!! Voi la-ti adoptat, tot voi sa aveti grija de el!! Raspund eu putin nervos, dar nu am dreptate?Adica am 19 ani, am nevoie de putina libertate.
-Nu vei muri daca stai putin cu el!! Ofteaza mama putin dezamagita de reactia mea.
Multumesc pentru comentari, sper sa va placa si continuarea.
-Tom acesta este fratele tau mai mic!!! Are 15 ani, o sa inplineasca in curand 16 si il cheama Bill. Imi spune batandu-ma pe umar, cred ca ei nu inteleg ce a facut acest baiat cu fratele meu.
-Cum puteti adopta pe cel care va omorat fiul?!! Ridic tonul,imi vine sa omor acest copil cu mainile mele, Bill dormea, dar daca mai tip eu mult presimt ca o sa se trezeasca.
-Gesy a decis sa il salveze, nu e vina lui!!!! Si ma astept sa-l tratezi ca pe un fratior pe care trebuie sa-l protejezi. Imi spune Simina, mama mea raspicat in timp ce bate din picior in semn de serozitate. Nu stiu cum se asteapta ea, sa am grija de un pusti care m-a dezgusta. Gandurile imi sunt intrerupde de soneria de la telefon.
-Alo!! Ce faci omule? De ce raspunzi asa de greu? Intreaba amicul meu din copilarie, Georg.
-Pai sunt la spital, a-m mers impreuna cu parinti sa imi i-au "fratiorul"acasa, o spun cam sictirit. Nu ma pot obisnui cu ideea ca femeiatul asta va fii fratele meu, acuma serios, arata ca o fata emo.
-Chiar m-ai facut curiosc,cum il cheama? Iesim cu el in seara asta intr-un club? Intraba Georg foarte entuziasmat. Probabil ca va veni el cu Gustav inpreuna cu gemenele,iubitele lor.Presupun ca Gordon, tatal meu a auzit conversatia. Si-a ridicat o spranceana dandumi de inteles ca voi sta o vreme impreuna cu Bill.
-Nu pot, parinti m-au facut dadaca lui, deci pentru o vreme voi sta ca intr-o cusca .O spun eu plictisit dar in acelasi timp si nervos de circumstante.
Se trezeste Bill, este imbracat doar untr-un halat alb cu maneci scurte, se vad ranile de pe maini si fata lui, se observa ca a trecut print-un accident.Are ochii caprui intensi plini de frica si confizie.Mama s-a asezat langa el, incercand sa vorbeasca calm si incet, dar el o trata ca pe un mafiot gata sa-l impuste. Ma apropi de el, cand ma vede face ochii mari, ori ii e frica de mine ori si-a dat seama ca sunt fratele celui pe care el l-a omorat, de fapt celui care a murit pentru a fii el salvat.Intra doctorul. Ne da vestea ca il putem lua acasa, asta si incercam sa fecem dar Bill nu prea colaboreaza cu noi. Se ascunde sub patura, mama imi da niste haine si iesa din salon impreuna cu doctorul, ramanand doar eu si cu tata langa Bill. Gordon incepe sa-l scoata de sub patura si putin cate putin il dezbraca de halat si il imbraca cu hainele care mi lea lasat mama. Bill se zbate si incepe sa-i dea lacrimile, dupa un timp reuseste, si il taraie spre masina.Nu stiu ce are copilul asta retardat, nici macar nu a scos vriun cuvant.
Ajungem acasa, Bill statea in spatele Simonei, aceasta incercand sa-l faca sa comunice cat mai mult cu noi si sa nu-i mai fie teama, nu prea stiu de ce dar am sentimentul ca o sa ma distrez un pic pe seama lui.
-Tom, va trebui sa ai tu grija de el, pentru ca eu si tatal tau vom fii plecati pentru o vreme! O aud pe mama spunand, cum adica? dupa ce ei il adopta, eu trebuie sa am grija de el?
-Nu e corect!! Voi la-ti adoptat, tot voi sa aveti grija de el!! Raspund eu putin nervos, dar nu am dreptate?Adica am 19 ani, am nevoie de putina libertate.
-Nu vei muri daca stai putin cu el!! Ofteaza mama putin dezamagita de reactia mea.
Multumesc pentru comentari, sper sa va placa si continuarea.
Kiro- Level 8
Hmm. S-a adeverit a fi asemanator cu celalalt fic al tau si al colaboratoarei tale.
Critici:
Incearca sa nu faci fraze kilometrice care sunt formate din propozitii care nu au legatura. Mai intai axeaza-te pe o idee, un sentiment etc si exploateaz-o. E foarte aiurea sa citesti ca acum il imbraca si mai face ceva si apoi cu chiu cu vai il duce la masina. Asta cam strica continutul textului.
Ca detaliu de mentionat: parinti=> parintii, avand in vedere ca e substantiv articulat hotarat ca subiect intr-o propozitie.
Apoi. Partea cu 'O spun eu[...]de circumstante'. E o constructie incidenta, care in anumite circumstante poate lipsi, de aceea se separa prin virgula de restul propozitiei/frazei. (ceea ce inseamna ca nu mai trebuie sa incepi una noua cu constructia respectiva). Suna foarte urat cand termini de citit replica si faci acea pauza marcata de punct, apoi sa citesti alta care descrie cum ai spus. Dar nu trebuie neaparat sa faci cum am mentionat mai sus, iar daca vrei sa mai adaugi, sa mai descrii, o poti face dar mult mai mult decat cu cateva cuvinte.
Am mai observat ca, la fel ca si in celalalt fic, naratorul spune ceva, acel ceva reluat in continuare printr-o replica a unui personaj. Ori narezi in continuare tot ceea ce vrei sa spui, ori scrii direct printr-o replica.
In final, mai am un sfat: citeste de sapte ori inainte sa postezi partea urmatoare, astfel corectand eventualele greseli de punctuatie sau de gramatica!
In legatura cu povestea... Hmm, era de asteptat ca baiatul pe care parintii lui Tom l-au adoptat sa fie cel care i-a omorat geamanul, dar ma rog. Daca nu era asa era degeaba. )" longdesc="21" />
Deeci, abia astept partile cu hot sex care, probabil, vor urma in viitorul apropiat. Hihihi!
Now, bafta in continuare!
Critici:
Incearca sa nu faci fraze kilometrice care sunt formate din propozitii care nu au legatura. Mai intai axeaza-te pe o idee, un sentiment etc si exploateaz-o. E foarte aiurea sa citesti ca acum il imbraca si mai face ceva si apoi cu chiu cu vai il duce la masina. Asta cam strica continutul textului.
Ca detaliu de mentionat: parinti=> parintii, avand in vedere ca e substantiv articulat hotarat ca subiect intr-o propozitie.
Apoi. Partea cu 'O spun eu[...]de circumstante'. E o constructie incidenta, care in anumite circumstante poate lipsi, de aceea se separa prin virgula de restul propozitiei/frazei. (ceea ce inseamna ca nu mai trebuie sa incepi una noua cu constructia respectiva). Suna foarte urat cand termini de citit replica si faci acea pauza marcata de punct, apoi sa citesti alta care descrie cum ai spus. Dar nu trebuie neaparat sa faci cum am mentionat mai sus, iar daca vrei sa mai adaugi, sa mai descrii, o poti face dar mult mai mult decat cu cateva cuvinte.
Am mai observat ca, la fel ca si in celalalt fic, naratorul spune ceva, acel ceva reluat in continuare printr-o replica a unui personaj. Ori narezi in continuare tot ceea ce vrei sa spui, ori scrii direct printr-o replica.
In final, mai am un sfat: citeste de sapte ori inainte sa postezi partea urmatoare, astfel corectand eventualele greseli de punctuatie sau de gramatica!
In legatura cu povestea... Hmm, era de asteptat ca baiatul pe care parintii lui Tom l-au adoptat sa fie cel care i-a omorat geamanul, dar ma rog. Daca nu era asa era degeaba. )" longdesc="21" />
Deeci, abia astept partile cu hot sex care, probabil, vor urma in viitorul apropiat. Hihihi!
Now, bafta in continuare!
Yahoo~- Level 8
OMG! Tom !! Rau baiat !! Rau rau baiat!!! Ai ma grija di el!!!^^ Offf offff...) Åstia 2 vor fi impreuna?
B I L L I T H A- Level 6
Data de inscriere : 02/01/2012
Ştiu asta,presupun că e fic-ul de care mi-a zis Ayda mai demult,când mi-a dat peimul Capitol.
Nu,Ayda?
Mie-mi place! <3 Next!
Nu,Ayda?
Mie-mi place! <3 Next!
Luke Thompson- Level 8
Data de inscriere : 14/03/2012
Varsta : 24
e super tare pana acum! tom devina dadaca lui bill ))
Am stiut eu ca el e Bill si la omorat pe Gesy !
Saracul Bill ....
Ai grija la cuvinte ca ai cateva greseli
NEXT
Saracul Bill ....
Ai grija la cuvinte ca ai cateva greseli
NEXT
Asta mă gândeam şi eu. )" longdesc="21" />Nu stiu ce are copilul asta retardat, nici macar nu a scos vriun cuvant.
Într-un fragment mi se pare că ai cam grăbit acţiunea.
Deci Tom are 19 şi Bill 16. ?" longdesc="39" />
Interesant, de-abia aştept să văd cum va începe relaţia lor.
NEXT! XD
Locust- Super Fan
Amandoi il conduc pe Bill in camera lui care era destul de mare, pereti aveau o culoare violet deschis, mobila aproape aceasi culoare, un pat de o persoana cu asternuturi albe si moi. Stau in tocul usii, ma uita la mama si tata care incercau sa-l imbratiseze, sa-i de-a atentie, dar in zadar, brunetul nu vroia sa fie atins, am ma-i spuso o data si o mai zic o data, nu inteleg ce are pustiu asta,parca ii este frica de viata. Nu pot sa cred ca unicul meu frate a fost inlocuit cu...un baiat care arata ca o fata, probabil e si gay...scarbos.
Dupa un timp iesim din camera, lasand-u pe Bill singur, iar parinti mei sa-u dus in camera lor ca sa se pregateasca de drum. Aproximativ dupa 2 ore au fost gata de plecare, Simina era imbracata, mai sexy, chiar daca are 40 de ani nu arata rau, ma rog, pentru varsta ei.
-Sa-i dai sa manance si ai grija la cat se culca Bill, trateazal mai delicat! Imi sugereaza mama.
-Adica sa ma comport cu el de parca ar fii un copil de 7 ani!! Spun eu cam sictirit, dar nu imi convine sa stau nu stiu cat timp, poate si o luna cu un retardat, care nu poate uita trecutul si care a omorat un om, pe fratele meu, sau chiar mai multe persoane, cine poate stie inafara de el?!
-Tom!!Nu fii obraznic, e fratele tau mai mic si trebuie sa ai grija de el.
Dau afirmativ din cap, nu prea vedeam rostul sa ma cert cu ei, oricum nu ma vor asculta.
Ma arunc pe canapea si ma gandesc ce sa fac, nu puteam sa ies pentru ca trebuia sa stau cu "fetita emo", deci singura solutie este sa-i chem pe ei la mine, nu ma gandesc de doua ori si iau telefonu sa, sun niste prieteni...nu aveam chef de prea multi prin casa, asa ca ii voi suna doar pe Georg, Gustav si...mai bine doar pe ei deocamdata,poate mai facem galagie si miss printesa nu va putea dormi, iar cel ca i se va taia din "cascaval" voi fii eu.
-Alo!!Amice,ce e nou? Intreb eu cand aud ca mi se raspunde la telefon!!
-Deci oficial este cea m-ai plictisitoare zii din istorie, ma gandesc sa invat, iti dai seama?! Se aude smiorcaiutul lui Georg, unul dintre cei mai de incredere prieteni ai mei, ne cunostem din copilarie, el si cu Gustav, mi-au fost alaturi mereu, chiar daca cateodata iti vine sa le dai cu ceva in cap, poti sa te bazezi pe ei.
-Pai ce zici sa vii la mine impreuna cu Gustav, nu cred ca el are o stare diferita de a noastra.
-Nu e o idee rea dar nu trebuie sa stai cu fratiorul tau? Cati ani are, 7-8?
-Mai bine spus 15-16, dar la mintea lui, ai nimerit.
Nu a mai spus nimica, asa ca am inchist telefonu, nu inainte de a-mi lua la revedere si de a stabili ora la care vor ajunge, adica circa peste doua ore.Cred ca voi alege un film, probabil vor dormi la mine ca deobicei, si nu am chef sa-l aud pe Gustav cum sforaie , parca zici ca e un elefant in calduri, imi apare un zambet micut pe fata. Ma duc pana in camera lui Bill sa vad ce m-ai face, deschid incet usa si il vad langa geam, privind intr-un punct fix, pare ca are mintea pirduta in alta parte. Nu prea s-a schimbat de cand eram copii, adica ma asteptam ca un copil care a trait fara parintii, violat, batut si cine stie ce, sa aiba un corp bine facut si ura in privire, dar se pare ca nu a avut sansa sa se schimbe. Mie un pic mila de el, mai bine spus mila combinat cu ura, nu il pot ierta pentru ce mi-a facut.
Kiro- Level 8
"Ma arunc pe canapea si ma gandesc ce sa fac, nu puteam sa ies pentru ca trebuia sa stau cu "fetita emo", deci singura solutie este sa-i chem pe ei la mine, nu ma gandesc de doua ori si iau telefonu sa, sun niste prieteni...nu aveam chef de prea multi prin casa, asa ca ii voi suna doar pe Georg, Gustav si...mai bine doar pe ei deocamdata,poate mai facem galagie si miss printesa nu va putea dormi, iar cel ca i se va taia din "cascaval" voi fii eu."
Inca mai ai de munca cu gramatica.
Dupa cum am mai spus(cred), incearca sa faci in asa fel incat propozitiile din fraza sa aiba o legatura intre ele! Ca de exemplu, fragmentul de mai sus. Daca le vrei mai lungi, atunci dezvolta! E foarte aiurea sa citesti prima data gandurile naratorului si dintr-o data ce face!
Adaugare: Ma, numele mamei lui Tom e Simone, Simona sau Simina ? )" longdesc="21" />
Cam atat de criticat.
Uff, mi-e atat de mila de Bill, saracutul! Mai ales acum, cand mai vin alte brute care sa-si bata joc de el! Rau, Tomi e rau.
Inca mai ai de munca cu gramatica.
Dupa cum am mai spus(cred), incearca sa faci in asa fel incat propozitiile din fraza sa aiba o legatura intre ele! Ca de exemplu, fragmentul de mai sus. Daca le vrei mai lungi, atunci dezvolta! E foarte aiurea sa citesti prima data gandurile naratorului si dintr-o data ce face!
Adaugare: Ma, numele mamei lui Tom e Simone, Simona sau Simina ? )" longdesc="21" />
Cam atat de criticat.
Uff, mi-e atat de mila de Bill, saracutul! Mai ales acum, cand mai vin alte brute care sa-si bata joc de el! Rau, Tomi e rau.
Yahoo~- Level 8
Aiiiii ma Tom! Fi si tu baiat bun! NEXT si Astept actiune!
B I L L I T H A- Level 6
imi da o impresie ca n curand bill va sta sa vorbeasca cu tom
parerea mea
parerea mea
asa,am citit si eu ca lumea,asa,Tom...
Pe parcurs iti vei schimba parerea despre Bill,bai,baiatule!
Ohh,baiatule... bai baiatule!
In fine,ca sa n-o lungim,next!
Pe parcurs iti vei schimba parerea despre Bill,bai,baiatule!
Ohh,baiatule... bai baiatule!
In fine,ca sa n-o lungim,next!
Luke Thompson- Level 8
Mai Stii , Ralu? ,,Baiatule! Bai Baiatule! Baga-Ti mintile-n cap!" )" longdesc="21" />
B I L L I T H A- Level 6
Aham,ai înnebunit!
"Nu cunoşti persoana respectivă! Oh... Ce băiat am..." )" longdesc="21" />)
"Nu cunoşti persoana respectivă! Oh... Ce băiat am..." )" longdesc="21" />)
Luke Thompson- Level 8
Hmm... Sper ca măcar Georg şi Gustav să aibă milă de Bill.
Totuşi, mi se pare aiurea faptul că părinţii lui Tom au acceptat să-l adopte pe Bill, tipul care le-a ucis copilul. Mă gândesc că poate ar fi trebuit să dureze mai mult, şi nu ştiu, să fii inventat un alt pretext pentru care Bill să ajungă în casa lui Tom.
Cam asta m-ar deranja şi greşelile de scriere.
So, next!
Totuşi, mi se pare aiurea faptul că părinţii lui Tom au acceptat să-l adopte pe Bill, tipul care le-a ucis copilul. Mă gândesc că poate ar fi trebuit să dureze mai mult, şi nu ştiu, să fii inventat un alt pretext pentru care Bill să ajungă în casa lui Tom.
Cam asta m-ar deranja şi greşelile de scriere.
So, next!
Locust- Super Fan
Hmmm..Dar Nu e vina lui Bill..Frasu' Lu' Tom a vrut sa-l salveze ! So...It's not his fault!
B I L L I T H A- Level 6
Tom cam traieste in trecut si doar la asta se gandeste .
NEXT
NEXT
NEXT!!!!! Plzzzzzz!!
B I L L I T H A- Level 6
Ma apropi incet de el, se pare ca nu si-a dat seama ca am intrat in camera, pun mana pe umarul lui, se intoarce cu fata spre mine, are ochii caprui intensi,cu o urma de tristete, il ciufulesc un pic parul, care nici inainte nu era prea aranjat, aratundei ca totul e bine si ca momentan nu i se va intampla nimica rau, ii apre un zambet micut pe fata, unu cam fals dar si asta e un inceput.Dupa cateva clipe de priviri unu altuia incep sa sparg linistea de mormant.
-Vor veni doi prieteni de ai mei pe aicea, daca vrei ni te poti alatura!!Ii spun eu mai mult in soapta, inca nu ia-m auzit vocea, doar smiorcaielili si plansetele, de unde nu imi pot da seama ce glas are. Bill da din cap in semn negativ, se pare ca nici nu doreste sa-mi satisfaca curozitatea.Nu apuc sa ma-i spun ceva ca se aude soneria de la usa. Oare cand a trecut asa de repede cele doua ore? Nu imi pot da seama .Cobor si deschid usa, iii vad pe cei doi prieteni ai mei insotiti de alte doua domnisoare, care semanau mult, cred ca sunt surori, chiar gemene.
-Hey, amicea, care e traba?Intraba Gustav in timp ce da noroc cu mine.
-Mor de plictiseala, acuma ma gandeam sa aleg un film dar nu stiam ce gen.
.Raspund in timp ce dau noroc cu Georg si le pup, pe rand, pe fete, desigur ca pe obraz,mar omora baiti daca ma-s atinge de ele. Angela si Bianca sunt doua fete destul de sexy, brunete cu ochii caprui,semana dar totusi nu sunt genul acela de gemeni care nu poti face diferenta, fiecare are un still unic.Cu toti se uitau in jur, probabil cautandu-l pe Bill, imi ridic o spranceana in semn de nervozitate, adica de ce iar interesa pe ei.
-Ce ziceti sa ne uitam la un film?Intreb eu plictisit.
-Ok, ce zici daca ni la-i prezenta pe fratiorul tau mai mic iar apoi sa vizionam cu toti un film? Intraba Bianca, in timp ce se indrepta spre scari.
-Doarme, poate ma incolo! Ii mint eu, nu vreau sa fac prea mult tam-tam pentru el, dar chiar nu am dispozitia necesara ca sa-l vad, oricum poate am dreptate,sunt sanse ca el sa se fi plictisit sa steie langa geam si s-a dus in pat sa se culce.
Am ales un film de groaza dar in acelasi timp si de drama, Angela, Bianca si Gustav s-au asezat pe canapea iar eu cu Georg pe podea, nu aveam canapea de 5 persoane. Stateam in camera de zii si nu vedeam rostul sa ne ingramadim, iar pe pe fotoliu nici unu dintre noi nu vroia sa steie.Pe la jumatatea filmului Angela s-a scuzat, si s-a dus la toaleta, sau asa ni-a spus noua ca se duce.
Povesteste Bill.
Viata e plina de surprize, placute si neplacute, eu nu mai pot face diferenta, im-i este total indiferent, mereu mi-am dorit sa mor, sa uit de toate, dar intodeauna am esut. Acuma am o familie, normala, o mama, un tata si un....frate, privirea lui e plina de ura, dezgustat, nu il condamn, are si de ce, din cauza mea a murit fratele lui.Gesy era singurul care imi era alaturi, pleca de acasa ca sa ne intalnim si sa ne jucam, el era totul pentru mine, iar eu l-am distrus, daca nu eram eu el inca traia.
Usa se deschide si is-i face aparitia o fata bruneta cu ochii patrunzatori de o culoare portocalie. Ma uit cu groaza la ea, nu stiu daca vrea sa-mi faca ceva. Se apropie , se aseaza pe pat, langa mine. Ma apuca de umeri si ma trage spre ea, imbratisunduma strans, aveam capul pe sanii ei, obraji mei au prins deja o noanta rosiatica.
-Totul este bine, nu it-i fie frica de mine. Ma uit uimit la ea, imi pare cunoscuta,cred ca...am vazuto de vreo 3 ori in preajma lui Gesy.
Eu inca eram imbratisat de ea,cu capul pe sanii ei, simt cum fata imi i-a foc, dar...ma simt bine.
Bianca si Angela
Kiro- Level 8
Dă-le undeva pe Bianca şi Angela. )" longdesc="21" />
Fie. Cum să-ţi placă mă,să stai pe sânii fetii? )" longdesc="21" />
Eu.. Nu comentez în astfel de situaţii... Next!
Fie. Cum să-ţi placă mă,să stai pe sânii fetii? )" longdesc="21" />
Eu.. Nu comentez în astfel de situaţii... Next!
Luke Thompson- Level 8
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Tokio Hotel :D :: Fun Zone :: Fan Fic :: Fic-uri neterminate
Pagina 1 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum