Love Never Fails [ Gay love ]
+16
Luke Thompson
Claudia :]
Little Monster
Locust
Love him Bwaii ♔
Dark D.
BlackCat.Denny
Shane Dawson_Subsribe #5
D u s t .
Alexandra Tokitas Time
B I L L I T H A
funky2
Yahoo~
Un.
→ĬƞƒĭƞĭƗĕ Đαřĸƞĕѕѕ←ɗɛɛɑ
Kiro
20 participanți
Tokio Hotel :D :: Fun Zone :: Fan Fic
Pagina 6 din 14
Pagina 6 din 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Re: Love Never Fails [ Gay love ]
^Nu MAI AVEM PIC' DE RABDAREEEE!!!
Un.- Level 7
Data de inscriere : 04/07/2011
Mamaaa cat am pierdut . Sper sa recuperez in weekend. Am citit putin din ultimul next.
Dark D.- Super Fan
Data de inscriere : 15/03/2011
Varsta : 100
Nu,Geo,nu mai avem răbdare!!! )" longdesc="21" />
OK... Dak trebuie,trebuie...
Ok,aşteptăm...
Să vină cât mai repede!
OK... Dak trebuie,trebuie...
Ok,aşteptăm...
Să vină cât mai repede!
Shane Dawson_Subsribe #5- Level 6
Data de inscriere : 19/01/2012
Varsta : 24
Cred ca il va pune dupa ce ajunge acasa si cand o sa poata intra pe calculator. ?" longdesc="39" />
Kiro- Level 8
Data de inscriere : 04/06/2011
Varsta : 27
Am citit nextul pierduuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut dar nu il vad pe cel nou
D u s t .- Moderator
Data de inscriere : 13/05/2011
Varsta : 25
Ayda!!! A venit prietena ta????????
Da, acuma mananca!!! " longdesc="23" />
Kiro- Level 8
Te rog...
Ce enervant! Spune-i să mănânce mai repede!!!
Vreau NEXT!
Ce enervant! Spune-i să mănânce mai repede!!!
Vreau NEXT!
„Cateodata poti fi chiar foarte nu, stii? Cum crezi ca se simte acum bietul baiat?” A Georg intrebat, incercand sa vada cum se simte Bill.
Privirea lui Tom a devenit umila „Oh, Georg! Probabil crede ca-l ignor. Probabil crede ca regret ce s-a intamplat si ca nu-l plac sau ceva de genul asta! Oh, ma simt asa de prost!”
Georg si-a dat ochii peste cap „Deci nu regreti cele intamplate?”
„Nu!”
„Bun, atunci du-te si vorbeste cu el !”
Tom a incetat sa se joace cu minile sale si acum se juca in mod nervos cu tricoul sau.
„Tom!”
„Ok, ok. O sa vorbesc cu el la pauza de pranz!”
„Ai face bine sa si faci asta,incepe sa-mi fie mila pentru baiatul acesta.Trebuie sa fie asa de confuz!”
Tom si-a udat buzele, simtindu-se prost‚ 'Sper ca nu am stricat totul!’ s-a gandit.
Au trecut 2 ore si in sfarsit a venit timpul pranzul. Bill statea in locul lui obisnuit, mancand din sandwich-ul sau, uitandu-se la desene si band din Ice Tea-ul lui.
Plangea!
Lacrimi curgeau pe obrajii lui, stricandu-i machiajul, dar nu le putea oprii. Tom l-a ignorat toata ziua. Chiar a fugit de el cand s-a apropiat Bill de el. L-a ranit. L-a ranit atat de mult, incat Bill nu putea sa-si tina lacrimile.
‚Regreta!’ a zis el soptandu-si.
Probabil Tom niciodata nu a vrut sa-l sarute, poate a facut asta ca sa-l faca pe Bill sa se simta mai bine si acum regreta totul. Poate a vrut sa-l sarute pe Bill, dar acum regreta ca si-a dat seama ca nu-l placea.
Bill si-a pus sandwich-ul la locul lui si si-a sters lacrimile cu tricoul lui scurt. Vazand desenele lui Tom pe usa, nu l-au ajutat.Ii aminteau de trandafir, acum isi dorea sa nu fi primit nici unul. Nu a fost niciodata atat de confuz, in viata sa, asa cum a fost in ultimile 4 zile. Un moment e fericit, apoi dezamagit, apoi iarasi simte ca imbratiseaza lumea si acum plange.
‚Nu este corect!’ s-a gandit.
De ce nu putea viata lui sa fie la fel ca si a celorlalti? Aveau o groaza de prieteni si nu aveau nici o problema cu iubitii. Vietile lor pareau asa usoare!
„Bill?”
Baiatul isi marit ochii si a inchis usa de la despartitura de unde statea.
„Bill, esti acolo?” batand in usa dupa care statea Bill.
Era Tom. Bill si-a tinut respiratia sperand ca va pleca.
„Bill !” Tom a oftat. „Stiu ca esti acolo. Esti aici la fiecare pranz!”
Bill a devenit uimit ‚De unde stia asta?’ S-a gandit.
Tom a incercat toate despartiturile de la toaleta, pana a ajuns la ultima, unde stia ca e Bill. Era acolo si el il va face sa iasa.
„Arati foarte bine azi!” a zis linistitor, lasandu-se langa usa lui Bill.
Fluturasii din stomacul lui Bill au luat-o razna. „Multumesc!” a zis cu o voce timida si linistitoare.
Tom a zambit. A batut usor in usa. „Te rog iesi!Vreau sa te vad!”
Bill a pastrat usa inchisa. „De ce m-ai evitat?”
Tom a oftat. Deci Bill a observat. „Imi pare rau. Nu am vrut asta!” a inceput „Este doar-nu stiu,inca sunt confuz, dupa cele intamplate.”
Bill a dat din cap „Si eu sunt!” a zis incet cand a vazut ca Tom nu-l poate observa. „R-Regreti?”
„Nu!” a raspuns Tom imediat „Nu! N-as putea asta!”
Bill a oftat si nu s-a putut abtine sa nu zambeasca. Si-a pus sandwich-ul ramas in geanta si a terminat IceTea-ul si a lasat jos sticla. A deschis usa.
Tom s-a dat mai in spate cand a auzit ca Bill deschide usa. Inima lui a luat-o la fuga cand a realizat ca Bill iese.
Ochii lui Bill erau rosii si machiajul era intins pe toata fata. L-a ranit pe Tom cand l-a vazut asa.L-a ranit si mai mult ca stia ca a fost vina lui.
Bill si-a lasat capul jos,rusinat ca a plans.
„Bill!” Tom a zis luandu-l pe baiatul cu aprul negru in brate.
Corpul lui Tom era tensionat, nu era sigur de ce sa faca. Dupa cateva minute a reusit sa se relaxeze si si-a dus mainile in jurul lui Tom,imbratisandu-l usor.
„Imi pare asa rau!” Tom a suflat pe gatul lui Bill, aducandu-l mai aproape. „Te rog,nu plange!” Ultimul lucru pe care il vroia era acela sa-l faca pe Bill sa planga.
S-au despartit si Bill a zambit.
„Asa este mai bine!” Tom a zambit, stergandu-i lui Bill o urma de machiaj.
Cand Tom a terminat de sters fata lui Bill de machiaj si lacrimi, l-a strans usor de obrajii lui.
„Stii,” a zis „tot timpul te-am admirat.”
Bill si-a marit ochii confuz „Mai admirat pe mine?”
„Da!” Tom a dat din cap „Din prima zi decand am venit la scoala!”
„D-de ce?” a intrebat Bill confuz.
„Deoarece esti cea mai puternica si cea mai frumoasa persoana pe care am vazut-o !” i-a zis usor.
Ochii lui Bill fluturau, dar ia tinut deschisi. Tom l-a admirat in tot acesti ani? Respiratia lui s-a accelerat cand a vazut ca fata lui Tom se apropia. Si-a inchis ochii si a simtit repiratia calda a lui Tom pe buzele lui. Avea sa se apropie si mai mult cand usa s-a deschis.
Cei doi baieti s-au despartiti si se uitau la cel care i-a intrerupt. Era Ben.
„Ok, t-te v-voi ajuta cu temele mai tarziu.” A inventat Bill. I-a zambit timid lui Tom si si-a luat ghiozdanul, plecand din baie.
„Uh…da!” a zis Tom in timp ce usa se inchidea.
Ben s-a apropiat de Tom si si-a ridicat o spranceana „Nu-mi zi ca i-ai cerut ajutorul monstrului!” a inceput sa rada.
Tom si-a dat ochii peste cap, mergand spre usa.
„Hey! Asteapta! Vrei sa iesim dupa ore?” a intrebat Ben. Voia sa fie prietenul lui Tom cu tot dinadinsul, ca sa poata si el sa fie cool.
Tom s-a intors spre Ben si i-a zis „Scuze, Bill ma ajuta la teme dupa ore!”
„Cine este Bill ?” a intrebat Ben confuz.
„Oh, Doamne!” a zis Tom si a plecat.
„Deci” a inceput Georg in timp ce mergeau spre casa. „Ai vorbit cu el?”
„Da!” i-a zis Tom zambind si lovind o piatra.
„Si i-ai cerut scuze?”
„Da!” a dat din cap Tom uitandu-se la pamant.
„Deci,totul este bine?”
„Da!” Tom a oftat fericit.
Georg si-a ridicat o spranceana „S-a limitat vocabularul tau doar la un cuvant?”
„Da!” a dat din cap Tom, pierdut in ganduri.
„Oh, Sefule! Se simte tare!”
Imi pare rau pentru grseli Dar astazi am avut 2 ore de mate si am mai dat si 3 teste asa ca sunt cam satula de citit si scris. Sper ca o sa ma intelegeti :03
Privirea lui Tom a devenit umila „Oh, Georg! Probabil crede ca-l ignor. Probabil crede ca regret ce s-a intamplat si ca nu-l plac sau ceva de genul asta! Oh, ma simt asa de prost!”
Georg si-a dat ochii peste cap „Deci nu regreti cele intamplate?”
„Nu!”
„Bun, atunci du-te si vorbeste cu el !”
Tom a incetat sa se joace cu minile sale si acum se juca in mod nervos cu tricoul sau.
„Tom!”
„Ok, ok. O sa vorbesc cu el la pauza de pranz!”
„Ai face bine sa si faci asta,incepe sa-mi fie mila pentru baiatul acesta.Trebuie sa fie asa de confuz!”
Tom si-a udat buzele, simtindu-se prost‚ 'Sper ca nu am stricat totul!’ s-a gandit.
Au trecut 2 ore si in sfarsit a venit timpul pranzul. Bill statea in locul lui obisnuit, mancand din sandwich-ul sau, uitandu-se la desene si band din Ice Tea-ul lui.
Plangea!
Lacrimi curgeau pe obrajii lui, stricandu-i machiajul, dar nu le putea oprii. Tom l-a ignorat toata ziua. Chiar a fugit de el cand s-a apropiat Bill de el. L-a ranit. L-a ranit atat de mult, incat Bill nu putea sa-si tina lacrimile.
‚Regreta!’ a zis el soptandu-si.
Probabil Tom niciodata nu a vrut sa-l sarute, poate a facut asta ca sa-l faca pe Bill sa se simta mai bine si acum regreta totul. Poate a vrut sa-l sarute pe Bill, dar acum regreta ca si-a dat seama ca nu-l placea.
Bill si-a pus sandwich-ul la locul lui si si-a sters lacrimile cu tricoul lui scurt. Vazand desenele lui Tom pe usa, nu l-au ajutat.Ii aminteau de trandafir, acum isi dorea sa nu fi primit nici unul. Nu a fost niciodata atat de confuz, in viata sa, asa cum a fost in ultimile 4 zile. Un moment e fericit, apoi dezamagit, apoi iarasi simte ca imbratiseaza lumea si acum plange.
‚Nu este corect!’ s-a gandit.
De ce nu putea viata lui sa fie la fel ca si a celorlalti? Aveau o groaza de prieteni si nu aveau nici o problema cu iubitii. Vietile lor pareau asa usoare!
„Bill?”
Baiatul isi marit ochii si a inchis usa de la despartitura de unde statea.
„Bill, esti acolo?” batand in usa dupa care statea Bill.
Era Tom. Bill si-a tinut respiratia sperand ca va pleca.
„Bill !” Tom a oftat. „Stiu ca esti acolo. Esti aici la fiecare pranz!”
Bill a devenit uimit ‚De unde stia asta?’ S-a gandit.
Tom a incercat toate despartiturile de la toaleta, pana a ajuns la ultima, unde stia ca e Bill. Era acolo si el il va face sa iasa.
„Arati foarte bine azi!” a zis linistitor, lasandu-se langa usa lui Bill.
Fluturasii din stomacul lui Bill au luat-o razna. „Multumesc!” a zis cu o voce timida si linistitoare.
Tom a zambit. A batut usor in usa. „Te rog iesi!Vreau sa te vad!”
Bill a pastrat usa inchisa. „De ce m-ai evitat?”
Tom a oftat. Deci Bill a observat. „Imi pare rau. Nu am vrut asta!” a inceput „Este doar-nu stiu,inca sunt confuz, dupa cele intamplate.”
Bill a dat din cap „Si eu sunt!” a zis incet cand a vazut ca Tom nu-l poate observa. „R-Regreti?”
„Nu!” a raspuns Tom imediat „Nu! N-as putea asta!”
Bill a oftat si nu s-a putut abtine sa nu zambeasca. Si-a pus sandwich-ul ramas in geanta si a terminat IceTea-ul si a lasat jos sticla. A deschis usa.
Tom s-a dat mai in spate cand a auzit ca Bill deschide usa. Inima lui a luat-o la fuga cand a realizat ca Bill iese.
Ochii lui Bill erau rosii si machiajul era intins pe toata fata. L-a ranit pe Tom cand l-a vazut asa.L-a ranit si mai mult ca stia ca a fost vina lui.
Bill si-a lasat capul jos,rusinat ca a plans.
„Bill!” Tom a zis luandu-l pe baiatul cu aprul negru in brate.
Corpul lui Tom era tensionat, nu era sigur de ce sa faca. Dupa cateva minute a reusit sa se relaxeze si si-a dus mainile in jurul lui Tom,imbratisandu-l usor.
„Imi pare asa rau!” Tom a suflat pe gatul lui Bill, aducandu-l mai aproape. „Te rog,nu plange!” Ultimul lucru pe care il vroia era acela sa-l faca pe Bill sa planga.
S-au despartit si Bill a zambit.
„Asa este mai bine!” Tom a zambit, stergandu-i lui Bill o urma de machiaj.
Cand Tom a terminat de sters fata lui Bill de machiaj si lacrimi, l-a strans usor de obrajii lui.
„Stii,” a zis „tot timpul te-am admirat.”
Bill si-a marit ochii confuz „Mai admirat pe mine?”
„Da!” Tom a dat din cap „Din prima zi decand am venit la scoala!”
„D-de ce?” a intrebat Bill confuz.
„Deoarece esti cea mai puternica si cea mai frumoasa persoana pe care am vazut-o !” i-a zis usor.
Ochii lui Bill fluturau, dar ia tinut deschisi. Tom l-a admirat in tot acesti ani? Respiratia lui s-a accelerat cand a vazut ca fata lui Tom se apropia. Si-a inchis ochii si a simtit repiratia calda a lui Tom pe buzele lui. Avea sa se apropie si mai mult cand usa s-a deschis.
Cei doi baieti s-au despartiti si se uitau la cel care i-a intrerupt. Era Ben.
„Ok, t-te v-voi ajuta cu temele mai tarziu.” A inventat Bill. I-a zambit timid lui Tom si si-a luat ghiozdanul, plecand din baie.
„Uh…da!” a zis Tom in timp ce usa se inchidea.
Ben s-a apropiat de Tom si si-a ridicat o spranceana „Nu-mi zi ca i-ai cerut ajutorul monstrului!” a inceput sa rada.
Tom si-a dat ochii peste cap, mergand spre usa.
„Hey! Asteapta! Vrei sa iesim dupa ore?” a intrebat Ben. Voia sa fie prietenul lui Tom cu tot dinadinsul, ca sa poata si el sa fie cool.
Tom s-a intors spre Ben si i-a zis „Scuze, Bill ma ajuta la teme dupa ore!”
„Cine este Bill ?” a intrebat Ben confuz.
„Oh, Doamne!” a zis Tom si a plecat.
„Deci” a inceput Georg in timp ce mergeau spre casa. „Ai vorbit cu el?”
„Da!” i-a zis Tom zambind si lovind o piatra.
„Si i-ai cerut scuze?”
„Da!” a dat din cap Tom uitandu-se la pamant.
„Deci,totul este bine?”
„Da!” Tom a oftat fericit.
Georg si-a ridicat o spranceana „S-a limitat vocabularul tau doar la un cuvant?”
„Da!” a dat din cap Tom, pierdut in ganduri.
„Oh, Sefule! Se simte tare!”
Imi pare rau pentru grseli Dar astazi am avut 2 ore de mate si am mai dat si 3 teste asa ca sunt cam satula de citit si scris. Sper ca o sa ma intelegeti :03
funky2- Level 5
Data de inscriere : 06/01/2012
Prima
Dadada sunt primaaaaaa!! Ododododododododoodododododododoooooo !!
Vaaai dar a meritat asteptarea .A fost atat de frumos..Si in prima parte mi s-a parut atat de trist,imi venea sa plang )" longdesc="21" /> Nu imi place sa mi-l imaginez pe Bill trist..si plangand si atat de deprimat....of..Daaar Hero Tomy a rezolvaaat problema si s-a induiosaaaat sisisisisis cel mai importaaaant S-AU SARUTAT! Bine ca a aparut Ben.. ...Initial ma panicasem,crezusem ca ii vazuse sarutandu-se.. " longdesc="18" /> )" longdesc="21" />
Damn it!Din ce in ce mai tare!
Lovee ya,Next!
P.S:Da Nisa sunt primaaaaaaaaa,sâc-sâc!
Dadada sunt primaaaaaa!! Ododododododododoodododododododoooooo !!
Vaaai dar a meritat asteptarea .A fost atat de frumos..Si in prima parte mi s-a parut atat de trist,imi venea sa plang )" longdesc="21" /> Nu imi place sa mi-l imaginez pe Bill trist..si plangand si atat de deprimat....of..Daaar Hero Tomy a rezolvaaat problema si s-a induiosaaaat sisisisisis cel mai importaaaant S-AU SARUTAT! Bine ca a aparut Ben.. ...Initial ma panicasem,crezusem ca ii vazuse sarutandu-se.. " longdesc="18" /> )" longdesc="21" />
Damn it!Din ce in ce mai tare!
Lovee ya,Next!
P.S:Da Nisa sunt primaaaaaaaaa,sâc-sâc!
Ultima editare efectuata de catre Ella. in Vin Mar 02, 2012 3:10 am, editata de 2 ori
Un.- Level 7
Data de inscriere : 04/07/2011
Sall,Ella! Uluitor! Eşti prima!
ok... Deci a fost.. WoW! Super!
"S-a limitat vocabularul tău doar la un cuvânt?"
"Da!"
Okay... Hai că asta a fost bună!
Am râs la partea asta... S-a speriat şi tata! )" longdesc="21" />
Okay... So next
PS: no problemo,Geo,aşa-i la skoală
New page by Nisa
ok... Deci a fost.. WoW! Super!
"S-a limitat vocabularul tău doar la un cuvânt?"
"Da!"
Okay... Hai că asta a fost bună!
Am râs la partea asta... S-a speriat şi tata! )" longdesc="21" />
Okay... So next
PS: no problemo,Geo,aşa-i la skoală
New page by Nisa
Love it!!!...Ooo! Ce frumos! Sper sa fie impreuna! so next!
B I L L I T H A- Level 6
Data de inscriere : 02/01/2012
Mama, cat am pierdut.
S-au sarutat...Tom ce las a fost. L-a facut sa sufere pe Bill...Rau, Tom, raaauuuu. Cred ca Bill ar trebui totusi sa se duca sa faca temele cu Tom )" longdesc="21" />.
La ora asta nu sunt in stare de coment bun.
S-au sarutat...Tom ce las a fost. L-a facut sa sufere pe Bill...Rau, Tom, raaauuuu. Cred ca Bill ar trebui totusi sa se duca sa faca temele cu Tom )" longdesc="21" />.
La ora asta nu sunt in stare de coment bun.
Dark D.- Super Fan
Nici nu stiam ca mai este cineva pe forum, inafara de mine, la ora asta )" longdesc="21" />
Kiro- Level 8
Afli acum, eu sunt acum ca trebuie sa ma duc la scoala . Si m-am trezit mai devreme si am zis sa citesc si eu ca sa treaca timpul )" longdesc="21" />.
Dark D.- Super Fan
Da si eu la fel, am ore de la 9 si nu aveam ce face
Kiro- Level 8
Ce bine e la tine, au am la 8:30 si primele doua ore sunt de mate.
Dark D.- Super Fan
Eu am biologia si religia
Kiro- Level 8
Ayda a scris:Da si eu la fel, am ore de la 9 si nu aveam ce face
Iauzi ai ore de la 9 :-l > Ce interesant stiam ca tu mereu incepi ore de la 8 (ei nu e nik daca chiulesti, dar ar fi bine sa iei exemplu de la mine )
funky2- Level 5
Data de inscriere : 06/01/2012
Hey! Nu mai vorbiţi despre şcoală! Faceţi OFF
Okay... Cănd voi aţi vorbit,eu eram în drum spre şcoală )" longdesc="21" />
Mă rog...
Hai mey! )" longdesc="21" />
Next! )
Okay... Cănd voi aţi vorbit,eu eram în drum spre şcoală )" longdesc="21" />
Mă rog...
Hai mey! )" longdesc="21" />
Next! )
funky2 a scris:Ayda a scris:Da si eu la fel, am ore de la 9 si nu aveam ce face
Iauzi ai ore de la 9 :-l > Ce interesant stiam ca tu mereu incepi ore de la 8 (ei nu e nik daca chiulesti, dar ar fi bine sa iei exemplu de la mine )
Da da ca tu nici nu te-ai dus la sc, eu am lipsit o ora, nu toata ziua
Kiro- Level 8
Fără supărare, dar cât am putut râde la faza asta...A Georg intrebat
Lol! Deci credeam că povestea va deveni plată şi plictisitoare, dar devine tot mai interesantă. Îmi place aşa de mult cum Tom îl consolează pe Bill. A fost cât pe ce ca idiotul de Ben să-i vadă, am crezut că va spune ceva de genul "Uh! Sunteţi gay...". Mă întreb dacă se va afla vredată adevărul? ?" longdesc="39" /> Up with Next!
And Another Thing: Cum de am ajuns aşa de târziu???
Locust- Super Fan
Data de inscriere : 19/06/2011
Varsta : 26
Tu ajungi cam târziu în ultima vreme )" longdesc="21" />
Aşaa.... Next că-i tare amuzant fic-ul!!!
Aşaa.... Next că-i tare amuzant fic-ul!!!
Georg il intalneste pe baiatul cu parul negru
Capitolul 7
Inn viata lui Bill, niciodata nu a fost suparat ca nu exista scoala si in week-end. Nu si-a dorit sa mearga sambata la scoala. S-a trezit tarziu in dimineata aceea si a stat in pat, deoarece nu avea ce sa faca.
„Bill?” a batut mama sa la usa. „Dormi?”
„Nu!” i-a raspuns.
Simone a deschis usa si a intrat in camera. Un miros proaspat de clatite a ajuns imediat la nasul lui Bill.
„Ti-am facut micul dejun, dulceata!” a zis asezandu-se langa picioarele lui. „De ce esti inca in pat? Este o zi frumoasa!” a zis punand farfuria pe noptiera.
„Nu am ce face!” a oftat Bill.
„Macar nu este scoala azi!” Simone a incercat sa-l inveseleasca. Stia cat de mult ura scoala.
„Mi-as fi dorit sa fie!” a soptit luand o bucata de clatita.
Simone se uita la fiul ei si si-a arcuit o spranceana „Esti bolnav?”
„Nu!” Bill si-a dat ochii peste cap.
„Dar, am crezut ca urasti scoala!”
„O urasc, dar acum vreau sa fiu acolo!” a zambit timid
„Oh!” a zis zambind smecher „Si cum vine asta?”
Bill a inrosit si s-a uitat la trandafirul de pe masa lui. Simone i-a urmarit privirea si a zambit.
„Oh, vad!” a zambit, batand pe umarul lui . „Vrei sa-l vezi pe baiatul care ti-a trimis trandafirul?”
Bill a facut o fata lunga si s-a albit „De unde stii ca un baiat mi-a trimis trandafirul?”
„Deaorece mi-ai zis prima oara, cand credeai ca trandafirul a fost o gluma!”
Gura lui Bill a format un „O” si a continuat sa manance clatitele. Obrajii lui s-au inrosit stiind ca mama lui stie ca este vorba despre un baiat.
„Deci, il placi pe acest baiat, nu?” l-a intrebat nesigura daca era bine sa abordeze acest subiect.
Bill a dat din cap pastrandu-si privirea in farfurie.
„Nu-ti fie rusine Bill, nu conteaza daca este baiat sau fata, persoana pe care o placi. Cat timp esti fericit, sunt si eu fericita!” a zambit.
„Mama!” Bill a inrosit, razand. „Multumesc!” si a imbratisat-o.
„Oh!! Arzi!” a tipat Georg, fluturand mana.
„Ai trisat!!” a tipat Tom. Punand telecomanda de la Playstation jos si luand o gura din berea lui.
„Nu are cum! Tu nu te concetrezi!”
Tom si-a dat ochii peste cap.
„Deci o sa te opresti sa-l visezi pe frumosul tau baiat cu parul negru si vei juca sau vrei sa te las un moment singur cu mana ta?” a terminat de zis si ia aruncat o perna in cap.
„Tu si fundul tau!” a rapsuns Tom.
A luat sticlele de bere si le-a dus in bucatarie.
„Deci o sa-l vezi pe Bill week-endul asta?” a intrebat Georg.
„Nup!” a zis Tom intorcandu-se si asezandu-se pe canapea.
„De ce nu?”
„De ce nu poti tace, despre mine si Bill?”
„Zi-mi adevarul, chiar gasesc frumos cum prietenul cel mai bun, salveaza singuraticul, neiubitul frumos din cea mai groaznica zi a lui si se indragosteste de el. Inca incerc sa ma obisnuiesc ca frumosul este un baiat.” A zis Georg.
Tom si-a dat ochii peste cap. „In primul rand, nu l-am salvat pe Bill de la nimic si viata lui e la fel. In al doilea rand, nu am zis niciodata ca sunt indragostit.”
Georg se uita la el si s-a asezat pe canapea lanaga Tom. „In primul rand, viata lui Bill trebuie sa se fii schimbat cumva, de cand esti in ea,” a zis punand o mana pe umarul lui Tom „Si in al doilea rand, cum zici tu!”
Tom a incercat sa nu rada, dar nu a reusit „Esti un necioplit!” si a inceput sa rada tare.
„Te repeti!” a zis Georg ducandu-se la playstation. „Ce-ar fi sa ne uitam la un film? Parintii tai sunt plecati pentru o vreme!”
„Da, Este ziua lui Monica, nimeni nu lipseste de la zilele ei de nastere!”
„Ok, mai avem bere?” a intrebat Georg in timp ce punea un DVD in playstation.
„Da, si rom si martini, daca esti interesat!” a zambit Tom.
„Oh, da!” Georg a zis in timp ce dansa prostindu-se „Putem sa ne imbatam in timp ce ne uitam la ‘Texas Chainsaw Massacre’!”
“Exact la ce m-am gandit!” a zis Tom ridicandu-se sa aduca cateva beri.
ding dong
„Oh! Poti sa iei tu berile, Georg? Ma duc sa rapsund la usa!” Tom a oftat, un pic cam enervat de intrerupere.
A plecat din bucatarie si s-a dus la usa, a deschis-o cu putere „Ce-“ s-a oprit si imediat fata lui s-a luminat. „Bill” a zis surprins.
„Hey!” a zambit Bill timid; necrezand ca sta in fata casei lui Tom.
„Cine te deranjeaza?” a strigat Georg din living.
Tom si-a inchis ochii, inervandu-se.
Inima lui Bill a inceput sa o ia la fuga. Era cineva in casa lui Tom si nu era binevenit acum. S-a simtit prost.
„I-im-imi….p-pare..r-rau.N-nu…v-voiam….Pot sa plec voiam doar-voaim doar sa-ti spun „salut!” Bill s-a balbait si s-a intors.
„Oh, uite cine e!” a zis Georg.
Tom si-a dat ochii peste cap si Bill a continuat sa mearga, nu voia sa fie insultat in fata lui Tom.
„Oh! Hey! Unde pleci? Vin-o aici! Tom mi-a zis atat de multe despre tine! Tot timpul am vrut sa-i intalnesc frumusetea de baiat cu parul negru!” a zis Georg.
„Georg!” a zis Tom in timp ce-i dadea un cot in burta.
Bill s-a oprit, marindu-si ochii. Tom i-a zis prietenului lui despre el? Si de ce baiatul asta il striga frumusetea de baiat cu parul negru?
„Bill!” l-a auzit pe Tom. ”Vin-o inapoi, te rog!” venind spre el.
A zambit. Nu era sigur ce sa faca, sa mearga cu ei inauntru sau sa inventeze o scuza sa plece.
Ma plictiseam si am zis sa pun next-ul, cred ca Geo il va pune maine daca vom avea destule comentari. Daca nu, next-ul va aparea Joi.
Ultima editare efectuata de catre Ayda in Sam Mar 03, 2012 11:21 pm, editata de 1 ori
Kiro- Level 8
THoamne,a fost super tare!
nu uitati! Se scrie ,,Simone'' nu ,,Simona'' ! e nume german,nu-l mai schimbati!
asa,revenind. Bill,nu pleca,intra,sa discutati toti! sau daca e nevoie,doar tu si Tom >
okay...sper sa fie cat mai multe comentarii,ca vreau next
nu uitati! Se scrie ,,Simone'' nu ,,Simona'' ! e nume german,nu-l mai schimbati!
asa,revenind. Bill,nu pleca,intra,sa discutati toti! sau daca e nevoie,doar tu si Tom >
okay...sper sa fie cat mai multe comentarii,ca vreau next
Pagina 6 din 14 • 1 ... 5, 6, 7 ... 10 ... 14
Tokio Hotel :D :: Fun Zone :: Fan Fic
Pagina 6 din 14
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum