~Hallo~
+5
Un.
Locust
BlackCat.Denny
Kiro
Drinni.Bill
9 participanți
Pagina 1 din 1
~Hallo~
Hallo Hallo
Ma numesc Denise & dar puteti sa'mi spuneti Drinni sau DeDe sau.. sau cum vreti dati'mi voi o porecla )" longdesc="21" />
Sunt din Baia Mare ...
am 13 anishori
Place muzica Rock..pe langa Tokio Hotel mai ascult si Scorpions, Linkin Park, Black Veil Brides, Holograf, si tot ce e rock )" longdesc="21" />
vreau sa fac multi prieteni sa nu mai fiu singurica sper sa ne intelegem bine nu vreu certuri si vorbit urat ca ... sunt sensibila pentru ca in trecut aveam si INCA am probleme cu prietenii si nu vreau sa patesc si cu voi
Kusses <3
Ma numesc Denise & dar puteti sa'mi spuneti Drinni sau DeDe sau.. sau cum vreti dati'mi voi o porecla )" longdesc="21" />
Sunt din Baia Mare ...
am 13 anishori
Place muzica Rock..pe langa Tokio Hotel mai ascult si Scorpions, Linkin Park, Black Veil Brides, Holograf, si tot ce e rock )" longdesc="21" />
vreau sa fac multi prieteni sa nu mai fiu singurica sper sa ne intelegem bine nu vreu certuri si vorbit urat ca ... sunt sensibila pentru ca in trecut aveam si INCA am probleme cu prietenii si nu vreau sa patesc si cu voi
Kusses <3
Ultima editare efectuata de catre Drinni.Bill in Joi Ian 26, 2012 10:13 pm, editata de 1 ori
Drinni.Bill- New Member
Data de inscriere : 04/09/2011
Varsta : 26
Re: ~Hallo~
Sall Drinni ,bun venit si sper sa te simti bine
La muzica semanam \m/ si nu prea cred ca te vei certa cu cineva " longdesc="16" />
Spor la postat si distractie placuta ><
La muzica semanam \m/ si nu prea cred ca te vei certa cu cineva " longdesc="16" />
Spor la postat si distractie placuta ><
Kiro- Level 8
Data de inscriere : 04/06/2011
Varsta : 27
Multumesc ca mi-ai ascultat sfatul. Apreciez asta Esti o persoana calumea!
Bun venit si spor la postat. Have fun! Sunt sigura ca o sa ne intelegem de minune!
Bun venit si spor la postat. Have fun! Sunt sigura ca o sa ne intelegem de minune!
BlackCat.Denny- Moderator
Data de inscriere : 29/01/2011
Varsta : 28
Bun venit pe forum!
Sper să te distrezi!
Sper să te distrezi!
Locust- Super Fan
Data de inscriere : 19/06/2011
Hallo Drinii welcome la noi! ..Sper ca ne vom intelege bine.Eu's Ella
Distractie faina p'aici...asteptam pozici cu tine
Distractie faina p'aici...asteptam pozici cu tine
Un.- Level 7
Data de inscriere : 04/07/2011
Heeey bun venit * free hug *
sper sa te simti bine si sa te distrezi
apropo, eu sunt zuzy ( puffle )
sper sa te simti bine si sa te distrezi
apropo, eu sunt zuzy ( puffle )
Buna Denis...daca pot sa iti spun asa. Bine ai venit! Have fun si spor la postat.
funky2- Level 5
Data de inscriere : 06/01/2012
Varsta : 27
>< ma bucur ca ma primiti ..cu caldura )" longdesc="21" /> sunteti mai de treaba decat credeam si funky2 )" longdesc="21" /> e Denise.. cu e la sfarsit....sunt fata )" longdesc="21" />
Drinni.Bill- New Member
Data de inscriere : 04/09/2011
Sunt o gramada de Denise pe forum , probabil a vrut sa-ti de-a o porecla , nu cred ca a vrut sa te jigneasca. Ma bucur ca-ti place printre noi:*!
BlackCat.Denny- Moderator
Data de inscriere : 29/01/2011
Varsta : 28
Welcome here and have fun! ><
D u s t .- Moderator
Data de inscriere : 13/05/2011
Varsta : 25
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum