Scoala altfel
+12
funky2
● Lene
Daken
Cherry Bomb
D u s t .
B I L L I T H A
Vodka
Kiro
Locust
Luke Thompson
✿ fσℓℓσω уσυя ∂яєαмѕ! ✿
Allexee
16 participanți
Pagina 2 din 4
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Scoala altfel
App,Alex: Eu am rude la Breaza Unchiul ßtefan,Mătuşa Crista şi verişoara bebeluşă Izza
Hai nu vă mai certaţi că vă sparg! Mai e o săptămână şi vine fericirea,iar voi vă certaţi!. )" longdesc="21" /> Ce nasol stil de viaţă... )" longdesc="21" />
Hai nu vă mai certaţi că vă sparg! Mai e o săptămână şi vine fericirea,iar voi vă certaţi!. )" longdesc="21" /> Ce nasol stil de viaţă... )" longdesc="21" />
Luke Thompson- Level 8
Data de inscriere : 14/03/2012
Varsta : 24
1. Ai spus că nu-ţi mai place Tokio Hotel. Ce dracu cauţi pe un Forum despre ei?∂ιяту αтмσѕρнєяє a scris:Ba eu cred ca tu si restul nu aveti ce face de tot comentati atat .
2. Scrii de parcă nu ai fost la şcoală în viaţa ta. Sigur ai 13 ani? Că soră-mea de 10 nu face atâtea greşeli gramaticale...
Şi stai tu liniştită că eu vă dau 2-3 reply-uri pe Forum şi apoi îmi trăiesc viaţa, nu mi-o irosesc dând peste cap Forum-uri. )" longdesc="21" />
Locust- Super Fan
Data de inscriere : 19/06/2011
Varsta : 26
asta ziceam şi eu.2. Scrii de parcă nu ai fost la şcoală în viaţa ta. Sigur ai 13 ani? Că soră-mea de 10 nu face atâtea greşeli gramaticale...
Analfabeţii n-au ce căuta aici,ci în CURTEA DE ARGEŞ.!! )" longdesc="21" />
Luke Thompson- Level 8
Data de inscriere : 14/03/2012
Varsta : 24
Analfabeti sunt cei care nu stiu sa citeasca sau sa scrie deloc copila mea . Acum serios ca ma uit la tine parca ma vad pe mine bagandu-ma pestetot )" longdesc="21" /> .
✿ fσℓℓσω уσυя ∂яєαмѕ! ✿- Level 10
Data de inscriere : 21/03/2011
Ţin să te contrazic. Analfabeţi sunt şi cei care scriu şi se exprimă greşit.Analfabeti sunt cei care nu stiu sa citeasca sau sa scrie deloc copila mea
Locust- Super Fan
Eu doar atat stiam ... Sorry
Bai gata! Terminati.
Mbuuun, pai noi luni plantam si facem curat in gradina scolii parca ?" longdesc="39" />
Marti.. habar n-am )" longdesc="21" />
Miercuri facem o chestie de 3 ore la franceza, scenete, bla, si facem la civica nu stiu ce sceneta..
Joi.. nu mai stiu )" longdesc="21" />
Si vineri o zis ca e ceva de religie si a spus ca o putem face cu parintii in parc..
Initial, vroiam sa mergem in excursie. Ne-a zis diriga ca a propus, dar trebuie sa participe toti profesorii, si cand a zis in consiliu sa faca excursie cu toata scoala.. a inceput cearta. E cam fail saptaman altfel, dar macar e cald si o sa fie misto.
Mbuuun, pai noi luni plantam si facem curat in gradina scolii parca ?" longdesc="39" />
Marti.. habar n-am )" longdesc="21" />
Miercuri facem o chestie de 3 ore la franceza, scenete, bla, si facem la civica nu stiu ce sceneta..
Joi.. nu mai stiu )" longdesc="21" />
Si vineri o zis ca e ceva de religie si a spus ca o putem face cu parintii in parc..
Initial, vroiam sa mergem in excursie. Ne-a zis diriga ca a propus, dar trebuie sa participe toti profesorii, si cand a zis in consiliu sa faca excursie cu toata scoala.. a inceput cearta. E cam fail saptaman altfel, dar macar e cald si o sa fie misto.
D u s t .- Moderator
Data de inscriere : 13/05/2011
Varsta : 25
ni tu unde se cearta astea si eu le-am facut topic pentru certuri )" longdesc="21" />
noi o sa frecam menta....nu stiu ce o sa facem..diriga la inceput de sem:ca mergem in ex,o sa facem nu stiu ce etc etc...saptamana trecuta: nu o sa mai facem nici o excursie.....cred ca o sa ne uitam cu profa de rom la un film )" longdesc="21" />
Cherry Bomb- Level 3
Data de inscriere : 02/06/2011
Varsta : 29
O să fie super nasoală săptămâna asta. Eu merg doar pentru că merg împreună cu blondy.
Sa ma pipi pe ea scoala altfel si cine a facut-o -.-"
Deci la noi scoala altfel inseamna sa pictam o saptamana intreaga, doar ateliere MOR doar clasa noastra, cand alte clase merg in mall, plimbari, parc, filme, etc. noi stam ca prostii sa desenam si sa pictam.... sa ma cac -.-" pisici de saptamana, nu puteau sa ne lase dracului liberi decat sa ne fta' noua nervi
Deci la noi scoala altfel inseamna sa pictam o saptamana intreaga, doar ateliere MOR doar clasa noastra, cand alte clase merg in mall, plimbari, parc, filme, etc. noi stam ca prostii sa desenam si sa pictam.... sa ma cac -.-" pisici de saptamana, nu puteau sa ne lase dracului liberi decat sa ne fta' noua nervi
ChoKoToFFe` a scris:Sa ma pipi pe ea scoala altfel si cine a facut-o -.-"
Noi luni mergem la spital. Unde sunt bătrâni. Care put. Rau și mai sunt și bolnavi ! săracii.
Ultima editare efectuata de catre Dovahkiin in Vin Mar 30, 2012 11:14 pm, editata de 1 ori
Prima zii: Rxcursie la o facultate!!
Lumea pe care o descoperi"Concurs, cultura generala"
A doua zii: Recitandu-i pe marii clasici
Vizita la muzee
A treia zii:Voluntariat salvati vieti
A patra zii:Impreuna pt o scoala mai frumoasa.
Ce se intampla in spatele ecranului, vizita la TVR
A cincea:Extreme geografice-excursie virtuala
Si eu am fost elev-intalnire cu personalitati
Competiti sportive
Va fii super plictisitor!!!!
Lumea pe care o descoperi"Concurs, cultura generala"
A doua zii: Recitandu-i pe marii clasici
Vizita la muzee
A treia zii:Voluntariat salvati vieti
A patra zii:Impreuna pt o scoala mai frumoasa.
Ce se intampla in spatele ecranului, vizita la TVR
A cincea:Extreme geografice-excursie virtuala
Si eu am fost elev-intalnire cu personalitati
Competiti sportive
Va fii super plictisitor!!!!
Kiro- Level 8
Data de inscriere : 04/06/2011
Varsta : 27
o sa apari la TVR? uuuuu la ce ora, sa te vedem :> :>
deci da, ma gandeam ca sunt singura care urasc saptamana asta inventata de plictiseala cred " longdesc="37" />
deci da, ma gandeam ca sunt singura care urasc saptamana asta inventata de plictiseala cred " longdesc="37" />
ChoKoToFFe` a scris:o sa apari la TVR? uuuuu la ce ora, sa te vedem :> :>
In spatele camerelor Nu cred ca voi aparea, stai calma )" longdesc="21" />
Kiro- Level 8
Data de inscriere : 04/06/2011
Scoala altfel? O TAMPENIE impusa de ministerul roman ca sa fie mai cu mot! o.o
Sincer... Mai bine ne dadea o saptamana vacanta...
In fiecare ora sa facem alt ceva cu alt profesor... Nici sa te joci un sah nu poti intr-o ora...
Plus ca ar trebui sa fie ceva interesant, sa ne stimuleze imaginatia, interesul si cele... Ei ce fac? Ne pun sa aducem plante respectiv sa le cumparam noi ca eu na-m dragina :l Si apoi sa le plantam in gradina scolii :l Ete....
Si stai ca ne mai pun si absente :l
Eu sincer nu mas duce la scoala... Dar ma obliga bunul simt...
Tot ce facem in saptamana acea este pur si simplu... Stupid :l
Sincer... Mai bine ne dadea o saptamana vacanta...
In fiecare ora sa facem alt ceva cu alt profesor... Nici sa te joci un sah nu poti intr-o ora...
Plus ca ar trebui sa fie ceva interesant, sa ne stimuleze imaginatia, interesul si cele... Ei ce fac? Ne pun sa aducem plante respectiv sa le cumparam noi ca eu na-m dragina :l Si apoi sa le plantam in gradina scolii :l Ete....
Si stai ca ne mai pun si absente :l
Eu sincer nu mas duce la scoala... Dar ma obliga bunul simt...
Tot ce facem in saptamana acea este pur si simplu... Stupid :l
Eu la mate si la romana fac ore ca de obicei si in rest la reliegie mergem la biserica, la muzica ne uitam la filme la fel la franceza, istorie,civica.....plictisitor ( miar placea sa ne uitam la burlacu' in loc de filme )
funky2- Level 5
Data de inscriere : 06/01/2012
Mergem la un film 3D. Ăsta ar fi cam cel mai interesant lucru.
Locust- Super Fan
La noi luni facem nu stiu ce activitate eco ( strangem gunoaiele altora din parc:)) ), apoi mai pe seara avem cursuri de prim ajutor.
In rest, nu-mi amintesc exact in restul saptamanii in fiecare zi in parte ce vom face. Stiu ca vineri facem excursie, joi e ziua dedicata lui Caragiale, iar niste baieti din clasa mea vor dansa, clasele mai mici vor face scenete ( si eu si niste colege ar fi trebuit sa prezentam 5 o'clock, dar una dintre ele nu va putea veni joi, deci am amanat asta ), ehm... Stau prost cu memoria, atentia, si interesul, deci nu mai stiu. )" longdesc="21" />
In rest, nu-mi amintesc exact in restul saptamanii in fiecare zi in parte ce vom face. Stiu ca vineri facem excursie, joi e ziua dedicata lui Caragiale, iar niste baieti din clasa mea vor dansa, clasele mai mici vor face scenete ( si eu si niste colege ar fi trebuit sa prezentam 5 o'clock, dar una dintre ele nu va putea veni joi, deci am amanat asta ), ehm... Stau prost cu memoria, atentia, si interesul, deci nu mai stiu. )" longdesc="21" />
Yahoo~- Level 8
Data de inscriere : 07/01/2011
Varsta : 104
uuu strangeti gunoaie, las ca e bine sa aveti oras frumos si curat :> Let's do it Romania )" longdesc="21" /> inca mai am sapca si tricou
luni la rom merem la un muzeu ,fizica-discutii adica vorbaraie,le geo la fel,la engleza jucam carti,iar la sport dansam salsa sau lambada ,
franceaza-tehnici de fotografiere si la religie tot asta o sa facem sau ne uitam la un film religios,mate-film..si cam atat stiu
franceaza-tehnici de fotografiere si la religie tot asta o sa facem sau ne uitam la un film religios,mate-film..si cam atat stiu
Cherry Bomb- Level 3
Data de inscriere : 02/06/2011
Varsta : 29
Deci la religie ce va fi, Invierea Domnului? mai bine nu, e prea sadic si macabru sa va puna sa va uitati la asa ceva in scoala :O numa profa noastra de geogra e cu capu, vrea sa ma uit eu la cum sunt chinuite animalele in abatoare...da du-te'n cacat eu nu ma uit la asa ceva nici sa ma pui sa stau cu BB o saptamana -.-" deci ar fi bine ca " saptamana altfel" sa fie prima si ultima data cand se organizeaza
Azi am fost la un muzeu de xilografura , dar nimic interesant . Mia placut doar plimbarea pana acolo )" longdesc="21" /> . Maine Nicula , deci 3 ore dus-intors caci mergem pe jos .
activitatea mea de azi: somn pana la 11. trezirea si lucrarea la forum. in Mall la un film apoi acasa si atat
Concluzie? NU MA DUC LA NICI O SCOALA !!! )" longdesc="21" />
Concluzie? NU MA DUC LA NICI O SCOALA !!! )" longdesc="21" />
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 2 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum