Tokio Hotel :D
Bine ai venit pe Forum Tokio Hotel
Vine si tu alaturi de noi si posteaza :X

[ doar membri forumului pot posta ]

Toti Fani Tokio Hotel sunt bine veniti printre noi :D

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Bine ai venit pe Forum Tokio Hotel
Vine si tu alaturi de noi si posteaza :X

[ doar membri forumului pot posta ]

Toti Fani Tokio Hotel sunt bine veniti printre noi :D

Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

You don't have to believe in vampires (+18)

+5
BlackCat.Denny
~DJ.alex~
Biiianka
→ĬƞƒĭƞĭƗĕ Đαřĸƞĕѕѕ←ɗɛɛɑ
Aki (ﺕ).
9 participanți

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

In jos

You don't have to believe in vampires (+18) - Pagina 2 Empty Re: You don't have to believe in vampires (+18)

Mesaj Scris de Aki (ﺕ). Vin Noi 18, 2011 5:27 am

-Ce? Ce este? Ce sa intamplat? Imi spune ingrozita.
-Cand eram mica..Sa trec direct la subiect. Sunt vampir.
-Prea direct. Si eu de ce nu am stiut? Credei ca o sa ne certam ca data trecuta?
-Da, asta era. Nu! Pai spune-mi tu. Cum sa-ti zic cand am un grup de vampiri, care ma urmaresc pas cu pas? Vrei sa mori?

Ingrozita s-a dus in cea mai mare grama la ea in camera. Asa a fost si data trecuta dupa ultima cearta. Apoi abia peste trei ani, cand a venit tatal nostru vitreg in vizita la noi, ne-am amintit numele una alteiei.M-am dus dupa i-a sa vad daca pot sama imprietenesc cu ea din nou. Cand am urcat sus am vazut-o intinsa pe jos. Am crezut ca vrea sa-mi faca un joc. M-am apropriat de ea.
-Hai Laura, gata cu jocul. Laura. Laura? Laura!
M-am speriat era taiata rau la gat, si am vazut langa mana ei un cutit dar era foarte mic. Imi amintesc ca si eu aveam la fel. Cred ca la luat de la mine. Am sunat repede salvarea. Cand apare, rana depe gat dispare. Si le spun oamenilor sa se duca inapoi, ca sa vindecat. Am ridicat-o si am intrebat-o ce sa intamplat. Mi-a spus ca pana nici ea nu stie ce sa intamplat. Era tot mai suspicioasa treba.
Il sun pe Bybo si ii zic sa ne intalnim in Parc. Apare acolo si ma vede ca stau pe banca, se aseaza langa mine , si ma intrebat de ce l-am chemat. I-am spus ce saintamplat cu Laura. Nici lui nu i-a venit sa creada.
-Vrei sa fi vapir? Ii pun foarte insoapta.
-Poftim?
-Nu te mai preface si zi. Dar nu mai spune la nimeni.

Intr-un final a spus ca n-ar vrea. Momentan acum n-ar vrea. Are o groaza pe cap, si e c-am cidat pentru el sa bei numai sange ca sa poti trai.
-Dar nu trebuie sa bei numai sange.
-Si mai ce altceva?
-Sa si omori fara sa le bei sagele.

Mi-a spus ca este tot aia, iar eu i-am spus ca nu este adevarat.
...........................

A durat mult? Daca da scuze, scuze :D Scoala :)
Aki (ﺕ).
Aki (ﺕ).
Level 6
Level 6

Data de inscriere : 12/07/2011
Varsta : 26

Sus In jos

You don't have to believe in vampires (+18) - Pagina 2 Empty Re: You don't have to believe in vampires (+18)

Mesaj Scris de →ĬƞƒĭƞĭƗĕ Đαřĸƞĕѕѕ←ɗɛɛɑ Vin Noi 18, 2011 11:09 pm

frumos next !!! tine-o tot asa :) :*
→ĬƞƒĭƞĭƗĕ Đαřĸƞĕѕѕ←ɗɛɛɑ
→ĬƞƒĭƞĭƗĕ Đαřĸƞĕѕѕ←ɗɛɛɑ
Level 4
Level 4

Data de inscriere : 05/09/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de Biiianka Sam Noi 19, 2011 12:11 am

Foarte frumos. :) Astept NEXT! :X
Biiianka
Biiianka
Level 5
Level 5

Data de inscriere : 24/09/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de Aki (ﺕ). Dum Noi 20, 2011 3:08 am

Mersii ca aii puso. You don't have to believe in vampires (+18) - Pagina 2 577197 la neterminate
Aki (ﺕ).
Aki (ﺕ).
Level 6
Level 6

Sus In jos

Mesaj Scris de D u s t . Dum Noi 20, 2011 3:30 am

Eu nu inteleg. De ce incepi un fic daca nu esti capabila sa il duci pana la capat? :|
D u s t .
D u s t .
Moderator
Moderator

Data de inscriere : 13/05/2011
Varsta : 25

Sus In jos

Mesaj Scris de Aki (ﺕ). Dum Noi 20, 2011 4:15 pm

Sunt capapila. DA acum sunt prea acupata cu scoala si altele. Ce te intereseaza pe tine ce fa eu :| Serios.Nu te maibaga :|
Aki (ﺕ).
Aki (ﺕ).
Level 6
Level 6

Sus In jos

Mesaj Scris de D u s t . Dum Noi 20, 2011 4:31 pm

Cred ca daca erai capabila si tot, iti multumeai cititoarele cu nexturi mai rare. Tu ai decis sa il inchizi. Whatever, e parerea mea.
D u s t .
D u s t .
Moderator
Moderator

Data de inscriere : 13/05/2011
Varsta : 25

Sus In jos

Mesaj Scris de karynutza Mier Noi 23, 2011 11:06 pm

dedci gata cearta :) peace girls
so fain nexthu :X
il astept si pe urmatorul
karynutza
Level 7
Level 7

Data de inscriere : 04/02/2011
Varsta : 27

Sus In jos

Mesaj Scris de Aki (ﺕ). Vin Noi 25, 2011 3:20 am

:) :X:X:X
Aki (ﺕ).
Aki (ﺕ).
Level 6
Level 6

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 2 din 2 Înapoi  1, 2

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum