The Life In RO
+5
Yahoo~
Dark D.
Luke Thompson
Vodka
Daken
9 participanți
Pagina 1 din 1
The Life In RO
Bine, deci am gasit un tip destul de simpatic pe youtube azi si m-am gandit sa impartasesc asta cu voi! E destul de amuzant ! (mi-e lene sa dau detalii =/ )
Re: The Life In RO
Eu am văzut unul de traumă. )" longdesc="21" />
Luke Thompson- Level 8
Data de inscriere : 14/03/2012
Varsta : 24
Uuu am vazut toate clipurile lui Daniel.
E tare tipul.
Ma mai uitam la clipurile lui Contras, AlduscaAkaCapusa, Tequilla ( din Craiova, aproape de mine ). Slatina Skate Crew pe care ii intalnesc des prin oras si la Skivo.
E tare tipul.
Ma mai uitam la clipurile lui Contras, AlduscaAkaCapusa, Tequilla ( din Craiova, aproape de mine ). Slatina Skate Crew pe care ii intalnesc des prin oras si la Skivo.
Dark D.- Super Fan
Data de inscriere : 15/03/2011
Varsta : 100
Uuuuu, ce bun e.
Hmm, e destul de tare, desi cred ca l-ar face mult mai amuzant ( daca asa vrea sa para ) daca ar incerca sa vorbeasca ceva mai repede si sa nu mai faca pauze gen "Ăăăăă" . Asta ii strica tot farmecul. )" longdesc="21" />
In rest, e destul de tare.
Hmm, e destul de tare, desi cred ca l-ar face mult mai amuzant ( daca asa vrea sa para ) daca ar incerca sa vorbeasca ceva mai repede si sa nu mai faca pauze gen "Ăăăăă" . Asta ii strica tot farmecul. )" longdesc="21" />
In rest, e destul de tare.
Yahoo~- Level 8
Data de inscriere : 07/01/2011
Varsta : 104
Îmi place faza cu "dacă sunteţi EMO este gri".
Asta mi-a atras atenţia. Păi, tipul se pricepe, dar se poate şi mai bine.
Asta mi-a atras atenţia. Păi, tipul se pricepe, dar se poate şi mai bine.
Locust- Super Fan
Data de inscriere : 19/06/2011
Varsta : 26
Tipul pare dragutz!!
B I L L I T H A- Level 6
Data de inscriere : 02/01/2012
Varsta : 27
Da,e drăgutz! E ft. Amuzant! Da.. A fost mijto aia cu "Dacă sunteţ EMO e gri!" )" longdesc="21" />) Aia cu Horoscopul a fost tare mijto. )" longdesc="21" /> A fkt un video în care vorbeşte despre "Hateri" sau ceva de genul.
În concluzie: E super!!!!
În concluzie: E super!!!!
Luke Thompson- Level 8
Data de inscriere : 14/03/2012
Varsta : 24
Foarte Frumusel!!
B I L L I T H A- Level 6
Data de inscriere : 02/01/2012
Varsta : 27
Ah, Romania este o tara frumoasa^^ Dar locuitorii vor totul mura in gura, nu ar face ceva pentru a schimba rahatul in care traim...
De ce? Lene? Nu.. Fiecar egandeste: " E vina celor din parlament care au furat si au facut toate astea"
DE CE NU FACI CEVA SA SCHIMBI LUCRURILE DACA NU-TI COMVINE? :l
Daca poporul sar unii cred ca totul ar putea prinde un curs din ce in ce mai bun.
Plus ca tara in sine are cu ce locuri sa se mandreasca, locuri care sunt pre amult expluatate -.- si cu timpul isi vor pierde aceasta frumusete naturala ;-; ceea ce e foarte trist...
De ce? Lene? Nu.. Fiecar egandeste: " E vina celor din parlament care au furat si au facut toate astea"
DE CE NU FACI CEVA SA SCHIMBI LUCRURILE DACA NU-TI COMVINE? :l
Daca poporul sar unii cred ca totul ar putea prinde un curs din ce in ce mai bun.
Plus ca tara in sine are cu ce locuri sa se mandreasca, locuri care sunt pre amult expluatate -.- si cu timpul isi vor pierde aceasta frumusete naturala ;-; ceea ce e foarte trist...
Kaaaaay, m-am uitat la mai multe filmulete de-ale lu' Daniel asta... Sii tin sa mentionez ca de fapt nu-l mai consider dragut... Ca nu-mi mai place. )" longdesc="21" />
Deeci, repet ceea ce am spus in postul de mai sus, ar fi mai bine daca ar mai lucra la dictie , daca ar avea ceva mai multa volubilitate.
Deeci, repet ceea ce am spus in postul de mai sus, ar fi mai bine daca ar mai lucra la dictie , daca ar avea ceva mai multa volubilitate.
Yahoo~- Level 8
Data de inscriere : 07/01/2011
Varsta : 104
Pfai! Ai dreptate.Plus ca tara in sine are cu ce locuri sa se mandreasca, locuri care sunt pre amult expluatate -.- si cu timpul isi vor pierde aceasta frumusete naturala ;-; ceea ce e foarte trist...
Îi aud pe toţi cum spun "ce ţară de doi bani, nimeni nu face nimic, toţi sunt nişte nemernici". Dar WFT? Ei nu fac parte din ţara asta? Au pretenţia că ei să stea cu mâinile în pantaloni şi să vină cineva şi să ne rezolve toate problemele.
Şi până la urmă pe Băse nu tot noi l-am ales, că singur sigur nu s-a ales...
Locust- Super Fan
Data de inscriere : 19/06/2011
Varsta : 26
Mda, adevarul e ca romanii si-o fac cu mana lor...
Daca chiar ar vrea o schimbare ar putea sa o faca. Dar le e lene? Sau pur si simplu asteapta sa le pice totul mura in gura crezand ca ei sunt niste oameni mici car enu pot schimba ceva!
DIN CONTRA! Fiecare amanunt conteaza...
Cum ar fi planeta fara Albine de exemplu? Florile nu ar fi polenizate si ar fi anumie probleme....
Totul are un sens in lume... Chiar si tu! Vrei o schimbare? FA-O CU MANA TA! Nu astepta sa o faca altii!
Daca chiar ar vrea o schimbare ar putea sa o faca. Dar le e lene? Sau pur si simplu asteapta sa le pice totul mura in gura crezand ca ei sunt niste oameni mici car enu pot schimba ceva!
DIN CONTRA! Fiecare amanunt conteaza...
Cum ar fi planeta fara Albine de exemplu? Florile nu ar fi polenizate si ar fi anumie probleme....
Totul are un sens in lume... Chiar si tu! Vrei o schimbare? FA-O CU MANA TA! Nu astepta sa o faca altii!
O daaaa! Tequila e geniala )" longdesc="21" />-SkittlesRawwr:3 a scris:Uuu am vazut toate clipurile lui Daniel.
E tare tipul.
D u s t .- Moderator
Data de inscriere : 13/05/2011
Varsta : 25
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum