Love Never Fails [ Gay love ]
+16
Luke Thompson
Claudia :]
Little Monster
Locust
Love him Bwaii ♔
Dark D.
BlackCat.Denny
Shane Dawson_Subsribe #5
D u s t .
Alexandra Tokitas Time
B I L L I T H A
funky2
Yahoo~
Un.
→ĬƞƒĭƞĭƗĕ Đαřĸƞĕѕѕ←ɗɛɛɑ
Kiro
20 participanți
Tokio Hotel :D :: Fun Zone :: Fan Fic
Pagina 3 din 14
Pagina 3 din 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Re: Love Never Fails [ Gay love ]
Tananam, tananam, aud tobele . Bill e destept maa a facut legatura intre semnaturi. Eu nu stiam ca nu s-a pus next, de ce? .
Cand mai puneti next sa ma anuntati si pe mine.
Oare, ce o sa ii zica Tom lui Bill si invers. Vaii ce batea inima in mine cand am citit, uh...abea astept next.
Va roog sa ma anuntati.
Cand il puneti?
Nu mai am rabdare! Daca Tom nu recunoaste?
Cand mai puneti next sa ma anuntati si pe mine.
Oare, ce o sa ii zica Tom lui Bill si invers. Vaii ce batea inima in mine cand am citit, uh...abea astept next.
Va roog sa ma anuntati.
Cand il puneti?
Nu mai am rabdare! Daca Tom nu recunoaste?
Dark D.- Super Fan
Data de inscriere : 15/03/2011
Varsta : 100
cand puneti nextu ala super? trebuie sa aflam si noi persoanele care nu scriem la fic
Alexandra Tokitas Time- Level 5
Data de inscriere : 19/01/2012
Varsta : 25
Plastilinăă,intră pe mess mai des că te anunţ eu
Shane Dawson_Subsribe #5- Level 6
Varsta : 24
Next-ul vine vineri sau cel tarziu sambata seara.
Kiro- Level 8
Data de inscriere : 04/06/2011
Varsta : 27
Bine,asteptam
Next Girls! I love this! Well Done Ayda!
B I L L I T H A- Level 6
Data de inscriere : 02/01/2012
HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEY. Eu de ce nu stiam de next-urile astea doua ?
Bai deci, e clar, ma abonez la acest fic )" longdesc="21" />) Nu numai ca ideea e geniala pot spune, dar si felul in care scrieti ajuta ficul sa se ridice. Felicitari.
Buun. Saracu Bill.. mi-e mila de el dar macar pleaca de la un punct si stie ca Tom i-a trimis-o. Oare o sa vorbeasca maine cu el? Saaaaaaa speraaaaaaaam!
Next
Bai deci, e clar, ma abonez la acest fic )" longdesc="21" />) Nu numai ca ideea e geniala pot spune, dar si felul in care scrieti ajuta ficul sa se ridice. Felicitari.
Buun. Saracu Bill.. mi-e mila de el dar macar pleaca de la un punct si stie ca Tom i-a trimis-o. Oare o sa vorbeasca maine cu el? Saaaaaaa speraaaaaaaam!
Next
D u s t .- Moderator
Data de inscriere : 13/05/2011
Neeeexxxttt!!!!! Vă log...
Pe cand Bill si-a inchis dulapul si si-a luat geanta, i-e venit o idee. Poate ar putea sa vorbeasca cu Tom in drum spre scoala. Dar ar trebui sa afle unde sta, ca sa poata merge impreuna.
Inima lui Bill a inceput sa bata puternic. Era nervos din cauza conversatiei pe care o va purta cu Tom. Prefera sa vorbeasca cu el, decat cu baietii din scoala, deoarece Tom nu va rade.
Bill a decis sa-l urmareasca. In drumul lui spre casa. Tom nu-l va observa, deoarece era bun la chestia cu invizibilul.
Pe cand nervii lui Bill o luau razna, Tom inca era la dulapul lui, vorbind cu Georg.
„Inca nu-mi vine sa cred, ca ai cate un trandafir, de la fiecare fata din clasa! ” Georg si-a plesnit capul „Cum faci asta, omule? Eu am 2…sau ceva de genul ! ”
„Unii oameni nu primesc nici un trandafir,ar trebui sa fii bucuros cu ce ai ! ” Tom si-a inchis dulapul si a mers spre usa de iesire, Georg la urmarit.
Si asa a facut si Bill.
„Ok, singura persoana care nu a primit un trandafir, pana la urma la primit, nu? Asa ca nu-ti mai fie mila de el.” Georg si-a dat ochii peste cap, in timp ce ei plecau din curtea scolii.
Georg stia totul despre Tom. Chiar si de interesul lui de Bill. Era prietenul lui cel mai bun, asa ca nu vedea de ce nu i-ar spune totul. Nu avea secrete fata de Georg, deoarece acesta nu era ca ceilalti. Era ca el, si lui Tom ii placea asta.
„Nu mi-e mila de el, doar nu inteleg de ce nimeni nu-l place. Oamenii nici nu observa cand el este in jur.Cum este posibil? Adica, el sta cel mai mult in scoala, decat oricine!”
„Fii sigur de asta ! ” a zis Georg razand si dandu-i o palma peste umar lui Tom „Eu observ cand este in jur, probabil si ceilalti il observa, numai ca probabil se sperie de el ! ” a zis ridicand din umari.
Tom a ras „Se sperie ? De un baiat, care se machiaza, este prea timid sa vorbeasca cu cineva si nu are muschi ?” Tom a intrebat ridicandu-si o spranceana.
„Doamne, nu stiu Tom, du-te si vorbeste cu el, daca iti pasa asa mult. Fa-te prieten cu el sau ceva de genul. Fa ce vrei numai nu-l adu in prezenta mea. Nu stiu de ce oamenii se poarta asa, ok ?" Georg se enerva. Tom vorbea despre baiatul brunet prea des.
„Cred ca nu vrea sa vorbeasca cu nimeni!” Tom a raspuns calm. El nu vroia ca Georg sa se enerveze pe el, deoarece Georg a fost singurul care i-a vorbit sincer. Ceilalti ziceau lucruri care credeau ca ii pasa lui Tom, dar defapt il enervau.
„Ok, atunci ar trebui sa fie fericit asa cum este, deoarece nimeni nu vorbeste cu el. Doamne ! daca nu te-as cunoaste bine, as zice ca te intereseaza Bill!”
„Georg!” a tipat Tom.
„Da,da, am vorbit despre asta. Tu nu esti gay, tu doar ai o inima prea mare pentru lumea asta ! ” Georg a ras incet si si-a pus o mana dupa soldurile lui Tom.
Bill mergeam in spatele lor, in liniste, pastrand o distanta mare intre ei. Se parea ca vorbesc despre Tom, dar Bill era prea departe sa-i auda. A prins vreo doua cuvinte, dar nu-l ajutau sa inteleaga despre ce vorbesc.
Cand au ajuns la o casa mare si galbena, Georg la imbratisat prieteneste pe Tom si a intrat in casa.
Bill spera ca vor ajunge la casa lui Tom in curand, deoarece ii era foame si avea si un eseu de facut.
Tom mergea si Bill il urma.Il urmarea de aproape. Pe drum Tom m-ai dadea cu piciorul intr-o piatra, se mai uita la cer.
Cand au ajuns la casa lui Tom, Bill a observat ca nu era departe de de unde locuia el. Cateva blocuri distanta. Casa lui Tom era simpla si alba,inconjurata de o gradiana frumoasa.
Tom a disparut in casa si Bill a ramas acolo unde era. S-a uitat la casa pentru un moment, nu intelegea de ce mai sta acolo. A vazut pe cineva care se misca pe la fereastra. Cand a recunoscut dread-urile de la fereastra, el a inceput sa mearga repede. Nu voia ca Tom sa-l vada.
Bill a ajuns acasa mai repede decat si-ar fi imaginat. Tom chair locuia aproape de el, deci nu era o problema sa fie dimineata in fata casei lui. A decis sa se scoale cu o jumatate de ora mai devreme ca sa nu intarzie. Chiar nu voia sa piarda aceasta oportunitate ca sa vorbeasca cu Tom. Va trebui sa-si faca mult curaj, pentru a putea merge sa-l astepte pe Tom acasa la el. Daca ajunge prea tarziu si-l pierde pe Tom, probabil nu ar mai avea curaj sa mai mearga inca o data la casa lui si sigur n-ar mai vorbii cu el la scoala.’Maine sua niciodata’ a decis.
Cand a intrat in casa goala, el imediat s-a dus in bucatarie si a cautat ceva de mancare in frigider. A oftat. Trandafirul inca mai era acolo. Cu grija l-a luat si l-a dus in camera la el. El nu stia cine i la daruit, dar daca era Tom, el voia sa-l pastreze. Interesul spre baiatul cu dread-uri creste mai mult in fiecare minut.
„Este asa ciudat!” a gandit „Dar intr-un mod frumos!”
El a pus trandafirul pe masa si a citit inca o data biletul. S-a gandit ca el nu stia nici daca era o gluma sau nu, nu s-a putut ajuta, dar a zambit cand a citit biletul. El spera ca e de la Tom. Trandafirul ar fi fost mai perfect daca era de la el.
Oftand, Bill s-a intins pe pat si si-a inchis ochii obositi. El putea sa faca eseul mai tarziu.
Deci de acum cand punem next trebuie sa va dam mesaj privat??? :S
Inima lui Bill a inceput sa bata puternic. Era nervos din cauza conversatiei pe care o va purta cu Tom. Prefera sa vorbeasca cu el, decat cu baietii din scoala, deoarece Tom nu va rade.
Bill a decis sa-l urmareasca. In drumul lui spre casa. Tom nu-l va observa, deoarece era bun la chestia cu invizibilul.
Pe cand nervii lui Bill o luau razna, Tom inca era la dulapul lui, vorbind cu Georg.
„Inca nu-mi vine sa cred, ca ai cate un trandafir, de la fiecare fata din clasa! ” Georg si-a plesnit capul „Cum faci asta, omule? Eu am 2…sau ceva de genul ! ”
„Unii oameni nu primesc nici un trandafir,ar trebui sa fii bucuros cu ce ai ! ” Tom si-a inchis dulapul si a mers spre usa de iesire, Georg la urmarit.
Si asa a facut si Bill.
„Ok, singura persoana care nu a primit un trandafir, pana la urma la primit, nu? Asa ca nu-ti mai fie mila de el.” Georg si-a dat ochii peste cap, in timp ce ei plecau din curtea scolii.
Georg stia totul despre Tom. Chiar si de interesul lui de Bill. Era prietenul lui cel mai bun, asa ca nu vedea de ce nu i-ar spune totul. Nu avea secrete fata de Georg, deoarece acesta nu era ca ceilalti. Era ca el, si lui Tom ii placea asta.
„Nu mi-e mila de el, doar nu inteleg de ce nimeni nu-l place. Oamenii nici nu observa cand el este in jur.Cum este posibil? Adica, el sta cel mai mult in scoala, decat oricine!”
„Fii sigur de asta ! ” a zis Georg razand si dandu-i o palma peste umar lui Tom „Eu observ cand este in jur, probabil si ceilalti il observa, numai ca probabil se sperie de el ! ” a zis ridicand din umari.
Tom a ras „Se sperie ? De un baiat, care se machiaza, este prea timid sa vorbeasca cu cineva si nu are muschi ?” Tom a intrebat ridicandu-si o spranceana.
„Doamne, nu stiu Tom, du-te si vorbeste cu el, daca iti pasa asa mult. Fa-te prieten cu el sau ceva de genul. Fa ce vrei numai nu-l adu in prezenta mea. Nu stiu de ce oamenii se poarta asa, ok ?" Georg se enerva. Tom vorbea despre baiatul brunet prea des.
„Cred ca nu vrea sa vorbeasca cu nimeni!” Tom a raspuns calm. El nu vroia ca Georg sa se enerveze pe el, deoarece Georg a fost singurul care i-a vorbit sincer. Ceilalti ziceau lucruri care credeau ca ii pasa lui Tom, dar defapt il enervau.
„Ok, atunci ar trebui sa fie fericit asa cum este, deoarece nimeni nu vorbeste cu el. Doamne ! daca nu te-as cunoaste bine, as zice ca te intereseaza Bill!”
„Georg!” a tipat Tom.
„Da,da, am vorbit despre asta. Tu nu esti gay, tu doar ai o inima prea mare pentru lumea asta ! ” Georg a ras incet si si-a pus o mana dupa soldurile lui Tom.
Bill mergeam in spatele lor, in liniste, pastrand o distanta mare intre ei. Se parea ca vorbesc despre Tom, dar Bill era prea departe sa-i auda. A prins vreo doua cuvinte, dar nu-l ajutau sa inteleaga despre ce vorbesc.
Cand au ajuns la o casa mare si galbena, Georg la imbratisat prieteneste pe Tom si a intrat in casa.
Bill spera ca vor ajunge la casa lui Tom in curand, deoarece ii era foame si avea si un eseu de facut.
Tom mergea si Bill il urma.Il urmarea de aproape. Pe drum Tom m-ai dadea cu piciorul intr-o piatra, se mai uita la cer.
Cand au ajuns la casa lui Tom, Bill a observat ca nu era departe de de unde locuia el. Cateva blocuri distanta. Casa lui Tom era simpla si alba,inconjurata de o gradiana frumoasa.
Tom a disparut in casa si Bill a ramas acolo unde era. S-a uitat la casa pentru un moment, nu intelegea de ce mai sta acolo. A vazut pe cineva care se misca pe la fereastra. Cand a recunoscut dread-urile de la fereastra, el a inceput sa mearga repede. Nu voia ca Tom sa-l vada.
Bill a ajuns acasa mai repede decat si-ar fi imaginat. Tom chair locuia aproape de el, deci nu era o problema sa fie dimineata in fata casei lui. A decis sa se scoale cu o jumatate de ora mai devreme ca sa nu intarzie. Chiar nu voia sa piarda aceasta oportunitate ca sa vorbeasca cu Tom. Va trebui sa-si faca mult curaj, pentru a putea merge sa-l astepte pe Tom acasa la el. Daca ajunge prea tarziu si-l pierde pe Tom, probabil nu ar mai avea curaj sa mai mearga inca o data la casa lui si sigur n-ar mai vorbii cu el la scoala.’Maine sua niciodata’ a decis.
Cand a intrat in casa goala, el imediat s-a dus in bucatarie si a cautat ceva de mancare in frigider. A oftat. Trandafirul inca mai era acolo. Cu grija l-a luat si l-a dus in camera la el. El nu stia cine i la daruit, dar daca era Tom, el voia sa-l pastreze. Interesul spre baiatul cu dread-uri creste mai mult in fiecare minut.
„Este asa ciudat!” a gandit „Dar intr-un mod frumos!”
El a pus trandafirul pe masa si a citit inca o data biletul. S-a gandit ca el nu stia nici daca era o gluma sau nu, nu s-a putut ajuta, dar a zambit cand a citit biletul. El spera ca e de la Tom. Trandafirul ar fi fost mai perfect daca era de la el.
Oftand, Bill s-a intins pe pat si si-a inchis ochii obositi. El putea sa faca eseul mai tarziu.
Deci de acum cand punem next trebuie sa va dam mesaj privat??? :S
funky2- Level 5
Data de inscriere : 06/01/2012
Iuhuuuu, prima.
Buun, Bill chiar vrea sa vorbeasca cu el daca l-a urmarit pe Tom.
Oooook, inainte nu am folosit remarci dar acum am vazut cateva care mi-a atras atentia ?" longdesc="39" />
„Eu observ cand este in jur, probabil si ceilalti il observa, numai ca probabil se sperie de el ! ”-Se repeta cuvantul probabil.
"Trandafirul ar fi fost mai perfect daca era de la el." - Stiu ca perfect e perfect.. deci nu exista mai perfect.
Buuuuuun, cam atat. Next, sa vad ce vorbesc mascaricii aia doi )" longdesc="21" />
Buun, Bill chiar vrea sa vorbeasca cu el daca l-a urmarit pe Tom.
Oooook, inainte nu am folosit remarci dar acum am vazut cateva care mi-a atras atentia ?" longdesc="39" />
„Eu observ cand este in jur, probabil si ceilalti il observa, numai ca probabil se sperie de el ! ”-Se repeta cuvantul probabil.
"Trandafirul ar fi fost mai perfect daca era de la el." - Stiu ca perfect e perfect.. deci nu exista mai perfect.
Buuuuuun, cam atat. Next, sa vad ce vorbesc mascaricii aia doi )" longdesc="21" />
D u s t .- Moderator
Data de inscriere : 13/05/2011
taree!!! so next!
Uhuuu!Nextuss )" longdesc="21" /> Baai tot n-a reusit inca sa vb cu Tom?Dar vroiam sa vorbeascaaa!!!!Sa-i aud,ma rog sa citesc eu acolo:Hei Bill,Buna Tom si lumea ar devenii mai bunaa )" longdesc="21" /> Zau asa,e atat de aiurea sa tot astepti...:(Si sa asteeeeepti!
Imi place ca Geo ca e prietenul el mai bun al lui Tom ,dar mi-as dori sa nu fie atat de incuiat!Sa nu mai fuga atat de Billuts
Astept nextul dragelor
P.S:Eu n-am primit niciun P.M....
Imi place ca Geo ca e prietenul el mai bun al lui Tom ,dar mi-as dori sa nu fie atat de incuiat!Sa nu mai fuga atat de Billuts
Astept nextul dragelor
P.S:Eu n-am primit niciun P.M....
Un.- Level 7
Data de inscriere : 04/07/2011
Nu vorbeam de tine )" longdesc="21" />
-SkittlesRawwr:3 si D u s t sau plans ca au pierdut next-urile, asa ca am facut si noi o gluma ca le trimitem PM cand punem next-ul
Glumeam si noi
-SkittlesRawwr:3 si D u s t sau plans ca au pierdut next-urile, asa ca am facut si noi o gluma ca le trimitem PM cand punem next-ul
Glumeam si noi
Kiro- Level 8
I-ar nu am vazut ca s-a pus next )" longdesc="21" />
Cand vorbesc mai astea doi? Caaaaaaaaaaaand?
'Bill s-a hotrarat sa se jucoale m-ai devreme'- cat am ras )" longdesc="21" />
Bill ar rebuie sa intre peste Tom in casa si sa-l rapeasca " longdesc="16" />, daca vor sa discute.
Georg e destept, il banuieste pe Tom ca are interese fata de Bill. uuu.
Cand urmeaza sa puneti nextul?
Mie sa imi trimeteti neaparat PM.
Ca nu imi dau seama niciodata, si sa pierd asemenea nexturi. Ntz, Ntz nu imi convine.
Am sa astept nextu si acel PM, cuminte
Cand vorbesc mai astea doi? Caaaaaaaaaaaand?
'Bill s-a hotrarat sa se jucoale m-ai devreme'- cat am ras )" longdesc="21" />
Bill ar rebuie sa intre peste Tom in casa si sa-l rapeasca " longdesc="16" />, daca vor sa discute.
Georg e destept, il banuieste pe Tom ca are interese fata de Bill. uuu.
Cand urmeaza sa puneti nextul?
Mie sa imi trimeteti neaparat PM.
Ca nu imi dau seama niciodata, si sa pierd asemenea nexturi. Ntz, Ntz nu imi convine.
Am sa astept nextu si acel PM, cuminte
Dark D.- Super Fan
Vorba Dianei, când aţi pus Next-ul şi da, ne trimiteţi PM!
Încă îmi place mult Fic-ul sunt nerăbdătoare să văd ce se va întâmpla mai departe. Vreau ca prostul de Bill să-şi facă curaj să vorbească cu Tom!
M-am speriat la faza de mai sus, am crezut că se va întâmpla altceva. Ce ciudă îmi este că Bill n-a apucat să vorbească cu Tom!Georg a ras incet si si-a pus o mana dupa soldurile lui Tom
În ultimul paragraf aţi tot repetat "el", "el", nu era necesar.El spera ca e de la Tom.
Încă îmi place mult Fic-ul sunt nerăbdătoare să văd ce se va întâmpla mai departe. Vreau ca prostul de Bill să-şi facă curaj să vorbească cu Tom!
Locust- Super Fan
Data de inscriere : 19/06/2011
Varsta : 26
Mda... Cum a spus şi Abbey,să-şi facă curaj,Doamne iartă-mă! Ce are? De ce Ii e aşa frică?!?! Totusi.. Astept nexthu!
Păi şi mie mi-ar fi frică în locul lui.
Locust- Super Fan
Cuiva ii pasa
Capitolul 4
In dimineata respectiva, Bill era foarte nervos. S-a trezit cu o jumatate de ora inainte ca ceasul sa-i sune. A incercat sa adoarma inapoi dar nu a reusit, atunci a trebuit sa stea in pat pentru 13 minute, ca sa-si poata calma „fluturii” din stomac. Atunci cand alarma a sunat, s-a ridicat din pat si a fugit spre baie, ca sa se pregateasca.
Acum statea la masa si dadea din picioare in mod nervos.
„Bill, draga, esti bine?" Simone l-a intrebat, cand a observat ca bea dntr-un pahar gol.
„Hm?” s-a uitat spre ea nervos.
Simone a dat din cap razand „Ai vreun examen azi sau ceva de genul? De ce esti asa nervos?”
„Nu-nu, este..” ochii i s-au dus inspre ceas „Oh ! Trebuie sa plec !” a sarit de pe scaun, luandu-si geanta.
„Ce? Bill dar este devreme! Mai ai timp! " A strigat Simone dupa el.
Ea a ramas in fata usi oftand.
Bill statea pe bordura din fata casei lui Tom. Stomacul ii „canta”, palmele ii erau ude si inima m-ai avea un pic si ii iesea din piept. Se invinovatea pentru ca era asa timid, se temea ca nu va mai putea vorbii in fata lui Tom.
I s-a mai intamplat o data,atunci cand Tom era nou venit in scoala. S-a apropiat de el si l-a salutat. Bill a fost asa surprins de gestul lui, incat nu a mai putut scoate nici un sunet ,desi voia sa-i raspunda. Nu a stiut altceva sa faca, decat sa zambeasca si sa mearga inainte. Atunci a fost prima si ultima data cand Tom a vorbit cu el.
‚Nu!’ s-a gandit Bill‚ ultima data a fost ieri!’
Nu s-a putut abtine si a zambit.
„Pa, mama! Pa, tata!” a strigat Tom si a deschis usa de la intrare.
„Pa, Tom!” i-a raspuns tatal sau.
„Sa ai o zi frumoasa!” a auzit de la mama sa, inainte sa iasa din casa.
A inchis usa cea mare din lemn si a inceput sa coboare niste scari, pana la un mic gard verde inchis. A deschis usa de la gard si s-a uitat inainte. In fata lui stateau doi ochii caprui, machiati cu negru.
Bill in mod nervos se juca cu tricoul sau, trecand prin mai multe stari sufletesti. Si-a deschis si si-a inchis gura de mai multe ori, dar cuvintele nu ii ieseau din gura.
Tom isi inchidea si deschidea ploapele in mod haotic.Nu-i venea sa creada. Ce facea Bill aici? De unde stia unde locuieste Tom? Ce vroia de la el si de ce nu zicea nimic?
‚F**k’ si-a zis Tom in minte. ‚F**k, f**k, f**k! Stie!’
Tom transpira foarte tare, a intrerupt contactul vizual cu Bill si a inchis poarta gardului. Si-a pus mainile in buzunar si a inceput sa mearga trecand de Bill.
‚Te rog nu ma urmarii! ’ si-a spus Tom in gand. ‚Te rog nu ma intreba de trandafir! ’
Bill s-a uitat spre Tom cum pleca, era ranit. El nu il credea pe Tom ca ceilalti care il ignorau. De ce Tom a trecut pe langa el,ca si cum nici nu exista?
‚Nu!’ s-a gandit Bill ‚Nu esti asa!’
Si-a ridicat ghiozdanul si a inceput sa alerge dupa Tom. Nu a ajuns asa departe si lui Bill nu i-a luat mult pana sa-l prinda din urma.Cand a ajuns in dreptul lui, a inceput sa mearga mai incet in spatele lui.
Tom si-a pastrat ritmul si se juca inauntrul buzunarilor in mod nervos.Ce facea Bill? De ce il urmarea? Ce dracu dorea?
Inima lui Bill batea haotic,”fluturii” din stomac o luau razna si palmele lui transpirau mai tare ca niciodata.
„Hey!” l-a batut pe Tom, pe umar, mai tare decat isi propusese.In sfarsit si-a dat seama cum sa-si foloseasca vocea.
Capul lui s-a intors si se uita la Bill .Tom era sigur ca nu l-a auzit niciodata sa vorbeasca cu cineva. Doar cu profesorii, dar si atunci se intampla rar si Tom niciodata nu i-a auzit vocea baiatului, cu par negru, asa de clar.
„Um” a raspuns Tom, nu era sigur ce sa zica.Era prea ocupat sa se gandeasca de ce Bill era aici. El spera sa nu-si fi dat seama cine a trimis trandafirul,acest lucru ar fi complicat lucrurile.
„Trandafirul era de la tine?” a intrebat Bill, parca dandu-si duhul, luandu-l prin surprindere pe Tom.
Tom a intepenit.A simtit cum fata ii lua foc si inima ii batea foarte tare.
„C-ce trandafir?” a zis el balbait si a continuat sa mearga. Bill l-a urmat.
„De Valentines Day! Am primit unul….si ti-am recunoscut scrisul.” A zis Bill, din fericire nu se mai simtea asa de timid.
Vazandu-l pe Tom asa nervos,timiditatea lui Bill a disparut.
„Nu stiu despre ce vorbesti!” a zis Tom serios.
„Te inteleg ca nu vrei sa recunosti, dar iti promit ca nu voi zice la nimeni.”
Tom a zambit un pic. Bineinteles ca Bill nu va zice nimic, el nu vorbea cu nimeni, nicodata. A oftat, trebuia sa rezolve cumva problema asta.
„Uite, Bill.” Tom s-a oprit din mers in aproprierea gardurilor scolii. „Ma bucur ca ai primit un trandafir si ma bucur ca esti fericit pentru asta, probabil persoana care ti l-a trimis a vrut sa te faca fericita. Se pare ca e cineva acolo" aratand spre scoala ,"care vrea sa te faca sa zambesti, si ar trebui sa zambesti mai des. Trandafirul nu a fost de la mine.” A zis el, mintind.
„Chiar mi-a placut, m-a facut fericit” a zambit Bill, timid.
Ochii lui Tom au devenit stralucitori si a si zambit, descoperandu-si dintii perfecti si albi. „Sunt incantat ca tu esti fericit, dar ar trebui sa zici asta persoanei care ti-a trimis trandafirul.” A zis, neputand sa vorbeasca mai mult din cauza zambetului „Ne vedem in clasa, ok?” i-a zis si l-a lasat pe Bill langa gard.
Bill a tras aer in piept, apoi a oftat puternic.
‚Ce mincinos!’ s-a gandit.
Oamenii aveau tentatia sa gandeasca ca Bill era un pic cam naiv. Ei erau siguri ca el va crede tot ce i se va spune. Parea un pic cam prostut, deoarece niciodata nu vorbea cu nimeni, sau nu se apara cand era insultat.
Credeau de asemenea ca Tom era un pic cam inutil. Deoarece stia ca era foarte popular, iubit de toata lumea... se gandeau ca vorbeste doar cu anumite persoane, deoarece ele erau indeajuns de „cool” pentru el.
Dar Tom era cu total altceva decat inutil , si Bill nu era nici pe departe naiv.
Tom parea ca a uitat de discutia lor. Statea in banca lui, in dimineata aceea, dupa cele intamplate, era sigur ca Bill l-a crezut. Trebuia sa-l creada, deoarece nu stia ca Tom il admira pentru ceea ce este si Bill nu stia nici un baiat din clasa, bine. Oricare dintre ei ii putea trimite trandafirul in mod secret.
Dar Bill nu era prost. El isi stia colegii, ii stia destul de bine incat stia ca nici unul dintre ei nu ii va trimite nici macar un trnadafir, ca sa-l vada fericit. I-ar putea trimite trandafir doar ca sa rada de el, dar nici asta n-ar face, ei credeau ca Bill nu merita atentia lor.Bill stia cum gandesc ceilalti si stia ca Tom era diferit.Trandafirul trebuia sa fie de la el! Scrisul lui,desenul facut,reactia lui cand Bill i-a pomenit de trandafir si ce mai, Tom parea singura persoana care isi amintea si cunostea numele baiatului cu parul negru.Trebuia sa fie el!
Multumim pentru comentari, ne bucuram ca va place si o sa incercam sa ne corectam.
Kiro- Level 8
Am citiiiit, primaa.
Cand Bill l-a batut putin mai tare decat ar fi vrut peste umar. Mi-am imaginat asa. Bill i-a dat o palma foarte tare lui Tom de a cazut in nas .
Bill e chiar atat de fraier? Sau se preface ca il crede.
Tom..Tom...se joci cu el, nu-i frumos!
Acum, cand o sa mai vorbesca?Cand?
Merci de PM )" longdesc="21" />.
Next
Cand Bill l-a batut putin mai tare decat ar fi vrut peste umar. Mi-am imaginat asa. Bill i-a dat o palma foarte tare lui Tom de a cazut in nas .
Bill e chiar atat de fraier? Sau se preface ca il crede.
Tom..Tom...se joci cu el, nu-i frumos!
Acum, cand o sa mai vorbesca?Cand?
Merci de PM )" longdesc="21" />.
Next
Dark D.- Super Fan
O doamne,o doamne,o doamneeeeeeeeeeeeee!!!!!
Gata,gata m-am potolit.....
Cat de dorabil au putut fi..in special Tomy Toy!uteeeeeeee:
Ofofof!Cat am asteptat momentul asta!
Vreau sa vad cum va decurge treaba si de acum in colo!
Nextul asta a fost minunat!Si nu ati avut greseli...din cate am vazut eu
Next scumpele <3!
Au vorbit!!!
Dau party deseara )" longdesc="21" /> .Toata lumea e invitata! Nu ma luati in seama ,imi place Braila asa ca din cand in cand mai dau o raita pe acolo .Au magazine bune..Gata,gata m-am potolit.....
Cat de dorabil au putut fi..in special Tomy Toy!uteeeeeeee:
Cat de emotionat e..haha!Chiar il place.Adica ok...de ce se simtea atat de stanjenit ca si-a dat seama Bill ca de la el e trandafirul?Putea sa tipe la el ca sa fie sigur ca nu mai insista si gata..dar nu...s-a fastaciiiiiiiiiiiit!!PENTRU CA IL PLACE PE BILL!!F**k’ si-a zis Tom in minte. ‚F**k, f**k, f**k! Stie!’
Te rog nu ma urmarii! ’ si-a spus Tom in gand. ‚Te rog nu ma intreba de trandafir! ’
Bravo Bill!Mi-a placut raspunsul!Chiar mi-a placut, m-a facut fericit” a zambit Bill, timid.
Ofofof!Cat am asteptat momentul asta!
Vreau sa vad cum va decurge treaba si de acum in colo!
Nextul asta a fost minunat!Si nu ati avut greseli...din cate am vazut eu
Next scumpele <3!
Un.- Level 7
Data de inscriere : 04/07/2011
Dc naiba nu Recunoaste Tom! Rău, baiat,rau! Ar fi trebuit sa recunoasca ca nu ar fi fost decapitat! Doamne ! Astept NEXT Si sunt curioasa ce vor Mai face CEi doi !^_^
B I L L I T H A- Level 6
Data de inscriere : 02/01/2012
Acum Bill este foarte hotărât! Vrea neapărat să-l convingă pe Tom să recunoască că de la el este trandafirul, aşa da!‚Ce mincinos!’ s-a gandit.
Dar cum a putut prostul de Tom să mintă că nu el i-a dat trandafirul? Adică îl plăcea pe Bill, ce îl oprea să-i spună?? No one will find! Devine din ce în ce mai tare...
Sincer nu era nevoie să vă deranjaţi cu PM, dar oricum, mulţumiri!
Locust- Super Fan
mda.. Trebuia sa recunoasca,ce Doamne iarta-ma?! ca nu era nici torturat sa minta! ce se intampla daca spunea adevarul?...
@-SkittlesRawwr:3 : Bravo,ai ajuns prima sa citesti!
Oricum,astept next,dragelor!
@-SkittlesRawwr:3 : Bravo,ai ajuns prima sa citesti!
Oricum,astept next,dragelor!
Cand puneti nextul ?
Dark D.- Super Fan
pliez... Next