Teste la scoala
+8
Un.
Sarmale
Black Rainbooow<3
D u s t .
Nephilim.
Yvonne
Daken
✿ fσℓℓσω уσυя ∂яєαмѕ! ✿
12 participanți
Pagina 1 din 1
Teste la scoala
Scuzati daca mai e vreun topic asa , dar totusi mie cam asa cand stiu ca urmeaza testele initiale.Dam si la chimie care abia acu pe a 7 - a.Si cik vor sa le si arate la parinti .
✿ fσℓℓσω уσυя ∂яєαмѕ! ✿- Level 10
Data de inscriere : 21/03/2011
Varsta : 26
Re: Teste la scoala
da si noi dam...la noi ne da din latina si inca n-am invatat nimic
Yvonne- Level 6
Data de inscriere : 08/03/2011
La noi la romana, mate, chimie, fizica, logica, franceza, engleza, TIC, geografie, istorie si cam atat cred.
Nephilim.- Level 8
Data de inscriere : 30/01/2011
Varsta : 28
si eu dau la chimie )" longdesc="21" />
a zis diriga ca cica astia ne dau teste la chimie, in a7a doar ca sa vada ca incepem de la 0 )" longdesc="21" /> , respectiv ca nu stim nimic la chimie .
nah, a zis ca s'a uitat p site'ul ministerului la teste de chimia, cls a7a , si a spus ca sunt si exercitii si prostii dalea la chimie din materia de cls a7a )" longdesc="21" />
eu dau la franceza, mate, romana, chimie, fizica, biologie ?" longdesc="39" />
si nu mai stiu.
noua ne'a zis profa de istorie ca nu se mai dau teste la socio-umane[ religie, istorie, geogravarza si civica]
acum nah, eu am profa mai idioata de geogravarza, si vrea si ea sa dam test . iar eu nu inteleg nimic la geografie, sunt praf )" longdesc="21" />
succes tuturor care dau
a zis diriga ca cica astia ne dau teste la chimie, in a7a doar ca sa vada ca incepem de la 0 )" longdesc="21" /> , respectiv ca nu stim nimic la chimie .
nah, a zis ca s'a uitat p site'ul ministerului la teste de chimia, cls a7a , si a spus ca sunt si exercitii si prostii dalea la chimie din materia de cls a7a )" longdesc="21" />
eu dau la franceza, mate, romana, chimie, fizica, biologie ?" longdesc="39" />
si nu mai stiu.
noua ne'a zis profa de istorie ca nu se mai dau teste la socio-umane[ religie, istorie, geogravarza si civica]
acum nah, eu am profa mai idioata de geogravarza, si vrea si ea sa dam test . iar eu nu inteleg nimic la geografie, sunt praf )" longdesc="21" />
succes tuturor care dau
D u s t .- Moderator
Data de inscriere : 13/05/2011
Varsta : 25
Si noi trebuie sa dam la chimie, si suntem pasta.
La mate,, de vreo 4-5 zile stam la o fisa cu 14 exercitii, ce e drept, suntem si la simultane. Profesoara sta decat vreo 15 minute cu noi:|.
La restu', chiar nu stiu:-?.
Saptamana viitoare cred ca o sa fiu toate ziua cu caietele in mana, nu mai tin nimic minte.
Urata treaba
So, succes celor care dau!
La mate,, de vreo 4-5 zile stam la o fisa cu 14 exercitii, ce e drept, suntem si la simultane. Profesoara sta decat vreo 15 minute cu noi:|.
La restu', chiar nu stiu:-?.
Saptamana viitoare cred ca o sa fiu toate ziua cu caietele in mana, nu mai tin nimic minte.
Urata treaba
So, succes celor care dau!
Black Rainbooow<3- Level 8
Data de inscriere : 15/05/2011
Groaznic. Eu cum sunt la limbi straine ne baga materia pe gat.
Abia astept sa treaca saptamana viitoare.
Abia astept sa treaca saptamana viitoare.
Sarmale- Corector
Data de inscriere : 03/03/2011
Vaaaaaaaai la mine se dau la toate ..si la materiile pe care nu le-am facut wtf??s-au tampit..cica dau la Patrimoniul unitatii o aiureala de materie pe profil de economie..primul an si deja dau testare din primul capitol al manualului=)) zaaaau ca au tampit!....sa nu mai vorbesc de mate,rom.isto,geo,fizica,chimie,franceza,chimie,biologie,TIC,engleza si cam atat creed si sper
Un.- Level 7
Data de inscriere : 04/07/2011
si eu dau la toate ....cred inafara de mate...sunt la uman si profu de mate o zis ca il doarte in cur ca noi dam sau nu test ...cu atat mai bine ...api no nus sigura daca dam si la reli ca avem chiar luni si profu nu ne`o anuntat dar sunt sigura ca dam ....si la muzica si la desen dam si la tic dam din prostii pe care deabia le-am facut ...dam si la logica bleax ...la tot inafara de mate(la sport ne`o pus in prima ora sa face proba de control la viteza sa vada cat de bine fugim,dar nu ne`o dat nota)
BlackCat.Denny- Moderator
Data de inscriere : 29/01/2011
Frate! Sunt complet distrusă, o săptămână întreagă de lucrări şi învăţat... (" longdesc="20" />
Cu siguranţă voi înnebuni...
Norocul nostru că nu se trec în catalog...
Cu siguranţă voi înnebuni...
Norocul nostru că nu se trec în catalog...
Locust- Super Fan
Data de inscriere : 19/06/2011
Mi se pare o stupizenie.
Pe langa faptul ca nu le trec, mai cumparam si noi topuri de hartie. De parca ce-mi pasa mie de testele lor. Plus ca majoritatea modulelor din a 11-a difera de astea de a 12-a deci e o mare prostie.
Pe langa faptul ca nu le trec, mai cumparam si noi topuri de hartie. De parca ce-mi pasa mie de testele lor. Plus ca majoritatea modulelor din a 11-a difera de astea de a 12-a deci e o mare prostie.
deSire- Level 2
Data de inscriere : 03/07/2011
Varsta : 31
Oh vai noi pana acum am dat 3 teste initiale,la mate,geografie si istorie,iar la ultimele 2,ist si geo,culmea,au fost testele unul dupa altul
Dar,ma rog,macar noroc ca au fost simple.Si saptamana asta va fi full
Sper sa scap cu viata. )" longdesc="21" />
Dar,ma rog,macar noroc ca au fost simple.Si saptamana asta va fi full
Sper sa scap cu viata. )" longdesc="21" />
Yahoo~- Level 8
Data de inscriere : 07/01/2011
Varsta : 104
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum