Prima zi de scoala :o3
+9
Sarmale
Vodka
deSire
BlackCat.Denny
Black Rainbooow<3
✿ fσℓℓσω уσυя ∂яєαмѕ! ✿
Yahoo~
Nephilim.
D u s t .
13 participanți
Pagina 1 din 1
Prima zi de scoala :o3
Daaa. Prima zii de scoala
So, stiu ca avem printre noi bobocei, si destul de multi
Ia sa va aud, ce ati facut azi la scoala ? Profesori noi, materii noi, ceva ?
In ce clasa ati trecut ? [cei care nu sunteti boboci ]
Sa zic si despre mine
Dapei, am trecut in a7a. Imbratisari, amintiri revederi cu colegii .
Despre profesori ..
S'a schimbat diriga (" longdesc="20" /> , si am profesori noi la biologie, tehnologie, fizica , romana si cam atat ?" longdesc="39" /> , cred )" longdesc="21" /> . Materii noi; chimie si civica Noua diriga e de chimie . Macar e de treaba
Va urez succes si noroc in noul an scolar si muulte note mari .
So, stiu ca avem printre noi bobocei, si destul de multi
Ia sa va aud, ce ati facut azi la scoala ? Profesori noi, materii noi, ceva ?
In ce clasa ati trecut ? [cei care nu sunteti boboci ]
Sa zic si despre mine
Dapei, am trecut in a7a. Imbratisari, amintiri revederi cu colegii .
Despre profesori ..
S'a schimbat diriga (" longdesc="20" /> , si am profesori noi la biologie, tehnologie, fizica , romana si cam atat ?" longdesc="39" /> , cred )" longdesc="21" /> . Materii noi; chimie si civica Noua diriga e de chimie . Macar e de treaba
Va urez succes si noroc in noul an scolar si muulte note mari .
D u s t .- Moderator
Data de inscriere : 13/05/2011
Varsta : 25
Re: Prima zi de scoala :o3
Euuuuuuu! Boboacaaaaaa!! :>
Ador clasa pur si simplu, multi pletosi in tot liceul, profi super calumea, diriginta nebuna si amuzanta, colegi absolut... normali, prietenosi... Materii noi: TIC-ul, logica siiii... ?" longdesc="39" /> cam atat cred. Deja ador viata de liceanca )" longdesc="21" />
Ador clasa pur si simplu, multi pletosi in tot liceul, profi super calumea, diriginta nebuna si amuzanta, colegi absolut... normali, prietenosi... Materii noi: TIC-ul, logica siiii... ?" longdesc="39" /> cam atat cred. Deja ador viata de liceanca )" longdesc="21" />
Nephilim.- Level 8
Data de inscriere : 30/01/2011
Varsta : 28
Hmm,clasa a 8-a.Ar fi trebuit deja sa incepem de azi orele,dar se pare ca ne-au mai lasat o zi.Materii noi,pai,latina.Anul asta va fi ceva mai nasol,nu ne mai da voie cu tricouri,cercei lungi,machiaj,unghii facute,etc.De asemenea nu mai avem voie cu suc,cheeseburgeri,hamburgeri si hotdogi si totul din campul lor lexical.Uff,si cand ma gandesc ca nu voi mai avea timp de nimic decat de invatat..
Yahoo~- Level 8
Data de inscriere : 07/01/2011
Varsta : 104
Eu sunt p clasa a 7 acum . Maine am pana la 2.Am si o colega noua da nu o cunosc asa bn si nah.Cu colegi nu ma inteleg deci nu mio fost dor.Cartile ni le dau maine.Miam luat una alta de scl si in rest nuj ce sa va zic.Sper sa ma descurc anu asta ca ma pun pe invatat sa am medie mare sa intru undeva la un liceu bun.Ma rog ce o fi o fi . Succes fetelor (la unele) si na ce sa mai zic cosmar placut .
✿ fσℓℓσω уσυя ∂яєαмѕ! ✿- Level 10
Data de inscriere : 21/03/2011
Varsta : 26
Waaa:x
Deci, in prima zi de scoala a fost nebunie. Am ajuns si eu pe a 7a.
Partea prosta e ca suntem la simultane cu clasa a 5a, si astazi o fata raporta tot ce vedeaX_x.
Materii noi, mie mi se pare ca nu inteleg nimic din cartea de chimie, pe restul nu le'am deschis:)) Nici matematica nu mai stiuX_x.
In rest, e perfect.
Stau foarte bine in banca, pot sa la las cu spetele de perete, e confortabil:)).
si colegii, mi'a fost dor de toti:x
Si acum, vin testele. Pai, succes la toate:).
PS: Mamii, si diriga mea e de chimie. Vezi cat semanam?.
Deci, in prima zi de scoala a fost nebunie. Am ajuns si eu pe a 7a.
Partea prosta e ca suntem la simultane cu clasa a 5a, si astazi o fata raporta tot ce vedeaX_x.
Materii noi, mie mi se pare ca nu inteleg nimic din cartea de chimie, pe restul nu le'am deschis:)) Nici matematica nu mai stiuX_x.
In rest, e perfect.
Stau foarte bine in banca, pot sa la las cu spetele de perete, e confortabil:)).
si colegii, mi'a fost dor de toti:x
Si acum, vin testele. Pai, succes la toate:).
PS: Mamii, si diriga mea e de chimie. Vezi cat semanam?.
Black Rainbooow<3- Level 8
Data de inscriere : 15/05/2011
^^ daa :">
a mea e suuuuper de treaba
noi aveam chimie azi, da am vorbit si am mai impartit manuale, si s'a dus naibii ora )" longdesc="21" />
azi am avut romana ?" longdesc="39" /> profa asta e mult mai de treaba decat cealalta
siii preda putin si calumea
ma rog, chiar si in prima zi , ca am facut recapitulare
sa le ia naiba de teste
a mea e suuuuper de treaba
noi aveam chimie azi, da am vorbit si am mai impartit manuale, si s'a dus naibii ora )" longdesc="21" />
azi am avut romana ?" longdesc="39" /> profa asta e mult mai de treaba decat cealalta
siii preda putin si calumea
ma rog, chiar si in prima zi , ca am facut recapitulare
sa le ia naiba de teste
D u s t .- Moderator
pai boboc :X ....o diriga calumea....profesori de treaba ...cei mai tari colegi ....
materii noi Logica , TIC, Socio-Umanism(nuj sigur daca ii corect numele)
la mine toti profesorii is noi
ce sa va mai zis imi place la liceu
materii noi Logica , TIC, Socio-Umanism(nuj sigur daca ii corect numele)
la mine toti profesorii is noi
ce sa va mai zis imi place la liceu
BlackCat.Denny- Moderator
Data de inscriere : 29/01/2011
Si noi suntem langa a 5 -a , a 5 - a ii in clasa unde o fost niste bengosi din scola si tipu de caremi place.Ma rog toti ma enerveaza da noh ce sa fac )" longdesc="21" />.Tre doar 2 ani sai suport si scap nuj as venio la cj ca numi place deloc in gherla
Clasa a XII-a.
Revedere cu, colegii, totul frumos, am fost pe la scoala vreo 2 ore, apoi am plecat cu totii la cafea.
Diriga superba ca de obicei, profesori noi, materii( module) noi, gen mediu concurential, realizare si finantarea bla bla e prea lung si n-am tinut minte, negociere si comunicare.
Prima zi de scoala in rest a fost super:x
Revedere cu, colegii, totul frumos, am fost pe la scoala vreo 2 ore, apoi am plecat cu totii la cafea.
Diriga superba ca de obicei, profesori noi, materii( module) noi, gen mediu concurential, realizare si finantarea bla bla e prea lung si n-am tinut minte, negociere si comunicare.
Prima zi de scoala in rest a fost super:x
deSire- Level 2
Data de inscriere : 03/07/2011
Varsta : 31
Pf abea astept sa termin cu scoala creca vacanta de vara o astept mai cv ca p cea de vara ma rog sper sa iau anu asta note mai bune si noh sa fie totu ok
a-ti auzit ?
vacanta de craciun o sa fie de 3 saptamani si o sa o scoata pe cea dintre semestre
vacanta de craciun o sa fie de 3 saptamani si o sa o scoata pe cea dintre semestre
D u s t .- Moderator
uuhhmm sunt in a 11 . am scapat de mate, fizica si chimie \m/ hell yeah
fac foto profi noi, doar la cateva materii ?" longdesc="39" />
prima zi de scoala, sau mai bine zis prima saptamana, stam in curtea scolii si fluieram 5 zile in + de vacanta "
aaaaaa pictura, desen si alte specialitati in prostie )" longdesc="21" />
fac foto profi noi, doar la cateva materii ?" longdesc="39" />
prima zi de scoala, sau mai bine zis prima saptamana, stam in curtea scolii si fluieram 5 zile in + de vacanta "
aaaaaa pictura, desen si alte specialitati in prostie )" longdesc="21" />
^ Esti la filo?Acolo am auzit ca nu se mai fac mate,fizica si chimir si acolo planuiesc si eu sa dau. )" longdesc="21" />
Yahoo~- Level 8
iti recomand sa mergi la filo ca ai mai putin de inv da mai mult de citit ....
mate fizica si chimie nu faci numa ft putin
eu sunt la filo ...
mate fizica si chimie nu faci numa ft putin
eu sunt la filo ...
BlackCat.Denny- Moderator
Data de inscriere : 29/01/2011
Da,azi inainte de ora de fizica cu scorpia cu nas mare imi spuneam intr-una: abia astept sa intru la filo si sa scap de asta.Ugh,nici chimia nu-mi place,pur si simplu nu pot sa tin minte toate chestiile alea.
Yahoo~- Level 8
^Engleza intensiv maa, acolo vreau eu sa te vad xD
Deci eu am intrat in cea mai buna clasa. am patru ore de engleza pe saptamana + engleza - CDS. Imi placeeeeeeee viata de boboaca - fara sa iau in calcul privirile tipelor mai mari care cred ca sunt un specimen aterizat. Colegii sunt ok, au inceput sa-si dea drumul la gura - nebuniiiii<33, diriga e cea mai tare iar profesorii sunt ok inafara de cea de mate. Ce bine ca scap din a XI a de materiile cu cifre, numere, functii si toateeeeee astea. Pe scurt a fost genial si o sa fie bestial.
P.S. Lenaaaaaaaaaa, si eu am pletosi la scoala maa. Blonzi inca!
Deci eu am intrat in cea mai buna clasa. am patru ore de engleza pe saptamana + engleza - CDS. Imi placeeeeeeee viata de boboaca - fara sa iau in calcul privirile tipelor mai mari care cred ca sunt un specimen aterizat. Colegii sunt ok, au inceput sa-si dea drumul la gura - nebuniiiii<33, diriga e cea mai tare iar profesorii sunt ok inafara de cea de mate. Ce bine ca scap din a XI a de materiile cu cifre, numere, functii si toateeeeee astea. Pe scurt a fost genial si o sa fie bestial.
P.S. Lenaaaaaaaaaa, si eu am pletosi la scoala maa. Blonzi inca!
Sarmale- Corector
Data de inscriere : 03/03/2011
^Perfect,ador engleza si limbile straine ;x
Yahoo~- Level 8
M-am obişnuit destul de repede cu şcoala şi anul ăsta chiar vreau să mă pun cu burta pe carte!
Locust- Super Fan
Data de inscriere : 19/06/2011
O vai xD Proful de ecologie ne-a dat un test pe care el insusi l-a rezolvat , cum sa zic )" longdesc="21" /> . noi doar partea cu"Ce parere aveti despre ecologie?" . Mda , e bine pana acum
^ Daa,cand incerca sa ne explice sa 'ne aducem aminte' noi ii spuneam ca nu ne-a invatat si pana la urma ne zicea el ))
Yahoo~- Level 8
Ah daa..prima zi de scoalaaa..Bleah eu sunt pe economieeee...ihh x_x...Drii te invidiez:((...lasand astea la o parte..pana acum e totul oke...Exceptand faptul ca a doua zi am stat mai mult de 10 min sa imi gasesc clasa si colegii..m-am invartit pe langa usa clasei mele de pese 10 ori si nu aveam habar=))..ah si mai exceptand si faptul ca aia mari vin in every pauza la noi in clasa si se holbeaza la noi ca la niste exponate de muzee..frate asta ma scoate cel mai tare din pepeni!!Diriga eee pfuuaa super..e cea mai tare profa din tot liceul..ceilalti profi sunt si ei ok deocamdata ,mai putin cel de mate.. x_x x_x..ne simtem bine ocolo Colegii super tari...nebuni ca mine[doamne ajuta]..Mai putin pletosi pi la noi p'a aici..muuulti hip-hoperi daiaa....daca ii asociez cu Tomyy cu toale largi si lungi pot zice ca sunt chiar dragutiii<333
Un.- Level 7
Data de inscriere : 04/07/2011
~NecromantGirl~ a scris:Ah daa..prima zi de scoalaaa..Bleah eu sunt pe economieeee...ihh x_x...Drii te invidiez:((...lasand astea la o parte..pana acum e totul oke...Exceptand faptul ca a doua zi am stat mai mult de 10 min sa imi gasesc clasa si colegii..m-am invartit pe langa usa clasei mele de pese 10 ori si nu aveam habar=))..ah si mai exceptand si faptul ca aia mari vin in every pauza la noi in clasa si se holbeaza la noi ca la niste exponate de muzee..frate asta ma scoate cel mai tare din pepeni!!Diriga eee pfuuaa super..e cea mai tare profa din tot liceul..ceilalti profi sunt si ei ok deocamdata ,mai putin cel de mate.. x_x x_x..ne simtem bine ocolo Colegii super tari...nebuni ca mine[doamne ajuta]..Mai putin pletosi pi la noi p'a aici..muuulti hip-hoperi daiaa....daca ii asociez cu Tomyy cu toale largi si lungi pot zice ca sunt chiar dragutiii<333
Buhahah. same here^^
Cam tot ce ai spus tu pe acolo scumpo<3.
Acum cine pe cine haleste?<33
Sarmale- Corector
Data de inscriere : 03/03/2011
Ioo pe tuuuuuuuu<333 muhuhuhuaaa...simte-mi furiaaa zapacitoooooo<3333:*
Un.- Level 7
Data de inscriere : 04/07/2011
Pai a fost misto:))...avem materie noua chimia si civica...aa...profi noi...profu de muzica care e SUPER de gasca si ne povesteste cum in liceu era rocker si era rebel=))i-am povestit chiar de TH si a zis ca a auzit de ei,si ca ii va cauta sa se informeze....)in rest a fost super ok totul
TheAngel- Level 1
Data de inscriere : 27/10/2011
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum