Scoala altfel
+12
funky2
● Lene
Daken
Cherry Bomb
D u s t .
B I L L I T H A
Vodka
Kiro
Locust
Luke Thompson
✿ fσℓℓσω уσυя ∂яєαмѕ! ✿
Allexee
16 participanți
Pagina 3 din 4
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Scoala altfel
Eu azi merg la padure si stau acolo toata ziua
Miercuri cica facem pregatire la mate si nu mai situ ce teatru
Joi avem o activitate cu profa de romana
Si vineri Romanii au talent
Miercuri cica facem pregatire la mate si nu mai situ ce teatru
Joi avem o activitate cu profa de romana
Si vineri Romanii au talent
Andre Andreea- Level 6
Data de inscriere : 24/03/2012
Varsta : 26
)" longdesc="21" /> cred ca se uita la Romanii au talent
ieri am fost la un kakat de muzeu....ne-am intors la scoala,nu a venit profa de fizica am sarit capra prin clasa, la geografie parca am jucat un joc,nici numai stiu,la engleza au venit niste studente si porma acasa ......nici nu stiu de ce mai ma duc la scoala
ieri am fost la un kakat de muzeu....ne-am intors la scoala,nu a venit profa de fizica am sarit capra prin clasa, la geografie parca am jucat un joc,nici numai stiu,la engleza au venit niste studente si porma acasa ......nici nu stiu de ce mai ma duc la scoala
Cherry Bomb- Level 3
Data de inscriere : 02/06/2011
Varsta : 29
Cica absente trecute la purtare )" longdesc="21" /> desi eu cred ca asta e scuza sa sperie elevii ca sa vina la scoala )" longdesc="21" />
Nu ma uit la Romanii au talent. E un concurs si asa au zis astia ca se numeste la fel ca ala de la tv si participa cine vrea.
Andre Andreea- Level 6
Pai s-au inscris niste colegi si am inteles mai multi din scoala. Unii danseaza,altii canta. Nu le am )" longdesc="21" /> Eu vreau sa rad )" longdesc="21" />
Andre Andreea- Level 6
se pun absente ?" longdesc="39" />
Pai ieri ne-am distrat, adica cel putin eu da )
Am sapat,maturat si greblat in gradina scolii; iar apoi luam ramele pe manusa si speriam colegele Muahahahaha ! Am si manusa dar nu pot sa ii fac poza acum, trebe sa plec la scoala ?" longdesc="39" />
Pai ieri ne-am distrat, adica cel putin eu da )
Am sapat,maturat si greblat in gradina scolii; iar apoi luam ramele pe manusa si speriam colegele Muahahahaha ! Am si manusa dar nu pot sa ii fac poza acum, trebe sa plec la scoala ?" longdesc="39" />
D u s t .- Moderator
Data de inscriere : 13/05/2011
Varsta : 25
Azi: concurs la mate pe Judeţ.
Mâine: mă trezesc la 9 şi la 10 tre' să fiu la şcoală că mergem pe Bobâlna. Anyways,nuj.. Cred că vor fi 7 maşini ca să ne ducă şi aducă pe toţi. )" longdesc="21" />
Poimâine: Spectacol de la 9 la 10 la Casa Sindicatelor
Răspoimâine: om trăi şi om vedea.
Mâine: mă trezesc la 9 şi la 10 tre' să fiu la şcoală că mergem pe Bobâlna. Anyways,nuj.. Cred că vor fi 7 maşini ca să ne ducă şi aducă pe toţi. )" longdesc="21" />
Poimâine: Spectacol de la 9 la 10 la Casa Sindicatelor
Răspoimâine: om trăi şi om vedea.
Luke Thompson- Level 8
Data de inscriere : 14/03/2012
Varsta : 24
Vino la mn şi mai invităm o persoană că am cumpărat păpuşi de teatru. )" longdesc="21" />)
Luke Thompson- Level 8
Data de inscriere : 14/03/2012
Varsta : 24
Deja sunt satula pana peste cap de aceasta saptamana :l
Luni --> Plantat de pomi, mers pe jos 3 km dus 3 intors si era si frig...
Azi --> Stat in clasa citit, vopist oua :l si apoi mers 5 km pe jos dus 5 intors pana la bisericuta de pe un deal... Stam acolo 10 minute si pleaca inapoi.... Apoi jocuri sportive :l
Maine nici nu mai stiu ce am de facut... nu-mi mai pasa! Is obosita de mor...
Joi nu merg la scoala <3 Am un concurs de desen -.-" Dar mai bine asa decat saptamana asta de tot ra***ul :l
Luni --> Plantat de pomi, mers pe jos 3 km dus 3 intors si era si frig...
Azi --> Stat in clasa citit, vopist oua :l si apoi mers 5 km pe jos dus 5 intors pana la bisericuta de pe un deal... Stam acolo 10 minute si pleaca inapoi.... Apoi jocuri sportive :l
Maine nici nu mai stiu ce am de facut... nu-mi mai pasa! Is obosita de mor...
Joi nu merg la scoala <3 Am un concurs de desen -.-" Dar mai bine asa decat saptamana asta de tot ra***ul :l
de ce nu stati naibii acasa eu ma duc maine sa vad cum sta treaba, ce se intampla, si daca nu e chiar nimica, imi iau vacanta....deci ieri au fost 2 colegi a spus ca batea vantu prin scoala..nimeni nimic )" longdesc="21" />
Toti is asa pierduti nustiu ce se intampla, uni stua acasa alti altceva...harababura totala
Toti is asa pierduti nustiu ce se intampla, uni stua acasa alti altceva...harababura totala
Cica ne pun absente... Si am deja destule =]] Nu vreau media scazuta si asa am facut o gramada de tampenii -.-
Ce fac ei.. adica in ce hal ne chinuie se numeste TORTURA
De joi nici nu cred ca ma mai duc daca tot asa e...
Ce fac ei.. adica in ce hal ne chinuie se numeste TORTURA
De joi nici nu cred ca ma mai duc daca tot asa e...
La mine nu cred că se pun absenţe. Chiar diriga ne-a spus că putem să nu venim dacă avem ceva mai bun de făcut...
Sau putem merge cu alte clase din şcoală. ?" longdesc="39" /> Asta este o idee!
Sau putem merge cu alte clase din şcoală. ?" longdesc="39" /> Asta este o idee!
Locust- Super Fan
Data de inscriere : 19/06/2011
Diriginta noastra ii dusa in Ploiesti la olimpiada de pictura cu ceva colegi si profu de foto, deci clasa noastra e pierduta
)" longdesc="21" /> da stiu unde e dusa diriga ta
azi la engleza nu a vnt profa
latina-o piesa de teatru
TIC- in parcul de langa scoala sa facem poze..."foarte distractiv"
franceza -nimk
acasaaaaaa
azi la engleza nu a vnt profa
latina-o piesa de teatru
TIC- in parcul de langa scoala sa facem poze..."foarte distractiv"
franceza -nimk
acasaaaaaa
Cherry Bomb- Level 3
sunt din ploiesti....si am o prietena din liceul unde se tine olimpiada aia...si astia norocosi nu se duc la sc sapt asta
Cherry Bomb- Level 3
Pf!
O mare prostie!
Clasa mea a organizat o excursie de doua zile la Sighisoara la care bineinteles eu n-am participat.Asa ca am fost impartiti.Jumatate din noi au plecat in 'marea si interesanta excursie' iar noi,cealalta jumatate am ramas in scoala pt diferite activitati cu alti profesori care normal si logic ca n-au avut loc.Mai pe scurt diriga s-a spalat pe maini si si-a luat concediu doua zile ,iar noi am ramas de prosti. )" longdesc="21" />
Ni s-a spus ca se va face prezenta,se vor pune absente si alte chestii de genul asta,dar pauza...Nimic din cele enumarate nu s-au intamplat )" longdesc="21" /> ,Asa ca am mers luni,marti si azi degeaba la scoala.Am stat ca fraierii in clasa singuri asa de nebuni pierduti...in timp ce altii vizitau muzee sau faceau picnic...
Eu una mi-am bagat picioarele si mi-am luat vacanta.Pana pe 23 nu mai calc pe acolo! )" longdesc="21" />
O mare prostie!
Clasa mea a organizat o excursie de doua zile la Sighisoara la care bineinteles eu n-am participat.Asa ca am fost impartiti.Jumatate din noi au plecat in 'marea si interesanta excursie' iar noi,cealalta jumatate am ramas in scoala pt diferite activitati cu alti profesori care normal si logic ca n-au avut loc.Mai pe scurt diriga s-a spalat pe maini si si-a luat concediu doua zile ,iar noi am ramas de prosti. )" longdesc="21" />
Ni s-a spus ca se va face prezenta,se vor pune absente si alte chestii de genul asta,dar pauza...Nimic din cele enumarate nu s-au intamplat )" longdesc="21" /> ,Asa ca am mers luni,marti si azi degeaba la scoala.Am stat ca fraierii in clasa singuri asa de nebuni pierduti...in timp ce altii vizitau muzee sau faceau picnic...
Eu una mi-am bagat picioarele si mi-am luat vacanta.Pana pe 23 nu mai calc pe acolo! )" longdesc="21" />
Un.- Level 7
Data de inscriere : 04/07/2011
Deci, am fost azi la scoala, vine o profa:
Ce cautati la scoala?
noi: O_O WTF ? aaaa, scoala altfel??
ea: aa bine intrati in sala va pun un film si ii aduc si pe cei din cls 6
( bine eram doar eu si cu inca 2 colegi )" longdesc="21" /> )
o plecat profa dupa ceilalti copii noi am tulit-o afara, deci practic am stat in scoala 5 minute
Mi-am luat vacanta deja " longdesc="16" />
Ce cautati la scoala?
noi: O_O WTF ? aaaa, scoala altfel??
ea: aa bine intrati in sala va pun un film si ii aduc si pe cei din cls 6
( bine eram doar eu si cu inca 2 colegi )" longdesc="21" /> )
o plecat profa dupa ceilalti copii noi am tulit-o afara, deci practic am stat in scoala 5 minute
Mi-am luat vacanta deja " longdesc="16" />
^ )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Noooooi azi mergem la film in mall S-a hotarat diriga ieri sa ne duca ?" longdesc="39" /> Jocurile Foamei " longdesc="16" />
Dar pana la mall o sa fie cam nasol, ca a plouat aseara
Noooooi azi mergem la film in mall S-a hotarat diriga ieri sa ne duca ?" longdesc="39" /> Jocurile Foamei " longdesc="16" />
Dar pana la mall o sa fie cam nasol, ca a plouat aseara
D u s t .- Moderator
Data de inscriere : 13/05/2011
Varsta : 25
Pagina 3 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 3 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum